ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Valkoviinilasi kaiverruksella

29,00 

Mikä olisikaan ihanampi tapa kysyä parasta ystävääsi kaasoksi kuin oma viinilasi kaiverruksella? Kirjoita vain mitä haluat lasiin kaiverrettavan, voit ottaa mallia kuvista tai keksiä aivan omanlaisen kaasolahjan. Oma teksi kuuluu tuotteen hintaan! Tuote toimitetaan kuvan mukaisessa mustavalkoisessa lahjapaketissa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Toimitamme tuotteen ostajalle nyt myös lasiin sopiva lasinalusen kaupan päälle!

(esim. Sofia)

(esim. Will you be my Bridesmaid?

Kuvaus

Kaasokosinta

Kaasokosinta on alkanut viime vuosina rantautua yhä enemmän myös Suomeen. Kosinnan ideana on siis antaa kaasoille joku pieni lahja, jonka yhteydessä pyydetään heitä  hoitamaan tätä kunniatehtävää.

Valkoviinilasi kaiverruksella onkin ihana lahja kaasolle, josta jää kaunis muisto jopa vuosiksi eteenpäin. Kaiverrettu kaasolahja on ikimuistoinen tapa yllättää tuleva kaaso ja pyytää häntä kaasoksi!

​Korkea ja näyttävä viinilasi kaiverruksella on myös kaunis koriste-esine. Kaiverrus ei haalistu tai kulu pois pitkänkään ajan kuluessa.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. ​

Tilavuus 56 cl, kestää konepesun.

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

Katso täältä myös toinen kaasolahja

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkoviinilasi kaiverruksella”