fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Mitä joululahjaksi miehelle?

Mitä joululahjaksi miehelle, puolisolle, isälle tai vaikkapa veljelle? Se joka vuotinen dilemma kesken ihanan joulunodotuksen. Haluamme olla apunasi löytämään henkilökohtaisia joululahjoja, joissa on ajatusta. Listasimme tähän blogipostaukseen muutaman takuulla hyvän joululahjaidean miehelle. Ja mikä parasta niin kaikki lahjat toimitetaan valmiissa lahjapakkauksissa, joten joululahjojen löytäminen ja antaminen ei ole koskan ollut tämän vaivattomampaa. Valitse vain tuote laajasta joululahjavalikoimastamme ja keksi siihen haluamasi nimikointi tai teksti. Voit ottaa mallia valmiista tuotekuvistamme tai keksiä aivan omanlaisen idean tekstille! Vain oma mielikuvituksesi on rajana! Teksti voi olla vaikkapa nimi, lempinimi, onnentoivotus tai oma inside-vitsinne! Näistä suosituista vaihtoehdoista löydät takuulla parhaan joululahjan miehelle 2022.

Kylpytakki nimellä

Ylellinen ja ihanan pehmeä kylpytakki nimellä, lempinimellä tai nimikirjaimilla on täydellinen joululahjaidea mukavuudenhaluiselle miehelle. Mikä olisikaan ihanampaa kuin käpertyä tähän nimikoituun kylpytakkiin joulusaunan jälkeen. ​Kylpytakki on meidän ehdoton joululahjojen ykkösuosikki ja todellinen hemmottelulahja miehelle. Katso täältä miesten kylpytakki kirjailulla.

kylpytakki

Viskilasi nimellä​

Viskinystävälle joulun ehdoton ykköslahja on oma viskilasi kaiverruksella ja miksei suosikkiviski tähän kylkeen. Tästä kelpaa nauttia niin Lagavulinit kuin Laphroaiginit. Täältä listaus TOP30 listauksen suosituista viskeistä helpottamaan etsintääsi: https://viinimaa.fi/taxonomy/term/1260?page=1

Voit ottaa mallia viskilasiin valmiista designeistamme tai keksiä kaiverrettavan tekstin kokonaan itse.

Klikkaa kuvasta viskilaseihin!

Jouluolut nimellä​

Mistä jouluolut maistuisikaan paremmalle kuin omasta nimikoidusta olutlasista. Tämä olutlasi tulee takuulla käyttöön joka joulu vuodesta toiseen. Tähän lasiin mahtuu hyvin pidempikin tekstikaiverrus. Sana on vapaa!

Katso täältä jouluolutlasi kaiverruksella

Iso kylpypyyhe nimellä

Jättikokoinen pyyhe nimellä on mahtava lahjaidea vaikkapa harrastavalle miehelle. Pyyhkeen kirjailu on saatavilla useassa eri värissä. Kyseessä on suomalaisen Lennol Oy:n laadukas kylpypyyhe.

Katso täältä kylpypyyhe nimellä

Golfpyyhe nimikirjaimilla

Yksilöity golfpyyhe nimikirjaimilla on takuulla golfinharrastajalle lahjana ”hole in one”! Kirjoita vain nimikirjaimet ja golfpyyhe on valmis tilattavaksi!

Katso täältä golfpyyhe nimikirjaimilla

Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle apua joululahjan valitsemisessa!

Ihanin jouluterveisin,

You Name It -tiimi