fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Visakoivukuksa kaiverruksella, suomalainen

69,00 

(1 tuotearvio)

Lapin visakoivukuksa omalla tekstikaiverruksella on täydellinen lahjaidea luonnosta ja retkeilystä nauttivalle.

 • Kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
 • Suomalaista käsityötä.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Vain 2 varastossa

(esim. Annika)

Saatat myös pitää...

 • pahkakuksat

  Aito pahkakuksa kaiverruksella

  75,00 
 • aito kuksa

  Lapin aito kuksa kaiverruksella

  75,00 

Kuvaus

Visakoivukuksa kaiverruksella

Yksisorminen, Lapin kuksa on kaiverrettu Torniossa. Käsityönä valmistettu kotimainen visakoivukuksa on uniikki ja arvokas lahja, joka on materiaalejaan myöten kotimainen. Oikein hoidettuna kuksa on elinikäinen tuote. Kuksaan kuuluu oma henkilökohtainen kaiverrus ja tuote toimitetaan valmiissa lahjasellofaanissa.

Kuksa kuuluu jokaisen retkeilijän ja luonnossaliikkujan perusvarusteisiin. Mikä onkaan ihanampaa kuin nauttia kuppi kuumaa juomaa luonnon helmassa tai vaikkapa mökillä takkatulen ääressä. Visakoivukuksa soveltuu lisäksi kauniiksi koriste-esineeksi ja siihen tuleva kaiverrus on ikuinen, sillä se ei haalistu tai kulu.

Kun voit itse päättää kaiverrettavan tekstin, saa kuksasta räätälöityä helposti täydellisen lahjan vaikkapa jouluksi, syntymäpäiväksi tai viemisiksi kyläilemään mentäessä. Aito Lapin kuksa on myös täydellinen lahjaidea vaikkapa ulkomaalaisille tuttaville tai liikekumppaneille.

Kuksassa on käytännöllinen nahkalenkki, josta kuksan voi ripustaa kätevästi vaikkapa rinkkaan, reppuun tai naulaan.

Materiaali: Suomalainen visakoivu

Vetoisuus: 1,8 dl

Merkintätapa: Laserkaiverrus

Katso myös muut kuksat täältä:  kuksat kaiverruksella

Hoito-ohjeet:

Huuhtele kuksa käytön jälkeen puhtaalla vedellä. Älä käytä pesuaineita tai pese kuksaa astianpesukoneessa. Kuksasta voi hyvin nauttia niin kylmiä kuin lämpimiäkin juomia.

Kuksalle on hyvä tehdä kahvirasvakäsittely, sillä sen jälkeen kuksan kestävyys paranee. Tällöin kuksasta juotu neste ei myöskään maistu suolalle ja siten maku paranee.

Kasvirasvakäsittely:

Laita kuksaan kahvia ja anna olla n. 2 minuuttia. Älä juo tuota kahvia, koska suolaa liukenee huokosista siihen.

Kaada pois ja anna kuivahtaa muutama tunti. Puun huokoset ehtivät avautua.

Kuivumisen jälkeen tehdään varsinainen kahvirasvakäsittely. Ota suodatinpussin pohjalta käytettyjä märkiä, lämpimiä kahvinpuruja ja hierrä peukalolla lujasti kupin seinämiin kunnes purut ovat kuivuneet. Rasva imeytyy puun avoimiin huokosiin ja muodostaa vettähylkivän rasvakalvon. Kuksa ei kastu, kuivu tai halkea. Kalvon alle jäävät kaikki ylimääräiset maut.

Tämän jälkeen kuksa on käyttövalmis!

 

Starting to use kuksa:

It is recommended that one does a so called coffee-fat treatment for the kuksa. It will improve the durability of it. Also the taste will be better, salt is not mixed into the liquid anymore.

Put coffee into the kuksa and let it be there for two minutes. Do not drink the coffee, since the salt will dissolve from the pores into the coffee.

Pour the coffee off the kuksa and let it dry for a couple of hours. In that time the pores of the kuksa have time to open.

After the kuksa has dried it is time to do the actual coffee-fat treatment. Take used and warm coffee grounds from the filter. Abrade the coffee grounds to the inside walls of the kuksa until they have dried. The fat will sink in into the open pores and form a water repellent foil. The kuksa will not get wet, dry or crack. All the additional tastes will be left under the foil.

Now your kuksa is ready for use!

 

 

Q&A
Minkälainen toimitusaika kuksalla on? 

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, kuitenkin aina 1-5 arkipäivän sisällä, Saat tuotteen kotiisi arviolta 2-6 arkipäivän kuluessa. Toimitustapana tilauksissa on Postin automaatti. Saat heti tuotteen valmistuttua kaiverruksesta sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit katsoa toimituksesi etenemistä.

Lahjansaaja asuu toisella paikkakunnalla, voinko lähettää tuotteen suoraa hänelle?

Tämä onnistuu helposti. Voit itse valita kassalla toimituksen valitsemaasi osoitteeseen. Voit lisätä tilaukseen myös lahjansaajan puhelinnumeron. Halutessasi valittavissa on myös kotitoimitus.

Huomasin tehneeni virheen tilauksen kaiverrustekstissä. Voiko tilausta vielä muuttaa?

Jos haluat tehdä jotain muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, niin olethan meihin yhteyksissä pikimmiten osoitteeseen info@younameit.fi tai puhelimitse. Mikäli tuotetta ei ole vielä meillä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen vielä muutoksia.

En saanut jostain syystä tilausvahvistusta. Mitä minun tulee tehdä?

Jos et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi ensimmäisenä sähköpostin roskapostikansia. Mikäli et kuitenkaan saanut meiltä vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilauksesi tilanteen pikaisesti.

Nettisivut by: Dimedia

 

1 arvio tuotteelle Visakoivukuksa kaiverruksella, suomalainen

 1. Nimetön

  Tuote vastasi odotusta. Palvelu ja toimitus oli hyvää ja nopeaa. Olen tyytyväinen.

Lisää arvio