ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Kahvilasit kaiverruksella, 2 kpl

39,00 

Näistä nimikoiduista kuumajuomalaseista kelpaa nauttia kahvia tai teetä! Valitse vain haluamasi nimet / teksti laseihin niin lasit ovat valmiina tilattavaksi. Oma kaiverrus kuuluu lasien hintaan! Tuote toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. 

Varastossa

(esim. Janne’s Coffee)

(esim. Annas’ Coffee)

Kuvaus

Kahvilasit kaiverruksella

Kaiverretut kahvilasit ovat ihana tuparilahja, sisustuslahja tai esimerkiksi kiva lahja pariskunnalle. Yksilöity, ajatuksella hankittu kaunis lahja ilahduttaa varmasti vuodesta toiseen. Kaiverrus on ikuinen sillä se ei haalistu tai kulu. Parasta on, että voit itse päättää millä sanoin ilahdutat lähimmäistäsi parhaiten. Lasit ovat kuumaa juomaa kestävät, joten niistä voi nauttia niin teetä, kahvia kuin kaakaotakin. Toki lasit ovat myös kivat oman kodin sisustukseenkin! ​​

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa.Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. Mikäli haluat, että teksti kaiverretaan lasissa toiselle puolelle kuin kuvassa, kirjoitathan tästä kommentin kassalla ”Tilauksen kommentit” -kenttään. 

Lasin merkki: Libbey 

Merkintätapa: Kaiverrus 

Huom! Kuvassa näkyvä tarjoilulauta ei kuulu mukaan.

Halutetssasi voit katsoa myös muita lahjaideoita täältä

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia