fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

You Name It Oy

Hei, 

Kiitos mielenkiinnosta You Name It -verkkokauppaa kohtaan ja tervetuloa tutustumaan yritykseemme! 

Keitä olemme ja mitä teemme? 

Olemme Suomessa toimiva ja täysin suomalaisomisteinen lahjatavaroiden ja painotuotteiden verkkokauppa. Tavoitteenamme on auttaa juuri sinua löytämään ainutlaatuiset lahjat juhlaan kuin juhlaan. Jokainen tuotteemme on yksilöitävissä omalla tekstikaiverruksella tai kirjailulla – ja siitä nimemmekin juontaa, eli voit täysin itse valita minkälaisella tekstillä haluat nimikoida tuotteen juuri lahjansaajaa ajatellen. Mikä parasta niin jokainen tuotteemme toimitetaan myös valmiissa lahjapakkauksessa.

Verkkokauppamme on erikoistunut laadukkaisiin ja henkilökohtaisiin lahjatavaroihin  – ja sitä tulisi olla myös liikelahjojen. Verkkokaupasta löydätkin kattavan valikoiman myös upeita liikelahjoja yrityspuolelle. Myös liikelahjapuolen tuotteet ovat tilattavissa ilman minimitilausmäärää ja designerimme auttaa mielellään myös suunnittelutyössä.

 

Mistä kaikki alkoi?

Saimme alun perin idean yrityksestä huomatessamme, että häiden alla on kysyntää persoonallisille kaiverrustuotteille. Ajatus jalostui lopulta muihinkin yksilöityihin tuotteisiin ja näin alkoi innostava matkamme kohti yksilöllisiä lahjatavaroita tarjoavaksi verkkokaupaksi. Sittemmin olemme kasvattaneet häävalikoimaamme myös painotuotteisiin eli meiltä saat myös juhlavat hääkutsut, ohjelmakortit sekä hääkyltit.

Suomalainen verkkokauppa

Haluamme tukea toiminnallamme myös muita suomalaisia yrityksiä! Tämän vuoksi olemme valinneet kumppaniverkostoomme suomalaisia yrittäjiä. Kaikki lahjatuotteemme ovat  luonnollisesti myös laserkaiverrettu ja kirjailtu Suomessa. You Name It Oy on liittynyt Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi 7.4.2022. Liiton jäsenenä olemme  sitoutuneet vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat muun muassa työpaikkojen luominen sekä tuotannon ja hankintojen vastuullisuus. Lisää vastuullisuudestamme, voit lukea täältä:  vastuullisuus

Mukavia ostoshetkiä toivottaen,

You Name It -tiimi

avainlippu