TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Leikkuulauta logolla

35,00 

Upota vain alle haluamasi logo niin tuote on valmis tilattavaksi. Logo kuuluu hintaan! Tuotteen mukana toimitetaan valmis lahjakassi ja laudan päälle solmitaan lahjanauha, joten tarvittaessa tuotteen voi antaa heti esimerkiksi lahjana!

Voit valita kahesta eri kokovaihtoehdosta (20 x 30 cm tai 40 x 30 cm). Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

Yli 10 kpl tilaukselle voimme tehdä erillisen tarjouksen! Voit pyytää tarjousta alta löytyvällä lomakkeella.

Mikäli sinulla on logosi .ai- tai .svg -tiedostona, voit lähettää sen meille sähköpostitse [email protected]

(max file size 100 Mt)

(mikäli haluat logon lisäksi tekstiä, voit kirjoittaa tähän tai jättää tyhjäksi)

Kuvaus

Henkilöstölahja

Näppärän kokoinen leikkuulauta on mitä käytännöllisin henkilöstölahja! Leikkuulauta omalla logolla on persoonallinen elementti kattaukseen ja sopii hyvin jokaiselle kotikokille!

Tyylikäs kaiverrettu bambuleikkuulauta on hellä veitsille ja hyvä alusta ruoanlaitolle. Lauta sopii hyvin myös tarjoilualustaksi esimerkiksi juustoille, leikkeleille ja hedelmille. 

Luonnonmateriaali toimii kauniina, maanläheisenä sisustuselementtinä keittiössä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös muut liikelahjat logolla

Haluatko tilata leikkuulautaa isommalle erälle?

Isommille (yli 10 kpl) erille voimme laskea tarjouksen aina erikseen. Voit ottaa yhteyttä meihin alla olevan lomakkeen kautta ja pyytää tarjousta.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä.  Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

En löytänyt sellaista tuotetta mitä tuparilahjaksi haluaisin antaa. Voinko suunnitella itse haluamani tekstin ja muotoilun?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia/kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen [email protected] Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

 

Nettisivut by: Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leikkuulauta logolla”