ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Tervetuloa kyltti häihin, huurrettu

99,00 

Häiden Tervetuloa-kyltti on yhä suositumpi elementti hääkoristeluissa – Eikä syyttä! Hääkyltti on ylellinen tapa toivottaa vieraat tervetulleeksi juhlatilaan. Hääkyltti on myös upea lisä hääkoristeluihin. Saat halutessasi tilattua kyltin myös telineen kanssa, jolloin kokonaisuus on heti valmis pystytettäväksi.

 

(esim. Amanda & Oskar)

Kuvaus

Hääkyltti

Hääparin nimillä ja hääpäivämäärällä varustettu persoonallinen tervetuloa kyltti on tehty huurrettuun akryylilevyyn. Huurretun ja heijastamattoman pinannan ansiosta hääparin nimi erottuu hyvin erilaisia taustoja vasten.

Kirjoita vain hääparin nimi ja hääpäivämäärä tekstirivelle ja yksilöllinen hääkyltti on valmis tilattavaksi. Halutessasi saat tämän myös englannin kielisenä welcome kyltti versiona.

Mitat. n. 68cm x 46cm

Huomioithan, että kirjaimet ovat fontin mukaiset. You Name It varaa oikeudet pienin muutoksiin, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman esimerkkikuvan mukainen.

Tervetuloa kyltin toimitusaika on 2 viikkoa.

HUOM! Pleksi kannattaa vielä juhlapäivänä pyyhkiä sen jälkeen kun se on laitettu paikalleen, koska sormenjäljet jäävät helposti näkyviin (ja näkyvät myös kuvissa).

Pleksi on myös materiaalina melko herkkää ja naarmuuntuu helposti. Suojaathan siis kyltin esim. kuljetuksen ajaksi ja käsittelethän kylttiä varoen, sillä akryylikyltin reunat saattavat joskus olla terävät.

Katso täältä myös tervetuloa -kyltti maalaisromanttisena.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme hääkyltin 2 viikon kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää eri osoitteeseen?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia