ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Kahvilasit kaiverruksella, 2 kpl

39,00 

Näistä nimikoiduista kuumajuomalaseista kelpaa nauttia kahvia tai teetä!

Valitse vain haluamasi nimet tai teksti laseihin ja setti on valmis tilattavaksi. 

5 varastossa

(esim. Janne’s Coffee)

(esim. Annas’ Coffee)

Kuvaus

Kuumajuomalasit kaiverruksella

Kaiverretut kahvilasit ovat ihana tupaantulijaislahja, sisustuslahja tai esimerkiksi kiva lahja pariskunnalle. Yksilöity, ajatuksella hankittu kaunis lahja ilahduttaa varmasti vuodesta toiseen. Kaiverrus on ikuinen sillä se ei haalistu tai kulu. Parasta on, että voit itse päättää millä sanoin ilahdutat lähimmäistäsi parhaiten. Lasit ovat kuumaa juomaa kestävät, joten niistä voi nauttia niin teetä, kahvia kuin kaakaotakin. Toki lasit ovat myös kivat oman kodin sisustukseenkin! ​​

Tuote toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten kahvilasit ovat tarvittaessa heti valmis annettavaksi. 

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tarjoamme koko tammikuun ajan ilmaisen toimituksen.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa.

Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Lasin merkki: Libbey 

Merkintätapa: Kaiverrus 

Katso täältä myös muut tuparilahjaideat

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia