TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Huppupyyhe nimellä, valkoinen

55,00 

Suomalaista käsityötä! Kirjoita vain haluamasi teksti. Oma kirjailu kuuluu hintaan! Tuote toimitetaan kuvassa olevassa valmiissa lahjapaketissa, joten tästä saat vaivattomasti hankittua vaikkapa ristiäislahjan tai babyshowerlahjan!

Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

 

Vain 5 varastossa

(esim. Oona)

Kuvaus

Huppupyyhe

Huppupyyhe nimellä on täysin suomalaista käsityötä ja siten aivan täydellinen vauvalahja. Tuotteen valmistuksessa on käytetty puhtaita, turvallisia materiaaleja ja kankaita. Tuotteet on valmistettu vastuullisesti ja ne on todella tarkoitettu kestämään ja tuntumaan hyvältä. Tässä esimerkiksi ihana lahja vastasyntyneelle, lahja lapsenlapselle, nimiäislahja tai ristiäislahja. Voit valita huppupyyhkeeseen kirjailtavan tekstin ja värin, joten huppupyyhe on hyvä ristiäislahja pojalle sekä ristiäislahja tytölle.

Koko 70 x 70 cm, sopii  0-1 vuotiaille ​​

Tuote on 100 % puuvillaa

Kangas värjätty Öko-Tex 100 -standardin mukaisilla värjäysaineilla

Merkintätapa: Brodeeraus

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. ​

Katso tästä myös vauvan helistin nimellä​

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tilauksesi 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huppupyyhe nimellä, valkoinen”