TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

You Name It Oy

Olemme Suomessa toimiva ja täysin suomalaisomisteinen verkkokauppa.  Kaikki tuotteemme ovat meidän huolellisesti valitsemia ja tuotteiden design on meidän suunnittelema.  

Saimme idean yrityksestä huomatessamme, että häiden alla on kysyntää persoonallisille kaiverrustuotteille. Ajatus jalostui lopulta muihinkin yksilöiytyihin tuotteisiin ja näin alkoi innostava matkamme kohti yksilöitäviä lahjatavaroita ja sisustustuotteita tarjoavaksi verkkokaupaksi.

Haluamme tarjota asiakkaidemme koteihin kauniita sisustustuotteita ja ihania lahjaideoita koko perheelle. Mikä olisikaan ihanampi tapa muistaa lähimmäistä kun ajatuksella hankittu kaunis lahja, joka ilahduttaa ja muistuttaa jopa vuosia. Haluamme myös jatkuvasti kehittää ja luoda uusia tuotteita, joita on kiva hankkia myös aivan itselle.

Haluamme myös tukea toiminnallamme suomalaisia yrityksiä. Tämän vuoksi suosimme tuotteissamme paljon suomalaisia tuotteita ja olemme valinneet kumppaniverkostoomme suomalaisia yrittäjiä. Kaikki tuotteemme ovat myös luonnollisesti kaiverrettu ja kirjailtu Suomessa. You Name It Oy on liittynyt Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi 7.4.2022. Liiton jäsenenä olemme  sitoutuneet vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. 

Mukavia ostoshetkiä toivottaen,

You Name It -tiimi

avainlippu