fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Valmistujaislahja

Suunnittele itse yksilöity valmistujaislahja henkilökohtaisella kirjailulla tai kaiverruksella. 

Lue lisää

Suunnittele itse yksilöity valmistujaislahja henkilökohtaisella kirjailulla tai kaiverruksella. 

Lue lisää

 • pahkakuksa

  Aito pahkakuksa kaiverruksella

  75,00 
 • lahja papalle

  Juomapullo nimellä, lahja miehelle

  40,00 
 • puukko-kaiverruksella

  Kaiverrettu puukko, visakoivu 8,5 cm

  85,00 
 • lahja-valmistuneelle

  Kaiverrettu shampanjalasi, lahja valmistuneelle

  32,00 
 • syntymäpäivälahja miehelle

  Karahvi ja lasit kaiverruksella, lahja miehelle

  99,00 
 • valmistujaislahjaksi-miehelle

  Karahvi kaiverruksella, valmistujaislahjaksi miehelle

  65,00 
 • kellokotelo

  Kellokotelo kaiverruksella, lahja miehelle

  49,00 
 • lahjasetti

  Kuksa ja makkaratikku -lahjasetti

  125,00 
 • Kuksa-nimellä

  Kuksa kaiverruksella, lahja opettajalle

  39,00 
 • puukuksa kaiverruksella

  Kuksa nimellä

  39,00 
 • kupilka ja makkaratikku

  KUPILKA kuksa ja makkaratikku -lahjasetti

  75,00 
 • kupilka-kuksa

  KUPILKA kuksa kaiverruksella

  39,00 
 • korurasia-lahja

  Lahja naiselle, korurasia nimellä

  45,00 
 • aito-kuksa

  Lapin aito kuksa kaiverruksella

  75,00 
 • kuksa-luulla

  Lapin kuksa poronsarvella

  85,00 
 • makkaratikku kaiverrus

  Makkaratikku visakoivu

  42,00 
 • lahja-naiselle

  Nimikoitu termosmuki

  40,00 
 • oluttuoppi kaiverruksella

  Oluttuoppi kaiverruksella, omalla tekstillä

  32,00 
 • pahkakuksa

  Pahkakuksa kaiverruksella

  75,00 
 • ylioppilaslahja

  Shampanjalasi kaiverruksella, ylioppilaslahja

  32,00 
 • snapsilasit

  Snapsilasit ja keloteline kaiverruksella

  39,00 
 • taskumatti-kaiverruksella

  Taskumatti kaiverruksella, kauno

  39,00 
 • lahja valmistuneelle

  Taskumatti kaiverruksella, lahja valmistuneelle

  39,00 
 • termosmuki-nimellä

  Termosmuki nimellä, lahja miehelle

  40,00 
 • valmistujaislahja

  Valmistujaislahja, valkoviinilasi kaiverruksella

  32,00 
 • Lahjaidea

  Viskilasi kaiverruksella, nimikirjain

  32,00 
 • valmistujaislahja miehelle

  Viskilasi kaiverruksella, valmistujaislahja miehelle

  32,00 

Valmistujaislahja

Suunnittele itse yksilöity valmistujaislahja henkilökohtaisella kirjailulla tai kaiverruksella. 

Valmistujaislahja

Valitse mieleisesi valmistujaislahja ja yksilöi se lahjansaajan mukaan haluamallasi tekstillä. Jokaisen tuotteen hintaan kuuluu oma teksti tai nimi.  You Name It -valikoimasta löydät laajan valikoiman parhaita valmistujaislahjaideoita, joista jää ihana muisto lahjansaajalle tärkeästä saavutuksesta. 

Mitä valmistujaislahjaksi?

Monet miettivät kevään tullen mitä keksisi viemisiksi valmistujaisjuhliin ja mitä valmistujaislahjaksi halutaan. Perinteisesti valmistujaislahajaksi annetaan yleensä esimerkiksi rahalahjoja, koriste-esineitä, kukkia tai  kuplivaa. Listasimme tähän alle muutaman hyvän lahjavinkin mikäli haluat muistaa valmistuvaa rahalahjan sijaan jollain mistä jää ihana muisto. Ja mikäpä estäisi yhdistämästä rahalahjaa ja sen lisäksi jotain kaunista ja persoonallista!

Shampanjalasi kaiverruksella

Oma shampanjalasi kaiverruksella on esimerkiksi täydellinen lahjaidea! Shampanjalasiin voit kaiverruttaa esimerkiksi valmistumisvuoden, tutkinnon ja valmistuvan nimen. Valmistuminen on aina tärkeä merkkipaalu elämässä ja sitä, jos mitä kelpaa juhlistaa omasta shamppanjalasista! Shampanjalasin kanssa voi antaa myös esimerkiksi pullon kuohuvaa, kukkia, kortin tai antaa ihan vain sellaisenaan. You Name It:n valikoimissa oleva shamppanjalasi kaiverruksella on laadukas ja korkea jalka tuo lasiin ylellisyyttä ja juhlan tuntua. Laserilla tehty kaiverrus säilyy lasissa ikuisesti eikä siten haalistu ajankaan kuluessa. Näin shamppanjalasista jää ihana muisto valmistuvalle vielä vuosiksi eteenpäin. Mikä parasta, shampanjalasi toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.

Ylioppilaslahja

Shampanjalasi kaiverruksella on myös erittäin suosittu ja tyypillinen ylioppilaslahja! Shampanjalasin saa ylioppilaslahjana tilattua täältä:

ylioppilaslahja

Tähän shampanjalasiin kuuluu kaiverrettu lyyra, valmistuvan nimi sekä valmistumispäivämäärä. Tästä jos mistä kelpaa kippisetellä valmistumisen kunniaksi! Ylioppilaaksi kirjoittaminen on aina iso merkkipaalu ja tärkeä päivä valmistuvalle. Tästä jää takuulla ihana muisto, joten mikä olisikaan osuvampi lahjaidea ylioppilaalle! Voit täydentää lahjaasi myös tottakai esimerkiksi valmistujaiskukilla. Perinteisesti ylioppilaalle sopiva kukka on tietysti ylioppilasruusu, mutta se voi yhtä hyvin olla esimerkiksi jokin viherkasvi tai tuoksuva, ihana pioni. Mikäli kaipaat apua ylioppilaskukkien valitsemisessa, voit tutustua aiheeseen täällä:

Valmistujaiskukat

Mikäli shamppanjalasi kaiverruksella ei ole etsimäsi ylioppilaslahja, on toinen hyvä lahjaidea nuorelle esimerkiksi korurasia kaiverruksella. Korurasian saa omalla nimilaatalla / tekstillä, joten lahja on takuulla henkilökohtainen ja käytännöllinen lahjaidea nuorelle naiselle. Korurasia on erittäin näppärän kokoinen, joten se kulkee helposti myös mukana. Korurasia on tilattavissa täältä:

Korurasia kaiverruksella

Ylioppilasta muistetaan myös usein ylioppilaskortilla! Monia ylioppilaskortteja koristavat tyypillisesti kuvat ylioppilaslakista, lyyrasta, punaisista ylioppilasruusuista ja shamppanjalaseista. Ylioppilaskortissa saattaa olla myös valmiiksi usein jokin onnittelu, runonpätkä tai muu teksti. Tarvittaessa ylioppilaskorttiin voi myös kirjoittaa runon itse. Mikäli kaipaat apua tai inspiraatiota ylioppilasrunon kirjoittamiseen, voit lukea siihen vinkkejä esimerkiksi täältä:

Toivota onnea valmistuneelle runon kera

Viskilasi kaiverruksella

Tyylikäs viskilasi kaiverruksella puolestaan on upea valmistujaislahja miehelle. Kaiverrus ei haalistu tai kulu pois, joten lasi jää ihanaksi muistoksi ja toimii myös upeasti myös koriste-esineenä. Näistä kaiverretuista laseista kelpaa ansaitusti kippistellä valmistumisen kunniaksi. Voit myös tilata valmistuneelle viskikarahvin kaiverruksella, joka on tatuusti näyttävä lahja. 

Kuksa nimellä

Kuksa nimellä on yksi suosituimmista lahjatuotteistamme ja sopii erinomaisesti myös valmistuneelle lahjaksi! Kuksaan voi kaiverruttaa nimen, tekstejä tai päivämäärän. Voit halutessasi tilata kaiverruksen myös esimerkiksi kuksan pohjaan tai kahvaan. Kuksa toimitetaan myös tottakai tyylikässä lahjapakkauksessa, joten saat kätevästi heti annettua lahjan valmistuneelle. Voit tilata kuksan nimellä täältä:

kuksa nimellä

Kellokotelo kaiverruksella

Entä onko pitääkö lahjan saaja kelloista? Mikäli tiedät, että lahjan saaja tykkää käyttää tai jopa keräillä kelloja, voisi oma kellokotelo kaiverruksella on ihana ja tyylikäs valmistujaislahja. Parasta on se, että kellokotelon kanteen voit kaiverruttaa esimerkiksi onnittelut, valmistumispäivämäärän ja tutkinnon tai jonkun muun henkilökohtaisen viestin. Näin saat annettua valmistuneelle käytännöllisen ja mieluisan lahjan, mutta kuitenkin niin, että muisto valmistumisesta säilyy. Kaiverrus lasissa on ikuinen, eikä se haalistu tai kulu pois. Kellokotelo kaiverruksella on tilattavissa täältä:

Kellokotelo kaiverruksella

Valkoviinilasi kaiverruksella

Valkoviinilasi kaiverruksella on myös ihana ja tyylikäs valmistujaislahja, sillä tähän saa kaiverruttaa nimen, tutkinnon ja päivämäärän. Valikoimissamme oleva valkoviinilasi on todella tyylikäs, laadukas ja kooltaan näyttävä. Valkoviinilasi on  hyvä valinta, sillä tarvittaessa se soveltuu kokonsa puolesta myös helposti punaviinilasiksi. Voit tilata valkoviinilasin kaiverruksella täältä:

Valmistujaislahja

Taskumatti kaiverruksella

Seuraavaksi jälleen hyvä valmistujaislahja miehelle : taskumatti kaiverruksella! Taskumattiin voi kaiverruttaa esimerkiksi nimen, tutkinnon, päivämäärän tai onnitteluja. Halutessasi taskumattiin voi kaiverruttaa vaikkapa oman inside -vitsin! Taskumatti kaiverruksella on todellinen klassikko, joten tämän valmistujaislahjan kanssa tuskin menee metsään. Taskumatti kaiverruksella on tilattavissa täältä:

Lahja valmistuneelle

Valmistujaiset

Valmistuminen on suuri etappi ja usein muutakin kuin pelkästään valmistuminen ammattiin. Valmistumisen jälkeen moni nuori suuntaa kohti uusia tulevaisuuden suunnitelmia ja yksi tietty elämän ajanjakso on päättymässä. Monille valmistumisen jälkeen on suunta kohti jatko-opintoja ja toisille puolestaan kohti työelämää ja uutta ammattia! Molemmat ovat merkityksellisiä tapahtumia ja usein valmistumisen jälkeen onkin aika tehdä suuria päätöksiä elämässä, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen.

Valmistujaisia on ajan saatossa juhlittu aina niin kauan kun on ollut olemassa tutkintojakin. Kansan vaurastumisen myötä on vasta kuitenkin alettu juhlia valmistujaisia näyttävämmin ja koulujen juhallisuudet ovat siirtyneet yhä enemmän myös kotona pidettäviin tilaisuuksiin.

Yleensä valmistujaisia järjestetään ammattikorkeakoulusta, ammattikoulusta tai yliopistosta valmistuville sekä ylioppilaaksi lukeneille. Ylioppilaan valmistujaisia kutsutaan lakkiaisiksi. Useimmiten valmistujaisten kulku menee siten, että kouluissa järjestetään ensin viralliset osuudet kuten todistusten ja stipendien jako sekä lakitukset. Tämän  jälkeen juhlinta siirtyy usein koteihin ja tai muihin yksityisiin tiloihin, johon kokoonnutaan tavallisimmin suvun ja lähimmäisten kesken kahvittelemaan ja onnittelemaan valmistuvaa.

Tohtoriksi valmistuneet järjestävät yleensä karonkan. Karonkka on akateeminen perinne, joka järjestetään väitöstilaisuuden jälkeen. Karonkassa kiitetään vastaväittelijää ja muita väitöskirjan kirjoittamiseen osallistuneita henkilöitä. Karonkkaan kutsutaan usein myös perheenjäseniä ja lähimpiä ystäviä. Perinteisesti karonkka ei ole kuitenkaan niin samaan tapaan sukujuhla niinkuin esimerkiksi ylioppilasjuhlat.

Ylioppilastutkintoon valmistuminen

Suomessa ylioppilastutkinto on lukion päätösvaiheessa suoritettava toisen asteen tutkinto. Sen tarkoituksena on selvitää, onko opiskelija omaksunut lukiossa opetettavat taidot ja tiedot sekä tarvittavan kypsyyden. Lukiot järjestävät ylioppilaskokeet kahdesti vuodessa, jotka läpäistyttyään valmistuu ylioppilaaksi.  Perinteisesti ylioppilaaksi valmistumiseen kuuluu lakitus ja ylioppilaslakki, jota kutsutaan arkikielessä valkolakiksi. Valkolakki Suomessa on sametista valmistettu mustareunainen, valkoinen lakki, jonka edessä on kova musta lippa ja lyyra -kuvio. Lakkia käytetään yleensä ylioppilasjuhlissa, ylioppilaskuvissa sekä vappuna. Ylioppilas lakki on otettu käyttöön alunperin 1810 -luvulla ja nykymuotoonsa se on vakiintunut 1870 -luvulta lähtien. Suomalainen ylioppilaslakki eroaa kuitenkin hieman muiden maiden ylioppilaslakeista. Yhdysvalloissa esimerkiksi on käytössä musta, neliskulmainen tupsulakki.

Meillä Suomessa ylioppilastutkinto on saanut alkunsa Keisarillisen Aleksanterin-Yliopiston pääsykuulusteluista. Näiden kuulusteluiden tehtävänä oli selvittää, hallitseeko opiskelija yliopisto-opintoihin tarvittavat perustiedot ja taidot. Kuulustelut olivat ensin vain ja ainoastaan suullisia, mutta vuonna 1853 alettiin sisällyttämään niihin myös kaksi kirjallista koetta, jotka olivat äidinkielinen kirjoitus sekä käännös äidinkielestä vieraalle kielelle. Tämä oli yleensä latinaksi. Sanotaan, että tuo vuosi 1853 on ollut nykymuotoisten ylioppilaskirjoitusten syntymävuosi.

Tämän jälkeen noin vuonna 1874 ylioppilaskirjoitukset uudistettiin. Ne siirtyivät yliopistolta lukioille. Tuolloin katsottiin, että lukion on järjestettävä valmistuville ylioppilailleen kirjallinen koe niin suomen kuin ruotsinkin kielessä sekä vieraassa kielessä  ja matematiikassa. Vuodesta 1901 on otettu käyttöön lisäksi erilaisia pitkän ja lyhyen matematiikan kokeita. Pitkä ja lyhyt matematiikka ovatkin olemassa yhä tänäkin päivänä. Tuolloin 1901 Yliopiston sensorit laativat ja tarkastivat oppilaiden koekysymykset. Kun  kirjalliset kokeet läpäistiin, oppilaat osallistuivat yliopiston järjestämiin suullisiin kuulusteluihin. Molemmissa eli kirjallisissa että suullisissa kokeissa hyväksytyt saivat alkaa käyttää ylioppilaan arvonimeä.

You Name It:n tuotteiden toimitus

Löysitkö valikoimistamme jotain mieluisaa? Mahtavaa! Meillä tuotteet toimitetaan aina kauniissa lahjapakkauksessa, joten valmistujaislahja on tarvittaessa heti valmis myös annettavaksi. Ilahduttavan ja tyylikkään lahjan löytäminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Valitessasi kaiverrettavaa tekstiä voit ottaa mallia kaiverruksiin tai kirjailuihin You Name It:n tuotekuvien ideoista tai voit tottakai keksiä myös täysin omanlaisen ja uniikin tekstin valmistuvalle. Vain luovuus on rajana, millä sanoin keksit ilahduttaa valmistujaislahjan saajaa!

You Name It:lla kaikkien tuotteiden teksti sijoitellaan ja sommitellaan yksilöllisesti suunnittelijamme toimesta, jotta aina kaikenlaiset tekstit ja nimet näyttävät kauniille. Mikään kaiverrus ei siis lähde tuotantoon pelkän koneen toimesta vaan välissä on aina suunnittelutyö 🙂 

Tilauksen yhteydestä löydät myös kommentti -kentän, johon voit halutessasi kirjoittaa omat toiveesi, mikäli haluat valmiiseen designiin esimerkiksi jonkin pienen muutoksen tai haluat ilmoittaa meille jotain muuta tärkeää tietoa tilaukseesi liittyen. Voit esimerkiksi kertoa mihin mennessä toivoisit lahjaa perille tai milloin sinulla on tulossa tietyt juhlat, niin voimme tarvittaessa kiirehtiä tilausta meillä eteenpäin nopeastikin. 

Mikäli taas et löytänyt valmiiksi mieleistäsi designia, olethan yhteyksissä: info@younameit.fi  niin suunnitellaan yhdessä haluamasi valmistujaislahja toiveidesi mukaisesti yhdessä. Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä ja vastaamme sähköpostiin aina yhden vuorokauden sisällä. Voit myös halutessasi chattaa meille oikeasta alakulmasta. 

Tarkoin koostettu lahjatuotevalikoimamme on muodostettu laadukkaista ja kauniista tuotteista, juuri sellaisista, joita on ihana antaa lahjaksi kuin myös itse saada.  Haluamme olla juuri apunasi täydellisen lahjan löytämisessä, oli kyseessä sitten ylioppilaslahja, tohtorilahja tai mikä tahansa valmistuminen! Tuotevalikoimamme kasvaa uusilla ja upeilla ideoilla sekä uusilla kaiverrus- ja kirjailudesigneilla olemassa oleviin tuotteisiin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa valkoimaamme myöhemminkin.

Toimitus ja maksaminen

Tilaamasi valmistujaislahja postitetaan tuotantotiloistamme aina 1-5 arkipäivän kuluttua tekemästäsi tilauksesta, yksilöitävän lahjan valmistuttua tuotannosta. Tuotteet toimitetaan aina tarkoin pakattuina, toimitustapana postin pakettitautomaatti tai halutessasi kotiinkuljetus. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa ja postin pakettiautomaatista 4,90 euroa. 

Kun tekemäsi tilaus on lähtenyt meiltä, saat viestillä postin seurantatunnuksen, josta pystyt seuraamaan toimituksen edistymistä postissa. Mikäli haluat, voit tilata lahjan tarvittaessa myös suoraan lahjansaajalle joko postin noutopisteeseen tai suoraan kotiovelle.

Verkkokaupassamme sinulla on käytössä monipuoliset maksutavat. Meillä voit maksaa mm. Paytrailin verkkopankki- ja korttimaksulla ja MobilePaylla sekä erilaisilla laskuvaihtoehdoilla. Voit valita halutessasi maksutavaksi myös suositun Klarnan, jolloin voit maksaa tilauksesi 30 päivän aikana tai valita vaikkapa osamaksulaskun. Lisää tietoa verkkokauppamme maksuvaihtoehdoista ja muista ehdoistamme löydät sivuston alareunasta toimitusehdoistamme.

Sosiaalinen media

Kannattaa käydä lukemassa myös verkkokappamme omaa blogia, josta löydät jatkuvasti erilaisia lahjaideoita sekä ajankohtaisia lahjoja jokaiseen tilanteeseen kuten äitienpäivään, häihin, isänpäivään, syntymäpäiviin, isänpäivään ja jouluun. Ota seurantaan yrityksemme myös Instagramissa ja Facebookissa. Sieltä löydät houkuttelevia tarjouksia, kilpailuja, uutuuksia ja runsaasti lisää lahjainspiraatioita. 

Instagramissa: @younameit.fi –  Facebookissa:  You Name It

Lue lisää