fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Kihlajaislahja

Suunnittele itse ikimuistoinen kihlajaislahja henkilökohtaisella kirjailulla tai kaiverruksella.

Lue lisää

Suunnittele itse ikimuistoinen kihlajaislahja henkilökohtaisella kirjailulla tai kaiverruksella.

Lue lisää
 • kotimaiset-kuksat

  Kotimaiset kuksat 2 kpl, yhteinen lahja pariskunnalle

  150,00 
 • häälahja

  Kylpytakit nimellä, 2 kpl, lahja pariskunnalle

  195,00 
 • makkaratikut nimellä

  Lahjasetti, makkaratikut nimellä

  55,00 
 • mitä kihlajaislahjaksi

  Leikkuulauta kaiverruksella, kihlajaislahja

  43,00 
 • passikotelot

  Mr ja Mrs -passikotelot nimellä 2kpl

  42,00 
 • kaäsipyyhkeet-nimillä

  Nimikoidut käsipyyhkeet 2 kpl

  49,00 
 • Nimikoidut pyyhkeet 2 kpl, 100 x 150 cm

  85,00 
 • lahja pariskunnalle

  Puinen tarjoilulauta kaiverruksella, 1 kpl

  39,00 
 • lahja kotiin

  Punaviinilasit 2 kpl ja tarjoilulauta kaiverruksella

  75,00 
 • punaviinilasit kaiverruksella

  Punaviinilasit kaiverruksella, 2 kpl

  53,00 
 • Mr-jaMrs-lastat

  Puulastat kaiverruksella, 2 kpl

  35,00 
 • liikelahjaidea

  Setti – juustoveitset kaiverruksella

  39,00 
 • kihlajaislahja

  Shampanjalasit nimillä, 2 kpl, kihlajaislahja

  53,00 
 • tapaslautanen

  Tapaslautanen, 2 kpl

  53,00 
 • lahja pariskunnalle

  Valkoviinilasit 2 kpl ja tarjoilulauta

  75,00 
 • viinilasi kaiverruksella

  Valkoviinilasit kaiverruksella 2 kpl, kauno

  53,00 

Kihlajaislahja

Suunnittele itse ikimuistoinen kihlajaislahja henkilökohtaisella kirjailulla tai kaiverruksella.

Paras kihlajaislahja

Valitse mieleisesi lahja ja yksilöi se lahjansaajan mukaan haluamallasi tekstillä. Jokaisen tuotteen hintaan kuuluu oma teksti tai nimi.Onko sinulla hakusessa kihlajaislahja tuoreelle kihlaparille? You Name It -valikoimasta löydät laajan valikoiman upeita kihlajaislahjoja, joihin voit itse valita paria ilahduttavan henkilökohtaisen kaiverruksen tai kirjailun. Voit ottaa mallia kuvista tai keksiä aivan itse, millä sanoin haluat muistaa kihlaparia. Kihlaparin nimillä ja kihlapäivämäärällä kaiverretut shampanjalasit jäävät esimerkiksi ihanaksi muistoksi vuosiksi eteenpäin ja niistä kelpaa kippistellä tulevina vuosipäivinä. Toinen suosittu kihlajaislahja on ihanan isot ja pehmeät kylpypyyhkeet kihlaparin nimillä. Kokkaavalle pariskunnalle taas hauska kihlaislahja on esimerkiksi leikkuulauta kaiverruksella.

Voit katsella mallia teksteihin selaamalla valmiita kuvia verkkokaupasta tai voit keksiä aivan uniikin idean, kuinka yllättää parhaiten juurin sinun lähimmäisesi.  Jokaisen tuotteen teksti sijoitellaan käsin, jotta kaiken kokoiset tekstit näyttävät aina takuulla hyvältä tuotteessa. Jos sinulle on jokin muutos mielessä niin voit myös halutessasi kirjoittaa tilauksen kommenttikenttään oman toiveesi liittyen tilaukseen. Jos et löytänyt mielestäsi designia kaiverrukselle tai kirjailulle, niin otahan meihin yhteyttä info@younameit.fi ja voidaan suunnitella yhdessä haluamasi kihlajaislahja. Saat meihin yhteyden viikon jokaisena päivänä ja vastaamme viestiisi vuorokauden kuluessa. Voit hyvin lähestyä meitä pienellä kynnyksellä, niin katsotaan ratkaisu yhdessä juuri sinun toiveidesi mukaiseksi.

Koko lahjavalikoimamme on koostettu tyylikkäistä ja huolella valituista, laadukkaista tuotteista, joita on ilo antaa kuin myös vastaanottaakin lahjaksi. Suurin osa valikoimassamme olevista tuotteista on valmistettu Euroopassa ja jokaisen tuotteen kaiverrus tai kirjailu tehdään aina Suomessa. Lahjavalikoimamme on harkitusti koostettu siten, että ihan jokaiselle löytyisi jokin mieleinen lahjaidea, jonka voi yksilöidä tekstin avulla juuri lahjan vastaanottajan näköiseksi oli kyseessä sitä kihlajaislahja nuorelle parille tai kihlajaislahja aikuiselle parille. Haluamme olla juuri sinun apunasi löytää upea lahja läheisellesi mahdollisimman vaivattomasti aina tilausprosessista lähtien. Valikoimamme myös jatkuvasti kasvussa uusilla tuotteilla että uusilla kaiverrus- ja kirjailudesigneilla, joten käy ihmeessä katsomassa ideat vuodesta toiseen.

Toimitus ja maksaminen

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Tuotteemme toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, jolloin häälahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman huolellisesti pakattuina ja toimitustapana käytämme postin pakettitautomaattia. Kun tilaus on meiltä lähetetty, saat sähköpostiisi viestillä seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata lähetyksesi etenemistä postissa. Mikäli lahjansaaja asuu sinusta etäällä, voit tilata halutessasi lahjan myös lahjan vastaanottajan lähimpään postiautomaattiin. Voit maksaa meillä tilauksesi joustavasti useilla eri maksutavoilla, meillä on käytössä Paytrailin verkkopankki- ja korttimaksaminen sekä MobilePay mobiilimaksamista suosiville. Voit halutessasi valita maksutavaksi myös Klarnan, jonka avulla voit maksaa ostoksesi 30 päivän sisällä tai valita laskun osamaksulla. Luethan toimitusehtomme sivuston alalaidasta, mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää.

Sosiaalinen media

Muista vierailla myös You Name It:n omassa lahjablogissa, josta löydät jatkuvasti uusia päivityksiä ajankohtaisia vinkkejä ja lahjaideoita naisille eri tilanteisiin ja juhliin. Kannattaa myös ottaa meidät seurantaan suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa. Sieltä löydät parhaiten verkkokaupan tarjoukset, arvonnat/kilpailut, uudet tuotteet sekä runsaasti lisää lahjaideoita ja inspiraatiokuvia.

Instagramista löydät meidät: @younameit.fi ja Facebookista: You Name It

Lue lisää