ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

 

You Name It Oy

Olemme vuonna 2021 perustettu yritys, jonka taustalla toimii kaksi naisyrittäjää. Saimme idean yrityksestä huomatessamme, että häiden alla on kysyntää persoonallisille kaiverrustuotteille. Ajatus jalostui lopulta muihinkin yksilöiytyihin tuotteisiin ja näin alkoi innostava matkamme kohti yksilöitäviä lahjatavaroita, sisustus- ja häätuotteita tarjoavaksi verkkokaupaksi.

Haluamme tarjota asiakaidemme koteihin kauniita sisustustuotteita ja ihania lahjaideoita koko perheelle. Mikä olisikaan ihanampi tapa muistaa lähimmäistä kun ajatuksella hankittu kaunis lahja, joka ilahduttaa ja muistuttaa jopa vuosia. Haluamme myös jatkuvasti kehittää ja luoda uusia tuotteita, joita on kiva hankkia myös aivan itselle.

Kaikki tuotteemme ovat meidän huolellisesti valitsemia ja tuotteiden design on meidän suunnittelema.  Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja kauniita tuotteita, juuri sellaisia, joita haluaisimme itse omaan kotiimme.

Haluamme myös tukea toiminnallamme suomalaisia yrityksiä ja työllistää erityisesti pienyrittäjiä. Tämän vuoksi suosimme tuotteissamme paljon suomalaista käsityötä ja olemme valinneet kumppaniverkostoomme suomalaisia yrittäjiä. Kaikki tuotteemme ovat myös luonnollisesti kaiverrettu ja kirjailtu Suomessa.

Mukavia ostoshetkiä toivottaen,

Nina ja Mira