fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:
You Name It Oy

Y-tunnus: 3233203-4

Sähköpostiosoite: info@younameit.fi

Puh. 045 1229006

Osoite: Hämeenkatu 10 A, 33100 Tampere

 

You Name It Oy:n osto- ja toimitusehdot 

 

Toimitustiedot 

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Lähetämme tilauksesi aina mahdollisimman pikaisesti, mutta tuotteiden kustomoinnin eli kaivertamisen ja brodeeraamisen vuoksi jokainen tuote valmistetaan yksilöllisesti. Toimitamme tilauksia vain rekisteröityihin osoitteisiin Suomessa, emme toimita Ahvenanmaalle.  
 

Maksuehdot: Paytrail ja Klarna 


Paytrail 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 
Verkkokaupan maksutavat:
1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki
2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector B2C ja Joustoraha
3. Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
4. Mobiilimaksaminen: MobilePay
 
 Klarna Bank AB (publ)

Valitessasi maksupalvelutarjoajaksi Klarnan, voit maksaa ostoksesi Klarna laskulla (maksu 30 päivän sisällä), lasku osamkasulla, maksu verkkopankissa tai maksu kortilla. 

Toimitustapa 

Postin pakettiautomaatti 4.90€ sis. Alv. 24% (veloitamme uudelleen lähetyksen noutamatta jätetystä tilauksesta). 
 
Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua. 
 
 

Tilausvahvistus 

Saat onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tarkista tilausvahvistus, että tilaamasi tuotteet ovat oikeat ja olet kirjoittanut haluamasi tekstit tuotteisiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info@younameit.fi) viipymättä, mikäli havaitset virheen tilauksella tai et saanut tilausvahvistusta. Selvitämme tilanteen pikimmiten. Saat meiltä uuden ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilauksesi valmistuu ja etenee toimitukseen.  
 
 

Reklamaatiot 

Toivomme todella, että olet tyytyväinen ostokseesi ja myymiemme tuotteiden laatu on standardiemme mukainen. Otathan kuitenkin huomioon, että jokainen tuote kustomoidaan käsityönä yksi kerrallaan, mikä tarkoittaa, että pientä vaihtelua saattaa esiintyä. Laserkaiverrukselle on toisinaan tyypillistä pienehkö epätasaisuus kaiverrusjäljessä, joka ei näy simuloiduissa tuotekuvissa. Myös luonnonmateriaalissa, kuten puussa, kaiverruksen tummuusaste saattaa vaihdella. Mikäli kuitenkin vastaanotat viallisen tuotteen, otathan asiakaspalveluumme yhteyttä viipymättä info@younameit.fi. Otamme asian käsittelyyn pikaisesti. 
 
 

Kuljetusvauriot 

Älä ota vastaan Postissa vaurioitunutta pakettia. Teemme vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiölle ja lähetämme sinulle uudet tuotteet. Tämä päätee myös, mikäli havaitset kuljetusvaurion vasta avattuasi paketin. Säilytä paketti ja ota asiakaspalveluumme viipymättä yhteyttä info@younameit.fi. 
 
 

Palautusoikeus 

Huomioithan, että kustomoiduissa tuotteissa ei ole normaalia etämyynnin velvoittamaa 14 vrk:n palautusoikeutta. Tuote yksilöidään aina tilauksesi mukaan, joten emme valitettavasti pysty sitä enää jälleenmyymään. Tästä syystä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.  
 
16 § (30.12.2013/1211) 
 
Peruuttamisoikeuden rajoitukset 
 
Jollei toisin sovita, kuluttajalla ei ole 14 §:ssä säädettyä peruuttamisoikeutta, jos: 
 
3) sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. 
 
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038#L6P16   
 
Kuluttajansuojavirasto: 
 
11.5 Peruuttamisoikeuden rajoitukset 
 
Peruuttamisoikeuden rajoitukset on lueteltu laissa tyhjentävästi, eikä elinkeinonharjoittaja voi rajoittaa peruuttamisoikeutta muilla perusteilla, esimerkiksi siitä syystä, että tuote on alennusmyynnissä. 
 
Kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta, jos: 
 
4. sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi, esimerkiksi mittatilausverhot tai tavara, johon on tehty kaiverrus tai nimikointi. 
 
https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/julkaisut/kuluttaja-asiamiehen-linjaukset/aihekohtaiset/verkkokauppa-ja-muu-etamyynti/#11  
 
 

Tilauksien teko 

Vastaanotamme tilauksia lähtökohtaisesti ainoastaan verkkokaupan kautta, otathan meihin yhteyttä, mikäli kohtaat ongelmia tilauksen teossa. Alle 18-vuotiaiden asiakkaiden tilaukset on tehtävä huoltajan toimesta ja huoltajan tiedoilla. 
 
 

Tuotteiden teksti- ja kuvadesign 

Kustomoinnista tehdään mahdollisimman vastaava kuin tuotekuvassa. You Name It Oy varaa oikeuden tehdä pieniä muokkauksia. Otathan myös huomioon, että fonteissa kirjaimet ovat yksilölliset. Tuotekuviemme kaiverrukset ovat simuloituja, oten otathan huomioon, että aito kaiverrus on hieman tuotekuvaa himmeämpi. Myös materiaalit saattavat aiheuttaa pientä vaihtelua, esimerkiksi puu on luonnonmateriaali, jonka vuoksi siinä esiintyy tyypillisesti pientä vaihtelua tuotteiden välillä