fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Kirjailtu golfpyyhe logolla, brändituotteet

36,00  (alv0%)

  • Logo kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
  • Ei aloituskuluja tai minimitilausmäärää!
  • Yli 10 kpl tilaukselle alennushinnat alla.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(max file size 100 Mt)

10-30 kpl ale -10% (32,40  per kpl)
31-50 kpl ale -15% (30,60  per kpl)
51-80 kpl ale -20% (28,80  per kpl)
yli 80 kpl ale -35% (23,40  per kpl)
Määrä:

Kuvaus

Brändituotteet

Onko hakusessasi sopivat brändituotteet golfseuralle tai kenties yksilöidyt henkilöstölahjat? Tämä kirjailtu golfpyyhe on takuulla tyylikäs lisä jokaiseen golfbagiin oli kyseessä sitten aloittelija tai jo kokenut golfaaja!

Pyyhe sisältää kiinnikkeen, jonka avulla se voidaan kiinnittää kätevästi golfbagiin.

Pyyhkeen koko: 40 x 55 cm

Väri: musta

Materiaali: Mikrokuitu

Merkintätapa: Brodeeraus

Huom. Haluamme, että brändituotteet ovat mahdollisimman vastaavat sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Katso täältä myös toinen liikelahja

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tahdot tehdä tilauksen sähköpostitse, otathan yhteyttä tällä lomakkeella:
Vastaamme saman päivän aikana.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, useimmiten jo seuraavana arkipäivänä.  Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietyt juhlat tiedossa, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä ! Voit valita tilauksen teon yhteydessä toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Mitä teen?

Jos et saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

En löytänyt valmiista tuotekuvista mieleistä tekstimallia. Voinko suunnitella itse tuotteen?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia/kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

Nettisivut by Dimedia