TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Kuksa nimellä

39,00 

Kirjoita vain haluamasi kaiverrus alle ja kuksa on valmis tilattavaksi. Kaiverrus kuuluu tuotteen hintaan! Kuksa toimitetaan kuvan mukaisessa valmiissa lahjapaketissa, joten tarvittaessa lahja on heti valmis annettavaksi. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

esim. Isä

Kuvaus

Kuksa nimellä

Kuksa nimellä on mitä täydellisin luomaan tunnelmaa esimerkiksi takkatulen äärelle! Tai mikä voisikaan olla nautinnollisempaa kuin nauttia luontoretkellä kuppi kuumaa juomaa omasta nimikoidusta kuksasta. Tästä täydellinen lahja miehelle, lahja isälle tai vaikkapa ystävälle tai työkaverille.

Kuksa nimellä on mitä parhain lahjaidea retkeilystä ja luonnosta nauttivalle – tai ihan kenelle väin. Näyttävästä kaksisormisesta kuksasta on helppo nauttia kahvia, teetä tai muuta mieleistä juotavaa. Kaiverrettu, puinen kuksa on myös upea koriste-esine ja siitä jää ihana muisto pitkäksi aikaa.

Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai keksiä aivan omanlaisen tekstin ilahduttamaan lahjansaajaa.

Tuotteet lähtetään aina 1-5 arkipäivän sisään tekemästäsi tilauksesta.

Kuksa nimellä toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten lahja miehelle on vaikkapa heti valmis annettavaksi.

Katso täältä myös muut upeat lahjaideat miehelle.

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta vastaavan kuin tuotekuvassa. Kirjoita kommenttikenttään halutessasi lisätietoja tilauksestasi.

Katso täältä kuksa kaiverruksella myös toisella designilla.

 

Q&A
Miten nopeasti kuksa kaiverruksella valmistuu ja miten se toimitetaan?

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, mutta aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Saat siten tuotteen perille 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen kaiverruksen valmistuttua ilmoittamaasi sähköpostiin seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Käytössäsi on useat eri maksutavat! Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostiajatkuvasti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme asian mahdollisimman pikaisesti.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuksa nimellä”