fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Lahja kaasolle

Lahja kaasolle on ihana tapa kiittää panostuksesta häiden eteen. Viimeistele lahja valitsemallasi tekstikaiverruksella tai kirjailulla. Tuotteet toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten lahja kaasolle on heti valmis annettavaksi.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan. Katso myös lahja bestmanille, huomenlahjahääkutsut ja lahja naiselle

Lue lisää

Lahja kaasolle on ihana tapa kiittää panostuksesta häiden eteen. Viimeistele lahja valitsemallasi tekstikaiverruksella tai kirjailulla. Tuotteet toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten lahja kaasolle on heti valmis annettavaksi.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan. Katso myös lahja bestmanille, huomenlahjahääkutsut ja lahja naiselle

Lue lisää

 • Shampanjalasi, kaasolahja

  33,00 
 • Shampanjalasi, kaasolle

  33,00 
 • kaasolaatikko

  Kaasolaatikko, Lahjaboksi

  45,00 
 • meikkilaukku-vaaleanpunainen

  Kosmetiikkalaukku nimellä

  40,00 
 • Lahjasetti, termosmuki ja meikkilaukku

  69,00 
 • Kuksa-nimellä

  Kuksa kaiverruksella

  39,00 
 • Valkoviinilasi kaiverruksella, kaasolle lahja

  33,00 
 • Valkoviinilasi kaiverruksella, lahja kaasolle

  33,00 
 • Tarjoilulauta ja juustoveitset kaiverruksella

  49,00 
 • meikkilaukku-

  Meikkilaukku nimilaatalla

  40,00 
 • Kosmetiikkalaukut 2 kpl, kaasolle lahjaksi

  42,00 
 • taskumatti-kaasolle

  Taskumatti kaiverruksella, kaason lahja

  39,00 
 • Korurasia nimellä, musta

  45,00 
 • Lahjakortti

  0,00 
 • Puinen kuksa vinokaiverruksella

  39,00 

Parhaat lahjaideat kaasolle – Näille vinkeillä onnistut

Mietitkö mitä olisi hyvä lahja kaasolle vai onko hakusessasi yhä suositummaksi noussut “kosiskelulahja”  kaason tehtäviin? Täältä löydät takuuvarmat ja suostuimmat lahjat kaasolle. Mikäli olet vasta kysymässä ystävääsi kaasoksi, voisi kiva yllätys olla esimerkiksi kaason nimellä ja kysymyksellä varustettu viinilasi, korurasia tai shamppanjalasi. Kaasokosinnasta on tullut nykypäivänä yhä suositumpi tapa myös Suomessa ja tämä nostattaa takuulla innostuksen ja hääfiiliksen jo hyvissä ajoin jo ennen suunniteluiden alkamista. Tähän tekstiin olemme koonneet kattavan tietopaketin, jonka avulla keksit aivan varmasti mieluisan ja sopivan lahjan, joka ihana antaa sekä vastaanottaa.

Hyvä lahja kaasolle on kaiverrettu lahja

Kaiverrettu kaasolahja voi olla loistava lahja useista syistä:

 • Uniikkius: Kaiverrettu lahja kaasolle on ainutlaatuinen ja erottuu massatuotetuista tavaroista. Jokainen kaiverrus on yksilöllinen ja räätälöity saajan mukaan. Tämä tekee kaasolahjasta erityisen ja arvokkaan.
 • Henkilökohtaisuus: Kaiverrettu lahja on yleensä yksilöllinen ja henkilökohtainen. Kaiverrus voi olla kaason nimi, merkityksellinen päivämäärä, kuten hääpäivämäärä, lyhyt viesti tai jokin muu merkityksellinen asia, joka liittyy häneen tai vaikkapa oma inside -vitsinne. Henkilökohtainen teksti  tekee lahjasta erityisen ja osoittaa, että olet ajatellut häntä ja panostanut kaasolahjan valintaan.
 • Ajattomuus: Kaiverretut lahjat kaasoille ovat usein ajattomia ja kestäviä. Ne voivat säilyä vuosien ajan ja toimia muistutuksena erityisestä hetkestä tai suhteesta. Tällainen lahja voi olla arvokas perintökappale, joka välittyy sukupolvelta toiselle kuten kuksa.
 • Monipuolisuus: Kaiverrus voidaan tehdä monenlaisiin esineisiin, kuten viinilaseihin, shampanjalasihin, korurasiaan ja paljon muuhun. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita jotain, mikä sopii bestmanin mieltymyksiin ja tarpeisiin.
 • Ajatusten ja viestien välittäminen: Kaiverrus voi välittää asioita ja viestejä, joita on helpompi kaiverruttaa kuin sanoa ääneen.Se voi olla esimerkiksi jokin viesti,  kiitos tai juhlatunnelmaa nostattava teksti.

 

Itse suunniteltu lahja kaasolle

Tyylikäs ja uniikki lahja kaasolle voi toki olla täysin itse suunnittelemasi, sillä tunnet kaasosi varmasti kaikista parhaiten. Mikäli sinulla on mielessäsi jokin täysin itse suunnittelemasi kaiverrus voit ottaa yhteyttä meihin osoitteessa [email protected] niin suunnitellaan lahja kaasolle yhdessä.

Autamme sinua tarvittaessa muun muassa merkinnän sijoittelussa ja koossa, jotta lahjasta saadaan varmasti juuri toiveiden mukainen. Lahjaan on kaiverrettavissa ja kirjailtavissa myös logoja sekä kuvia, joten merkintä ei rajoitu vain teksteihin. Lisäksi kauttamme on käytettävissä todella laaja valikoima erilaisia fontteja, joten mikäli et löytänyt sivuiltamme mieleistä fonttia, niin lähesty meitä rohkeasti toiveesi kanssa.

Suosituimmat lahjaideat kaasoille You Name It -verkkokaupasta

Shampanjalasi kaiverruksella

Shampanjalasi kaiverruksella on  takuulla unohtumaton ja henkilökohtainen lahja kaasolle.  Shampanjalasi on varma kaasolahjakenelle tahansa ja lasista tulee takuulla kippisteltyä vielä vuosienkin päästä. Parasta on se, että voit itse päättää mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten kiitos, oma inside-vitsinne tai muu henkilökohtainen viesti.

Kaasoboksi

Oma kaunis lahjalaatikko kaasolle on yksi suosituimmista kaasolahjoista. Tähän settiin sisältää kauniin korurasian omalla kaiverruksella sekä tyylikkään peilin ja silkinpehmeän unimaskin. Halutessasi voit lisätä tottakai laatikoihin muita mieleisiä asioita joista juuri sinun kaasosi pitää.

Korurasia kaiverruksella

Meillä on myös valikoimissamme kaunis korurasia, johon saa vaivattomasti loihdittua esimerkiksi yllätyslaatikon kaasolle, johon voi kerätä vaikkapa kaasolle mieluista sisältöä mukaan kuten korun.

Kosmetiikkalaukut

Tai olisiko toisaalta ihana kiitoslahja kaasolle esimerkiksi kosmettiikkalaukut kaason nimellä? Kosmetiikkalaukut ovat ehdoton jokaiselle naiselle, joka takuulla tulee käyttöön. Kosmetiikkalaukut on kultaisilla yksityiskohdilla, johon sisältyy kaunis kultaisen värinen laatta nimellä. Valikoimassamme on myös vaihtoehtona ihana vaaleanpunainen kosmetiikkalaukku.

Viinilasi kaiverruksella

Viinilasi kaiverruksella on myös ehdottomasti suosituimmista kaasolahjoista valikoimassamme. Kauniiseen viinilasiin saat kaiverrettua esimerkiksi kaason nimen ja häiden päivämäärän.

Taskumatti kaiverruksella

Taskumatti kaiverruksella on erittäin klassinen lahjaidea hääseurueelle. Omat taskumatit takuulla nostattavat juhlatunnelmaan jo hyvissä ajoin. Valikoimassamme oleva naisten taskumatti on malliltaan tyylikäs ja näppärä kantaa mukana esimerkiksi käsilaukussa.

Mitä lahjaksi kaasolle – Lisää lahjaideoita

Mikäli et vielä löytänyt sopivaa lahjaideaa kaasollesi, voit lukea lisää lahjavinkkejä tästä kappaleesta.

Henkilökohtainen muistoesine: Yksi kauniista tavoista osoittaa kiitollisuutta kaasolle on antaa hänelle henkilökohtainen muistoesine omalla kaiverruksella. Lahjaan voi kaiverruttaa kaason nimen tai lempinimen lisäksi myös häiden päivämäärän tai vaikkapa yhteisen muiston tai hääjärjestelyihin liittyvän sisäpiirivitsin.

Rentoutumishetki: Häiden valmistelujen aikana kaaso on todennäköisesti ollut kiireinen ja stressaantunut. Mikä olisikaan parempi tapa kiittää häntä kuin antaa hänelle rentoutumishetki omistautuneesta työstään. Voit hankkia hänelle lahjakortin kylpylään, hemmotteluhoitoon tai vaikkapa hierontaan. Tällainen lahja antaa kaasolle mahdollisuuden rentoutua ja helliä itseään ansaitusti.

Kauneudenhoitotuotteet: Useimmat naiset pitävät kauneudenhoitotuotteista ja uusimmista kosmetiikkatrendeistä. Voit antaa kaasolle lahjaksi kauneudenhoitopaketin, jossa on esimerkiksi laadukkaita kasvojenhoitotuotteita, ihonhoitosetti tai meikkipaletti. Tällainen lahja osoittaa, että tunnet kaasosi ja hänen mielenkiinnonkohteensa hyvin.

Persoonallinen lahjakori: Voit myös koota persoonallisen lahjakorin, jossa on kaason suosikkiherkkuja, viiniä tai muita hänen mieltymyksiään vastaavia tuotteita. Voit lisätä korin mukaan myös muutamia mukavia yllätyksiä, kuten kaunis muistoesine kaiverruksella tai termosmuki, jossa on hauska sanonta tai viesti. Tämä lahja on sekä käytännöllinen että henkilökohtainen, josta kaaso varmasti ilahtuu.

Kiitoskirje: Vaikka lahjat ovat hieno tapa osoittaa kiitollisuutta, toinen erittäin merkityksellinen tapa ilmaista kiitollisuutta kaasolle on kirjoittaa hänelle koskettava kiitoskirje. Kirjeessä voit kertoa, miten paljon hänen apunsa ja tukensa ovat merkinneet sinulle häävalmistelujen aikana. Kerro kaasolle, kuinka paljon arvostat häntä ja miten tärkeä hän on sinulle. Tällainen kirje voi olla hyvin liikuttava ja unohtumaton lahja.

Häät ovat elämän suuria juhlahetkiä, jotka täyttyvät ilosta, rakkaudesta ja läheisten ihmisten ympäröimänä olemisesta. Hääparin lisäksi tärkeä rooli hääjärjestelyissä on kaasolla, joka on sulhasen rinnalla tukemassa ja auttamassa kaikissa valmisteluissa. Kaaso on todellinen ystävä ja luotettava tuki hääparille, ja hän ansaitsee erityisen kiitoksen ja huomionosoituksen, joten lahja kaasolle on taatusti paikallaan.

Muista kuitenkin, että mikä tahansa lahja tai huomionosoitus, jonka valitset kaasollesi, on merkityksellinen, koska se kertoo kiitollisuudestasi ja arvostuksestasi. Tärkeintä on, että osoitat kaasolle, että hänen panoksensa on ollut korvaamaton ja että hänen läsnäolonsa on tehnyt häävalmisteluista ikimuistoisen kokemuksen.

Älä unohda myöskään kertoa kaasolle kiitoksistasi henkilökohtaisesti hääpäivänä. Anna hänelle aikaa loistaa ja tiedä, että hänen tukensa ja ystävyytensä ovat tärkeitä ja arvostettuja. Häät ovat yhteinen juhla, ja kaaso ansaitsee kiitokset siitä, että hän on ollut mukana jakamassa iloa ja auttamassa sinua luomaan ikimuistoisia muistoja elämäsi tärkeimpänä päivänä.

Milloin antaa lahja kaasolle?

Häät ovat sellainen tapahtuma, jossa kaason apu ja tuki on ollut korvaamatonta läpi matkan ja kaasoa tekee mieli kiittää myös toki jälkikäteen. Lahjan antamisen ajankohta ja tapa riippuvat osittain hääsuunnitelmistasi ja omista mieltymyksistäsi. Tässä on muutamia ehdotuksia, jotka voivat auttaa sinua päättämään, milloin ja miten antaa lahja kaasolle:

 • Ennen hääpäivää: Voit antaa lahjan kaasolle ennen hääpäivää, esimerkiksi häävalmistelujen aikana tai hääjuhlan järjestelyjen yhteydessä. Tällainen varhainen lahjananto antaa kaasolle mahdollisuuden nauttia siitä ja arvostaa sitä ennen varsinaista hääpäivää.
 • Hääpäivän aamuna: Toisen vaihtoehdon voisi olla antaa lahja kaasolle hääpäivän aamuna. Tämä voi olla kaunis hetki, kun olette molemmat valmistautumassa suureen päivään. Voit antaa lahjan hänelle henkilökohtaisesti ja ilmaista samalla kiitollisuutesi ja jännityksesi hääpäivää kohtaan.
 • Hääjuhlan yhteydessä: Voit myös valita antaa lahjan kaasolle hääjuhlan yhteydessä. Tässä tapauksessa voit järjestää pienen hetken kaasolle, jossa annat hänelle lahjan ja kiität häntä julkisesti hänen avustaan. Tämä voi olla kaunis ele, joka osoittaa kaasolle kuinka paljon hän on tärkeä osa hääpäivääsi.
 • Yksityisesti henkilökohtaisena hetkenä: Jos haluat antaa lahjan kaasolle yksityisesti, voit järjestää tapaamisen häiden jälkeen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden viettää aikaa kaason kanssa ilman muiden hälinää ja keskittyä kiittämään häntä hänen tuestaan ja ystävyydestään.

 

Valitse tapa, joka sopii parhaiten teidän suhteeseenne ja hääjärjestelyihin. Muista, että lahjan antaminen on ennen kaikkea tapa ilmaista kiitollisuuttasi ja arvostustasi kaasolle, joten tärkeintä on se, että se tehdään sydämestäsi. Olipa lahjan antamisen hetki mikä tahansa, varmista, että ilmaiset myös sanallisesti kiitollisuutesi ja kerrot kaasolle, miten paljon hän on merkinnyt sinulle häävalmistelujen aikana.

You Name It:n lahjat toimitetaan aina 1-5 arkipäivässä. Voit myös aina aina kysyä toimitusaikaa meiltä chatin tai sähköpostin kautta niin annamme sinulle parhaan sen hetkisen arvion toimitusajasta.