fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Lahja Miehelle

Lahjat miehelle kaiverruksella tai kirjailulla. Valitse lahja valikoimastamme ja yksilöi se lahjansaajalle haluamallasi tekstillä. 

Lue lisää

Lahjat miehelle kaiverruksella tai kirjailulla. Valitse lahja valikoimastamme ja yksilöi se lahjansaajalle haluamallasi tekstillä. 

Lue lisää
 • miesten kylpytakki nimellä

  High-end, Miesten kylpytakki nimellä

  119,00 
 • Nimikoitu-kylpytakki

  High-end, Nimikoitu kylpytakki, lahja miehelle

  119,00 
 • lahja papalle

  Juomapullo nimellä, lahja miehelle

  40,00 
 • puukko-kaiverruksella

  Kaiverrettu puukko, visakoivu 8,5 cm

  85,00 
 • syntymäpäivälahja miehelle

  Karahvi ja lasit kaiverruksella, lahja miehelle

  99,00 
 • viskikarahvi-tyylikäs-lahja-miehelle

  Karahvi kaiverruksella, tyylikäs lahja miehelle

  65,00 
 • kellokotelo

  Kellokotelo kaiverruksella, lahja miehelle

  49,00 
 • 50 vuotislahja

  Konjakkilasi kaiverruksella, lahja miehelle

  32,00 
 • syntymäpäivälahja-miehelle

  Konjakkilasi kaiverruksella, syntymäpäivälahja miehelle

  32,00 
 • konjakkilasit-kaiverruksella

  Konjakkilasit kaiverruksella, 2kpl, lahjaksi miehelle

  53,00 
 • korttikotelo-nimellä

  Korttikotelo nimellä

  29,00 
 • puukko-kaiverruksella

  Kotimainen puukko kaiverruksella, 14 cm

  94,00 
 • lahjasetti

  Kuksa ja makkaratikku -lahjasetti

  125,00 
 • puukuksa kaiverruksella

  Kuksa nimellä

  39,00 
 • Kuksat kaiverruksella 2 kpl

  73,00 
 • kupilka-kuksa

  KUPILKA lahjasetti kaiverruksella

  55,00 
 • golf lahjat

  Lahja golfaajalle, Golfpyyhe nimikirjaimilla

  45,00 
 • lahja retkeilijälle

  Lahjaidea, termospullo nimellä

  42,00 
 • aito-kuksa

  Lapin aito kuksa, suuri

  80,00 
 • kuksa-luulla

  Lapin kuksa poronsarvella

  85,00 
 • lahja isälle

  Leikkuulauta kaiverruksella, Lahja isälle

  43,00 
 • lahja mökille

  Makkaratikku nimellä, lahjaidea

  32,00 
 • lahja-kokkaavalle-miehelle

  Maustemylly kaiverruksella, lahja kokkaajalle

  45,00 
 • miesten-kosmetiikkalaukku

  Miesten toilettilaukku, lahja miehelle

  42,00 
 • miesten toilettilaukku

  Miesten toilettilaukku, ruskea

  42,00 
 • salipyyhe-nimellä

  Nimikoitu pyyhe 50 x 70 cm

  35,00 
 • Olutlasi

  Olutlasi kaiverruksella

  32,00 

Lahja Miehelle

Onko etsinnässäsi yksilöllinen lahja miehelle? Valitse lahja valikoimastamme ja yksilöi se lahjansaajalle haluamallasi tekstillä. 

Paras Lahja Miehelle

Ajatuksella valitun ja henkilökohtaisen lahjan löytäminen miehelle ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. Voit ottaa mallia teksteihin valmiista kuvista ja ideoista tai voit keksiä myös aivan omanlaisen idean, miten ilahduttaa parhaiten juurin sinun lähimmäistäsi. Kun kaiverruksen tai kirjailun voi täysin itse valita, on helppoa löytää joka tilanteeseen ja juhlaan kuin juhlaan sopiva yllätys. Olet sitten etsimässä joululahjoja tai syntymäpäivälahjoja, löytyy You Name It-verkkokaupasta takuulla ratkaisu. Kaiverrus tai kirjailu kuuluu jokaisen tuotteen hintaan. Tuote toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa, joten yllätys on heti valmis annettavaksi. Täältä pääset myös naisten lahjaideoihin.

Lahjaidea Miehelle

Miesten kylpytakki nimellä on täydellinen hemmotteluyllätys miehelle, joka tulee takuulla käyttöön vuodesta toiseen. Ja oluenystävälle oma nimikoitu oluttuoppi tai olutlasi kaiverruksella on taatusti ilahduttava yllätys. Saatavilla on myös jättituoppi omalla kaiverruksella, joka takuulla sammuttaa kovimmankin janon ja hauskuttaa lahjansaajaa takuulla. Meiltä löydät laajan valikoiman myös muita erilaisia laseja kaiverruksella, kuten viskilasi tekstillä tai konjakkilasi kaiverruksella.

Retkeilevälle ja luonnossa liikkuvalle miehelle taas osuva lahja on oma kuksa kaiverruksella. Kaiverrettu kuksa on myös tunnelmallinen lahja miehelle vaikkapa mökille ja myös oiva lahja pariskunnalle tai vaikkapa vanhemmille. Kiireiselle miehelle puolestaan käytännöllinen lahja on oma termosmuki nimellä kaiverrettuna. Kahvi tai tee pysyy näin lämpimänä vaikkapa tien päällä, töissä tai opiskeluissa. Oli sinulla hakusessa sitten syntymäpäivälahja, vuosipäivälahja tai vaikkapa isänpäivälahja, löydät takuulla meiltä henkilökohtaisen lahjan joka tilanteeseen.

Kaiverrettu yllätys lahjaksi miehelle

Jokaisen tilauksen teksti sommitellaan meillä käsin, jotta kaiken mittaiset tekstit näyttävät aina hyvältä tuotteessa. Voit myös halutessasi kirjoittaa tilauksen kommentti -kenttään toiveen, mikäli haluat kaiverrukseen jonkin pienen muutoksen tai haluat jotain muuta otettavan tilauksessa huomioon.

Jos et löytänyt mielestäsi designia kaiverrukselle tai kirjailulle, niin ole rohkeasti yhteyksissä info@younameit.fi ja voidaan suunnitella yhdessä lahja miehelle. Asiakaspalvelumme on aina auki viikon jokaisena päivänä ja vastaamme viestiisi aina vuorokauden kuluessa. Olethan meihin yhteyksissä asiassa kuin asiassa!

Lahjavalikoima

Koko lahjavalikoimamme koostuu laadukkaista ja huolella valituista tuotteista, joita on aina sekä mukava antaa kuin myös vastaanottaa lahjaksi. Suurin osa valikoimassamme olevista tuotteista on valmistettu Euroopassa.

Lahjavalikoimamme on mietitty siten, että jokaiselle löytyisi jokin mieleinen lahjaidea, jonka voi yksilöidä juuri lahjan vastaanottajan näköiseksi, oli hakusessa sitten lahja miehelle, lahja isälle, syntymäpäivän yllätys, lahja työkaverille tai hauska lahja kaverille tai poikaystävälle.

Haluamme auttaa juuri sinua löytämään täydellisen lahjan läheisellesi helposti ja vaivattomasti aina lahjan valinnasta ja tilaamisesta lähtien. Valikoimamme myös kasvaa jatkuvasti uusilla upeilla lahjatuotteilla, joten pidäthän sivustoamme seurannassa aina kun sinulle tulee tarve lahjan etsinnälle.

Syntymäpäivälahja miehelle

Mistä syntymäpäivälahja miehelle? Valikoimastamme löydät paljon erilaisia syntymäpäivälahjaideoita miehille. Syntymäpäivälahjan kaiverrukseen voi kirjoittaa esimerkiksi syntymäpäiväsankarin merkkipäivän tai syntymävuoden. Esimerkiksi laseihin mahtuu hyvin kaivertamaan myös pidempiä tekstejä, kuten runoja, yhteisiä merkityksellisiä muistoja tai inside-vitsejä. Syntymäpäivälahjan kylkeen voi kätevästi antaa vaikkapa lahjansaajan lempiviskiä tai lajitelman erikoisoluita. Tässä listaus verkkokaupan suosituimmista syntymäpäivälahjoista:

 • Oluttuoppi kaiverruksella
 • Olutlasi kaiverruksella
 • Nimikoitu kylpytakki
 • Toilettilaukku nimikirjaimilla tai nimellä
 • Taskumatti kaiverruksella
 • Viskikarahvi
 • Viski- ja Konjakkilasit
 • Kylpypyyhe kirjailulla
 • Korttikotelo nimellä
 • Leikkuulauta kaiverruksella

Isänpäivälahja miehelle

Isänpäivää vietetään Suomessa aina marraskuun toisena sunnuntaina, puolivuotta äitienpäivän jälkeen. Isänpäivänä on tapana muistaa rakkaita isiä ja isoisiä. Valikoimastamme löydät paljon ihania lahjaideoita henkilökohtaisilla teksteillä varustettuna, joilla ilahduttaa lähimmäistäsi. Isänpäivälahjan teksti voi olla jokin yhteinen muisto ja vaikkapa isän tai papan lempinimi kaiverrettuna tai kirjailtuna lahjaan. Suosittuja teksti-ideoita isänpäivälahjoihin ovat myös ”Paras isä jo vuodesta xxxx”-tekstit.

Verkkokaupan suosituimpia isänpäivälahjaideoita ovat muun muassa isän nimikoidut oluttuopit, viski- ja konjakkilasit, kuksat sekä tekstiilituotteista laadukkaat kylpytakit ja kylpypyyhkeet. Valikoimastamme löytyy myös kuksa, johon on kaiverrettavissa myös lapsen oma kirjoitus tai piirustus. Liitä vain kuva haluamastasi tekstistä tai piirustuksesta ja me taltioimme sen kuksaa. Kuksa lapsen omalla piirustuksella onkin yksi verkkokaupan suosituimmista isänpäivälahjoista. Lapsen nimikoima kuksa on taatusti uniikki ja siitä jää taatusti ihana muisto vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin.

Tyylikäs lahja miehelle

Entäpä mikä olisi tyylikäs lahja miehelle? Sellainen joka sopisi hyvin arvokkaaseen juhlaan lahjaksi esim. 50 vuotislahjaksi mihelle? Tässä muutama hyvä vaihtehto:

Viskikarahvi ja lasit, syntymäpäivälahja miehelle

Konjakkilasi kaiverruksella, syntymäpäivälahja miehelle

Lapin kuksa kaiverruksella

Tyylikäs lahja miehelle voi toki olla täysin itse suunnitelemasi, sillä tunnet lahjansaajan varmasti parhaiten. Mikäli sinulla on mielessäsi jokin tyylikäs lahja miehelle, voit ottaa yhteyttä meihin osoitteessa info@younameit.fi niin suunnitellaan lahja yhdessä! Meidän suunnittelupalvelu on täysin maksuton ja maksat ainoastaan tuotteesta johon toivottavasti päädyt.

Mikäli et löytänyt täältä vielä mieluista, voit lukea lisää lahjaideoita esimerkiksi täältä:

Mitä lahjaksi viisikymppiselle miehelle?

Lasit kaiverruksella

You Name It -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia laseja kaiverruksella. Verkkokaupan lasivalikoima on koostettu klassisen mallisista laadukkaista lasituotteista, joita on ilo antaa kuin myös vastaanottaa. Lasit pakataan huolellisesti, jotta ne kestävät myös kuljetuksen. Jokainen lasi toimitetaan tyylikkäästi pakattuna valmiissa lahjapakkauksessa.

Suosituimpia lasituotteita ovat erilaiset oluttuopit- ja lasit, konjakki- ja viskilasit, viinilasit sekä kuohuviinilasit. Lasit soveltuvat hyvin niin käyttöön kuin koriste-esineiksikin. Kaiverrus kestää hyvin myös konepesun sekä kaiverrus ei haalistu vuosienkaan saatossa. Kaiverrettu lasi on ihana muisto pitkäksi aikaa. Tyylikäs lasi kaiverruksella on esimerkiksi mitä parhain syntymäpäivälahja miehelle!

Nimikoitu termospullo

Oma nimikoitu termospullo tai termosmuki on nappi lahja menevälle miehelle. Kahvi, tee tai vaikkapa kaakao pysyy kuumana vaikkapa automatkalla, työpaikalla, kaupungilla tai metsäretkellä luonnon keskellä. Valikoimastamme löydät useita erilaisia malleja ja värejä. Termosmukit sopivat hyvin automatkoille ja termospullot sopivat hyvin esimerkiksi pidemmille retkille. Termospullot ja termosmukit ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten juomat pysyvät taatusti kuumana pitkään. Termospullo on oiva lahja vaikkapa syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai esimerkiksi lahjaksi työkaverille tai pomolle.

Viskikarahvi kaiverruksella

Viskikarahvi tai viskikarahvisetti kahdella viskilasilla on aina tyylikäs ja ajaton lahjaidea miehelle. Lahjansaaja voi säilyttää viskikarahvissa lempiviskinsä tyylikkäällä tavalla. Viskikarahvi omalla etunimen nimikirjaimella ja vaikkapa sukunimellä kaiverrettuna on myös upea koriste-esine, joten sitä kelpaa pitää myös esillä. Valikoitavissa on myös viskikarahvisetti, johon kuuluu samalla tyylillä kaksi klassista viskilasia kaiverrettuna. Viskikarahvi on taatusti ilahduttava lahjaidea syntymäpäiväksi, isänpäivälahjaksi, joululahjaksi, huomenlahjaksi tai vaikkapa valmistujaislahjaksi. Kun teksti on itse päätettävissä, on tuotteesta helppo muokata sopivan juhlaan kuin juhlaan.

Kuksa kaiverruksella lahjaksi miehelle

Nimikoidut kuksat ovat verkkokaupan suosituin tuote, eikä syyttä! Mikä olisikaan tunnelmallisempaa kuin nauttia omasta nimikoidusta kuksasta vaikkapa kahvit retkeilyn lomassa. Kuksa omalla kaiverruksella on täydellinen lahja retkeilystä ja luonnosta nauttivalle miehelle. Kuksa on kaunis lahjaesine, joka on samalla myös käytännöllinen tuote. Kuksa ei paina paljon, joten sitä on helppo pitää mukana myös pidemmillä retkillä.

Meiltä löydät useita erilaisia kuksamalleja ja valikoimamme uudistuu jatkuvasti. Valikoimassamme on muun muassa myös kotimaisia, uniikkeja, käsityönävalmistettuja pahka- ja visakoivukuksia. Vaihtuvaa ja kasvavaa kuksavalikoimaamme pääset seuraamaan kuksat-tuoteosastolta.

Kuksa on erinomainen lahjaidea myös ulkomaisille ystäville ja myös liikekumppaneille, sillä kuksa on perinteinen tuote Suomessa ja Lapissa.

Lahja golfaajalle

Onko miehesi innokas golfaaja tai innokas golfin aloittelija? Golfpyyhe omilla nimikirjaimilla kirjailtuna on tällöin taatusti lahjana ”hole in one”. Golfpyyhettä löytyy mustana ja sinisenä. Pyyhkeessä on myös käytännöllinen klipsu, joka avulla sen saa kätevästi kiinnitettyä golfbagiin. Golfpyyhe nimellä on myös siitä helppo golflahja, että antajan ei tarvitse olla itse perehtynyt golfin saloihin, joten tämä lahja ei voi mennä vikaan. Golfpyyhe toimitetaan kauniissa lahjasellofaanissa paketoituna, joten lahja on heti valmis annettavaksi.

Hauskat lahjaideat miehille

Onko sinulla hakusessa jokin humoristinen lahjaidea? Tuotteistamme on helppo muokata jokaisen nauruhermoja värisyttäviä lahjoja, sillä teksti on aivan itse päätettävissä. Näin saat taatusti persoonallisen, juuri lahjansaajaa ajatellen suunnitellun lahjan. Onko sinulla ja lahjansaajalle esimerkiksi jokin yhteinen inside-vitsi tai onko teille sattunut jokin huvittava kommellus matkan varrella tai muistuuko mieleesi jokin hassun hauska lausahdus. Vain oma mielikuvituksesi on rajana, millä sanoin ilahduttaa lahjansaajaa. Lasituotteisiin saadaan hyvin mahdutettua myös pidempiä tekstejä. Erityisesti oluttuopeissa on hyvin pinta-alaa kaivertaa pitkiä tekstejä. Valikoimamme suuri oluttuoppi on jo itsessään todella näyttävä, joten siitä saa takuulla hauskan lahjan omalla tekstillä viimeisteltynä.

Lahjaideat kotikokille

Onko miehesi innokas kokkailija? Meiltä löytyy laaja valikoima nimikoitavia tuotteita keittiöön, kuten laadukkaita leikkuu- ja tapaslautoja, sekä maustemyllyjä. Oma nimikoitu leikkuulauta on taatusti ilahduttava lahjaidea keittiössä viihtyvälle.

Mitä 30 v lahjaksi miehelle?

Onko puolisosi tai kaveriksi täyttämässä pyöreitä ja mietit mikä 30 v lahja miehelle olisi sopiva? Pyöreiden täyttäminen on aina ikimuistoista ja jokainen muistaa ne takuulla. Siksi pyöreisiin sopii lahjaksi jotain yksilöllistä ja mieleenpainuvaa. Tässä muutama hyvä lahjaidea 30 v lahjaksi miehelle:

Kellokotelo kaiverruksella

Syntympäivälahja miehelle

Passikotelo nimellä

Joululahja miehelle

Entäs sitten jouluna? Jouluna nimikoitu kylpytakki on yksi ihanimmista lahjaideoista miehelle! Valikoimassamme oleva High-end kylpytakki on erikoismateriaaliensa ansiosta käytössä ainoastaan luksusluokan hotelleissa, joten täm kylpytakki on takuulla ihanan ylellinen ja hemmotteleva joululahja miehelle! Toinen hyvä joululahja miehelle on esimerkiksi oma nimikoitu joulutuoppi! Jouluolut on jo nimenä hyvin klassikko ja perinteinen juoma joulusaunan jälkeen!

Lahja miehelle

Oli hakusessasi sitten syntymäpäivälahja miehelle tai mikä tahansa lahja miehelle, on kaikki valikoimissamme olevat tuotteet mahdollista saada juuri sellaisella designilla / kuvalla / kirjoituksella kuin haluat. Autamme sinua mielellämme yksilöllisen lahjan suunnittelussa.

Toimitus ja maksaminen

Lahjatuotteet lähetetään matkaan varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluttua tekemästäsi tilauksesta heti tuotannon valmistuttua. Tuotteet toimitetaan huolellisesti pakattuina postin pakettitautomaattiin. Kun tilaus on lähetetty, saat meiltä omaan sähköpostiisi viestillä seurantatunnuksen, jonka avulla voit kätevästi pitää silmällä lähetyksesi etenemistä. Tuote toimitetaan valitsemaasi Postin automaattiin tai voit valita kassalla myös kätevän ja nopean kotiinkuljetusvaihtoehdon.

Ja mikä parasta, niin voit tilata tarvittaessa lahjan halutessasi myös lahjansaajan lähimpään postiautomaattiin, vaikka ette asuisi samalla paikkakunnallakaan. Kassalla saat valittua toimituksen yhteystietoihin myös lahjansaajan puhelinnumeron, jolloin myös Postin saapumisilmoitus menee suoraa lahjansaajan puhelimeen.

Voit maksaa tilauksesi useilla eri maksutavoilla, meillä on käytössä Paytrailin verkkopankki- ja korttimaksaminen sekä nopea ja helppo MobilePay, mikäli suosit mobiilimaksamista.

Voit halutessasi valita maksutavaksi myös Klarnan, jonka avulla voit maksaa ostoksesi 30 päivän sisällä tai valita laskun osamaksulla. Lisää tietoa maksutavoista ja toimitustavoistamme löydät halutessasi toimitusehdoistamme.

Sosiaalinen media

Muista vierailla myös sivustoltamme löytyvässä blogissa, josta löydät jatkuvasti hyödyllisiä päivityksiä sekä ajankohtaisia lahjaideoita miehille eri tilanteisiin ja juhliin. Sekä muista ottaa meidät seurantaasi  suosituissa sosiaalisen median kanavissa. Sieltä löydät aina tuoreet tarjoukset, arvonnat, uudet tuotteet sekä runsaasti lisää lahjaideoita ja inspiraatiokuvia.

Instagramista löydät meidät : @younameit_fi ja Facebookista: You Name It

Entä haluatko antaa palautetta tilaamastasi tuotteesta? Se onnistuu kätevästi, sillä sähköpostiisi saapuu automaattisesti viesti kahden viikon kuluttua tekemästäsi tilauksesta. Viestissä on linkki arvosteluun, jossa pääset antamaan tuotteelle ja palvelulle arvosanan 1-5. Saat antaa myös vapaamuotoisen palautteen kokemuksestasi. Arvostelut tulevat automaattisesti näkyviin tilaamasi tuotteen tuotekortille verkkokauppaan. Näin myös muut pääsevät lukemaan kokemuksesi ennen tuotteen ostopäätöksen tekoa. Olemme kiitollisia palautteesta! Arvostelun antaminen oikeuttaa -20% alennuskoodiin, joka toimittuu automaattisesti sähköpostiin tekemäsi arvostelun jälkeen.

Suomalainen verkkokauppa

You Name It on suomalainen verkkokauppa. Verkkokaupalle on myönnetty vuonna 2021 Suomalaisen Työn Liiton puolesta ”Suomalainen verkkokauppa” -avainlippumerkki, joka on tae yrityksen kotimaisuudesta. Verkkokaupan tuotteet kaiverretaan ja kirjaillaan Suomessa, sekä tuotteiden varastointi tapahtuu kotimaassa. Meiltä saat myös asiakaspalvelun suomenkielellä viikon jokaisena päivänä. Valikoimassamme on myös useita kotimaisia tuotteita, kuten kuten kuksia, lasten tekstiilejä sekä puutuotteita, kuten löylykauhoja Raumalta.

Lahjapakettien lähetys

Jokainen tuote lähetetään aina valmiissa lahjapakkauksessa. Tuotteesta riippuen joko valkoisessa You Name It:n rusettilahjapaketissa, sellofaanissa tai lahjanaruun käärittynä. Tämä siksi, että haluamme tehdä yksilöllisen lahjan antamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta! Olemme myös pyrkineet optimoimaan lahjapakkauksia siten, että jokainen tuote lähetettäisiin mahdollisimman sopivassa paketissa, jotta se olisi ympäristöystävällisempää ja ekologisempaa. Mikäli saat meiltä paketin joka on mielestäsi epäsopiva tai haluat antaa palautetta lahjapakkauksista, kuulemme palautetta niistä erittäin mielellämme. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä meidän asiakaspalveluun info@younameit.fi.

Kuulemme palautetta mielellämme toki tuotteistakin. Saat tilauksesi jälkeen palautekyselyn tilaamastasi tuotteesta, joten palautteen antaminen on erittäin helppoa ja saat palautteen antamisesta -20 % alekoodin verkkokauppaamme. Koodi on käytössä aina 30 päivää ja se käy kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki viikon jokaisena päivänä. Saat meihin yhteyden muun muassa sähköpostilla, puhelimitse, chatissa, whatsapissa sekä tavoitat meidät myös sosiaalisen median kanavissa. Vastaamme sähköpostiin aina päivän kuluessa. Reaaliaikaisesti tavoitat meidät parhaiten sivuston oikeasta alalaidasta löytyvästä chat-ikkunasta. Autamme missä vain askarruttavissa asioissa sekä suunnittelijamme auttaa mielellään myös omanlaisten kaiverrus- tai kirjailuideoiden toteuttamisessa, mikäli et löytänyt valikoimastamme tarpeisiisi vastaavaa tuotetta.

Otathan seurantaan meidät myös sosiaalisen median kanavissa! 🙂

Instagram: @younameit.fi

Facebook: You Name It

Nettisivut by : Dimedia

Lue lisää