fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Viskilasi kaiverruksella, lahja isälle

32,00 

(4 tuotearviota)

Viskilasi omalla kaiverruksella on täydellinen lahjaidea viskin ystävälle. Kirjoita vain teksi ja viskilasi on valmis tilattavaksi.

 • Kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. ISÄ)

(esim. Olet Paras)

Esim. Samille t. äiti ja isä (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Saatat myös pitää...

 • viskikarahvi-lahjaide-isälle

  Karahvi ja viskilasit kaiverruksella, lahjaidea isälle

  99,00 

Kuvaus

Viskilasi kaiverruksella

Viskilasi kaiverruksella on täydellinen lahjaidea, jolla muistaa omaa isää, pappaa tai vaikkapa omaa puolisoa. Kun voit itse päättää lasiin kaiverrettavan tekstin, saa helposti näin luotua persoonallisen lahjan juuri omalle läheiselle. Lasiin voi kaivertaa vaikkapa isän lempinimen, onnentoivotuksen tai teidän oman inside-vitsinne. Sopisiko lahjaksi oman nimikoidun viskilasin kylkeen vaikkapa pullo lahjan saajan lempiviskiä?

Kiverrettu viskilasi toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten tästä ei lahjan antaminen enää muutu helpommaksi!

Viskilasi on tilavuudeltaan 25.5 cl ja lasi on konepestävä. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu käytössä. 

Viskilasin merkki: ​Bormioli Rocco Cortina

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotteen kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin tekstissä ja koossa. 

Katso täältä myös oluttuoppi kaiverruksella, lahja isälle.

 

 

Q&A
Minkälainen toimitusaika tuotteella on ja miten se toimitetaan?

Lähetämme tuotteen aina mahdollisimman pikaisesti. Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Mitä maksutapoja voin käyttää tilaukseni maksamiseen?
Meillä on käytössä useita eri maksuvaihtoehtoja. Voit maksaa muun muassa verkkopankkimaksuna, laskulla tai osamaksulla, korttimaksulla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita hyödyntämistämme maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab:ta tai Paytrail Oyj:ta, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottoyhtiöiden kanssa.
Haluaisin toimittaa lahjan suoraa lahjansaajalle. Onnistuuko tämä?

Tämä onnistuu helposti. Syötä vain kassalla vastaanottajan osoitetiedot toimitusosoitteeksi.

Muutin tekemäni tilauksen jälkeen mieleni tekstin suhteen. Voiko sitä vielä muuttaa?

Tekstiä voidaan muuttaa, mikäli tilauksesi ei ole vielä edennyt tuotantoon asti. Ole vain pikimmiten yhteyksissä sähköpostilla osoitteeseen info@younameit.fi, niin tarkistamme tilauksesi statuksen.

Pääsenkö jostain seuraamaan tilaukseni edistymistä?

Kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen, tilauksesi siirtyy käsittelyyn. Kun tilauksesi valmistuu tuotannosta ja on lähdössä matkaan, saat uuden sähköpostin, joka sisältää postin seurantatunnuksen. Seurantatunnuksen avulla pääset seuraamaan tilauksesi etenemistä luoksesi. Saat postin saapumisilmoituksen tekstiviestillä puhelimeesi.

Tein tilauksen, mutta en löydä tilausvahvistusta sähköpostistani. Mitä teen?

Mikäli et löydä saapuneista viesteistä tilausvahvistustasi, niin tarkistathan ensin myös roskapostilaatikon. Mikäli vahvistusta ei ole saapunut tai se on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme asian pikimmiten.

Minulla olisi kiire saada tuote tänään. Voisinko käydä noutamassa tuotteen itse liikkeestänne?

Valitettavasti toimimme ainoastaan verkkokaupassa. Lähetämme jokaisen tuotteen tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrus ja brodeeraus tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen. Voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan. Kaikki tuotteet lähetetään Suomesta.

En löytänyt nettisivuiltanne sellaista lahjaideaa kuin haluaisin. Voinko suunnitella itse tuotteen?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman logon?

Ehdottomasti! Mikäli haluat kirjailla tai kaiverruttaa meidän tuotteisiimme esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon, voit tehdä tilauksen täältä: viskilasi logolla

 

Löydät meidät somesta instagram: @younameit.fi ja Facebook: You Name It 

Seuraa meitä somessa, niin löydät jatkuvasti uusi tarjouksia ja lahjaideoita!

Nettisivut by Dimedia

4 arviota tuotteelle Viskilasi kaiverruksella, lahja isälle

 1. Pirjo pipo

  Jälleen kerran upea lahja, hienostunut kaiverrus,nopea toimitus, kiitos 💕

 2. Nimetön

  Nopea toimitus ja laadukas tuote. Kaiverrus oli tosi kaunis.

 3. Noora

  Toimitus tosi nopeaa, tuote ihan täydellinen.

 4. Petri R.

Lisää arvio