fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Uniriepu nimellä, lahja vauvalle

39,00 

(1 tuotearvio)

Suloinen lammasuniriepu on ihana lahja vauvalle tai taaperolle! Voit itse valita kirjailtavan tekstin, oli se sitten nimi, hellittelynimi tai vaikkapa syntymäaika.

 • Oma nimikointi kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika  2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Roosa)

(esim. Mummun kulta) Voi myös jättää tyhjäksi

Saatat myös pitää...

 • rengashelistin

  Rengashelistin nimellä, lahja vauvalle

  32,00 
 • pehmolelu-nimellä

  Pehmolelu nimellä, lahja lapselle

  47,00 

Kuvaus

Uniriepu nimellä

Ihanan pehmeä ja suloinen vauvan uniriepu tekee lapsen olon turvalliseksi ja kotoisaksi nukkuessa, lepohetkinä ja erilaisissa siirtymävaiheissa. Lapsen omalla nimellä kirjailtu lammasriepu on henkilökohtainen lahja, josta jää ihana muisto. Uniriepu näyttää takuulla suloiselle myös vauva-aikaa ikuistavissa kuvissa. Uniriepu on täydellinen lahja vastasyntyneelle tai ristiäislahjaksi. Jos lapsen nimi ei ole vielä tiedossa, niin vauvan unirievun voi ikuistaa vaikkapa syntymäajalla tai muulla hellittelynimellä.

Vauvan uniriepu on ruotsalaisen todella suositun Twistshaken tuote, jonka valmistamisessa on käytetty ainoastaan sellaisia raaka-aineita, jotka täyttävät kaikki elintarvikkeita koskevat turvallisuusmääräykset. Tuotteessa on käytetty tarkoin valittuja, kaikkein korkealaatuisimpia materiaaleja.

EN 71 ja CE-sertifiointi

Sopii käytettäväksi 0-vuotiaasta ylöspäin

Tuote on valmistettu 100 % kestävästä polyesterista.

Palonkestävä materiaali ilman lisättyjä palonestoaineita.

Tuote kestää 40 asteen konepesun.

Mitat: 30 x 30 x 7 cm.

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotteen kuvassa. Tämä tarkoittaa, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Katso myös myös nimikoitu rengashelistin

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tuotteesi noin 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

 

1 arvio tuotteelle Uniriepu nimellä, lahja vauvalle

 1. Soili

  Ihana pehmeä unilelu. Palvelu oli erinomaista ja nopea toimitus.
  Nimikirjotus tekee lahjasta yksilöllisen ja siksi arvokkaan.

Lisää arvio