fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

You Name It Oy

Olemme Suomessa toimiva ja täysin suomalaisomisteinen verkkokauppa.  Kaikki tuotteemme ovat meidän huolellisesti valitsemia ja tuotteiden design on meidän suunnittelema. Kaikki tuotteet myös varastoidaan ja lähetetään Suomesta. 

Saimme idean yrityksestä huomatessamme, että häiden alla on kysyntää persoonallisille kaiverrustuotteille. Ajatus jalostui lopulta muihinkin yksilöityihin tuotteisiin ja näin alkoi innostava matkamme kohti yksilöllisiä lahjatavaroita tarjoavaksi verkkokaupaksi.

Haluamme tarjota asiakkaidemme koteihin kauniita sisustustuotteita ja ihania lahjaideoita jokaiseen juhlaan! Mikä olisikaan ihanampi tapa muistaa lähimmäistä kun ajatuksella hankittu, kaunis lahja, joka ilahduttaa ja muistuttaa jopa vuosia. Haluamme tehdä lahjan antamisesta mahdollisimman vaivatonta ja siksi jokaiseen tuotteeseen kuuluu valmis lahjapaketointi tai lahjakassi. Meiltä voi myös tilata tuotteen suoraan lahjansaajalle.  Valikoimistamme löytyy lisäksi yrityksille suunnatut liikelahjat ilman minitilausmäärää tai aloituskustannuksia.  

Haluamme myös tukea toiminnallamme suomalaisia yrityksiä. Tämän vuoksi olemme valinneet kumppaniverkostoomme suomalaisia yrittäjiä. Kaikki tuotteemme ovat myös luonnollisesti kaiverrettu ja kirjailtu Suomessa. You Name It Oy on liittynyt Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi 7.4.2022. Liiton jäsenenä olemme  sitoutuneet vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat muun muassa työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus. 

Mukavia ostoshetkiä toivottaen,

You Name It -tiimi

avainlippu