fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Lahja lapselle

Suunnittele itse ihana lahja lapselle henkilökohtaisella kirjailulla tai kaiverruksella.

Lue lisää

Suunnittele itse ihana lahja lapselle henkilökohtaisella kirjailulla tai kaiverruksella.

Lue lisää

 • Kylpytakki nimellä, lahja 5 vuotiaalle

  65,00 
 • Lasten käsipyyhe nimellä, valkoinen

  35,00 
 • lasten termosmuki

  Lasten termosmuki

  39,00 
 • nimikoitu muki

  Lasten termosmuki

  39,00 
 • ristiäislahja

  Pahkakuksa, ristiäislahja

  59,00 
 • pehmolelu-nimellä-lahja-lapselle

  Pehmolelu nimellä, lahja lapselle

  47,00 
 • rengashelistin

  Rengashelistin nimellä, lahja vauvalle

  32,00 
 • vauvan uniriepu

  Uniriepu nimellä, lahja vauvalle

  39,00 

Lahja lapselle

Suunnittele itse ihana lahja lapselle henkilökohtaisella kirjailulla tai kaiverruksella.

Paras lahja lapselle

Valitse mieleisesi lahja ja yksilöi se lahjansaajan mukaan haluamallasi tekstillä. Jokaisen tuotteen hintaan kuuluu oma teksti tai nimi. Valikoimistamme löytyy ihanat lahjat lapsille, jotka takuulla ilahduttavat perheen pienimpiä. Esimerkiksi Swanie Finlandin pupunkorvatuotteet ovat lasten suosikki. Tuotteet ovat suomalaista käsityötä ja ne ovat saaneet Avainlippu-merkinnän, joka on tae siitä, että tuote on valmistettu Suomessa.​Tuotteet on valmistettu vastuullisesti, puhtaista ja turvallisista materiaaleista, perinteisiä käsityömenetelmiä vaalien. Tuotteet ovat todella tarkoitettu kestämään ja tuntumaan hyvältä. ​Tässäpä mitä ihanin lahja lapselle!

Voit ottaa mallia teksteihin valmiista kuvista ja ideoista tai voit keksiä aivan omanlaisen idean, miten ilahduttaa parhaiten juurin sinun lähimmäistäsi. Kaiverruksen tai kirjailun voi täysin itse valita, joten on helppoa löytää joka tilanteeseen ja sopiva lahja lapselle. Jokaisen tilauksen teksti sommitellaan käsin, jotta kaiken mittaiset tekstit näyttävät aina hyvältä tuotteessa. Voit myös halutessasi kirjoittaa tilauksen kommenttikenttään toiveen, mikäli haluat tekstiin jonkin pienen muutoksen tai haluat jotain muuta otettavan tilauksessa huomioon. Jos et löytänyt mielestäsi designia kaiverrukselle tai kirjailulle, niin ole rohkeasti yhteyksissä myös info@younameit.fi ja voidaan suunnitella yhdessä myös kokonaan omanlainen toteutus. Asiakaspalvelumme on aina auki viikon jokaisena päivänä ja vastaamme viestiisi aina vuorokauden kuluessa. Olethan meihin yhteyksissä asiassa kuin asiassa!

Koko lahjavalikoimamme koostuu laadukkaista ja huolella valituista tuotteista, joita on aina sekä mukava antaa kuin myös vastaanottaa lahjaksi. Suurin osa valikoimassamme olevista tuotteista on valmistettu Euroopassa ja jokaisen tuotteen kaiverrus tai kirjailu tehdään Suomessa. Lahjavalikoimamme on koostettu siten, että jokaiselle löytyisi jokin mieleinen lahjaidea, jonka voi yksilöidä juuri lahjan vastaanottajan näköiseksi, oli hakusessa sitten lahja omalle lapselle, lahja kummilapselle, lahja vauvalle tai vaikka ristiäislahja. Haluamme auttaa juuri sinua löytämään täydellisen lahjan läheisellesi helposti ja vaivattomasti. Valikoimamme myös kasvaa jatkuvasti uusilla upeilla lahjatuotteilla sekä uusilla kaiverrus- ja kirjailudesigneilla.

Maksaminen ja toimitus

Lahjatuotteet lähetetään matkaan varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluttua tekemästäsi tilauksesta. Tuotteet toimitetaan huolellisesti pakattuina postin pakettitautomaattiin. Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata lähetyksesi etenemistä postissa. Ja mikä parasta, voit tilata halutessasi lahjan myös lahjansaajan lähimpään postiautomaattiin, vaikka ette asuisi samalla paikkakunnallakaan. Voit maksaa tilauksesi useilla eri maksutavoilla, meillä on käytössä Paytrailin verkkopankki- ja korttimaksaminen sekä MobilePay. Voit halutessasi valita maksutavaksi myös Klarnan, jonka avulla voit maksaa ostoksesi 30 päivän sisällä tai valita laskun osamaksulla. Lisää tietoa maksutavoista ja toimitustavoistamme löydät toimitusehdoistamme.

Sosiaalinen media

Kannattaa vierailla myös You Name It:n omassa lahjablogissa, josta löydät jatkuvasti uusia päivityksiä ajankohtaisia lahjaideoita eri tilanteisiin ja juhliin. Kannattaa myös ottaa meidät ehdottomasti seurantaan sosiaalisen median kanavissa. Sieltä löydät aina tuoreet tarjoukset, arvonnat, uudet tuotteet sekä runsaasti lisää lahjaideoita ja inspiraatiokuvia.

Instagramista löydät meidät: @younameit.fi ja Facebookista: You Name It

Lue lisää