fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Ristiäislahja

Onko sinulla hakusessa ristiäislahja? Täältä sivustolta löydät ilahduttavimmat lahjat vastasyntyneelle!

Lue lisää

Onko sinulla hakusessa ristiäislahja? Täältä sivustolta löydät ilahduttavimmat lahjat vastasyntyneelle!

Lue lisää

 • pehmolelu-nimellä-lahja-lapselle

  Pehmolelu nimellä, lahja lapselle

  47,00 
 • rengashelistin

  Rengashelistin nimellä, lahja vauvalle

  32,00 
 • vauvan uniriepu

  Uniriepu nimellä, lahja vauvalle

  39,00 

Ristiäislahja

Onko hakusessasi ristiäislahja? Täältä sivustolta löydät ilahduttavimmat lahjat vastasyntyneelle!

Ristiäislahja

Jokaiseen tuotteeseen kuuluu yksilöity kirjailu, joten voit luoda lahjasta siten todella henkilökohtaisen. Valikoimistamme löytyy lahjat, jotka takuulla ilahduttavat perheen pienimpiä. Esimerkiksi Swanie Finlandin vohvelikankaasta valmistetut huppupyyhkeet ovat ihana lahja vauvalle. Tuotteet ovat suomalaista käsityötä ja ne ovat saaneet Avainlippu-merkinnän, joka on tae siitä, että tuote on valmistettu Suomessa.​ Tuotteet on valmistettu vastuullisesti, puhtaista ja turvallisista materiaaleista, perinteisiä käsityömenetelmiä vaalien. Tuotteet ovat todella tarkoitettu kestämään ja tuntumaan hyvältä. ​Myös valikoimissamme olevat Twistshaken tuotteet ovat erittäin vastuullisesti valmistettu. Kyseessä on erittäin suosittu ruotsalainen lastentarvikkeiden valmistaja. 

Tuotteet toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten ristiäislahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. Hauskan ja ilahduttavan lahjan löytäminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin nyt. Voit ottaa mallia eri kaiverruksiin/kirjailuihin tuotekuvien ideoista tai voit luonnollisesti keksiä myös täysin omanlaisen ja uniikin tekstin. Vain luovuus on rajana, millä sanoin keksit ilahduttaa juuri sinun lähipiiriisi syntyvää vauvaa. Meillä ihan jokaisen lahjan teksti sijoitellaan yksilöllisesti tilauksesta, jotta aina kaikenlaiset tekstit näyttävät kauniille juuri kyseisessä tuotteessa. Tilauksen yhteydessä löytyy kommenttikenttä, johon voit vapaasti halutessasi kirjoittaa omat toiveesi, mikäli haluat valmiiseen designiin vaikkapa jonkin pienen muutoksen tai haluat ilmoittaa meille jotain muuta tärkeää tietoa tilaukseen liittyen. Mikäli et löytänyt valmiiksi mieleistäsi designia tuotteeseen, olethan yhteyksissä: info@younameit.fi  niin suunnitellaan yhdessä haluamasi lahja vauvalle juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä ja vastaamme sähköpostiisi yhden vuorokauden sisällä.

Harkiten koostettu lahjavalikoimamme on muodostettu laadukkaista ja kauniista tuotteista, juuri sellaisista, joita on ihana antaa lahjaksi kuin myös itse saada.  Haluamme olla juuri sinun apunasi täydellisen lahjan löytämisessä, oli kyseessä sitten ristiäislahja tai vaikka babyshowerlahja! Tuotevalikoimamme kasvaa uusilla ja upeilla ideoilla sekä uusilla kaiverrus- ja kirjailudesigneilla olemassa oleviin tuotteisiin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa valkoimaamme myöhemminkin.

Toimitus ja maksaminen

Tilaamasi lahja postitetaan varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluttua tekemästäsi tilauksesta yksilöitävän lahjan valmistuttua tuotannosta. Tuotteet toimitetaan aina tarkoin pakattuina, toimitustapana postin pakettitautomaatti. Kun tekemäsi tilaus on lähtenyt meiltä, saat viestillä postin seurantatunnuksen, josta pystyt katsomaan toimituksen edistymistä. Mikäli haluat, voit tilata lahjan tarvittaessa myös suoraan lahjansaajalle. Verkkokaupassamme sinulla on käytössä monipuoliset maksutavat. Meillä voit maksaa mm. Paytrailin verkkopankki- ja korttimaksulla ja MobilePaylla sekä erilaisilla laskuvaihtoehdoilla. Voit valita halutessasi maksutavaksi myös suositun Klarnan, jolloin voit maksaa tilauksesi 30 päivän aikana tai valita vaikkapa osamaksulaskun. Lisää tietoa verkkokauppamme maksuvaihtoehdoista ja muista ehdoistamme löydät sivuston alareunasta toimitusehdoistamme.

Sosiaalinen media

Kannattaa käydä lukemassa myös verkkokappamme omaa blogia, josta löydät jatkuvasti erilaisia lahjaideoita sekä ajankohtaisia lahjoja jokaiseen tilanteeseen. Ota seurantaan yrityksemme myös Instagramissa ja Facebookissa. Sieltä löydät houkuttelevia tarjouksia, kilpailuja, uutuuksia ja runsaasti lisää lahjainspiraatioita. 

Instagramissa: @younameit.fi –  Facebookissa:  You Name It

Lue lisää