fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Mitä syntymäpäivälahjaksi naiselle?

Mitä syntymäpäivälahjaksi naiselle, jolla on jo kaikkea? Oli sitten hakusessa lahja vaimolle, lahja tyttöystävälle tai vaikkapa lahja äidille niin yksilöity, ajatuksella suunniteltu lahja ilahduttaa lahjansaajaa takuulla. Kokosimme tähän postaukseen meidän suosituimmat lahjaideat naisille.

Naisten kylpytakki kirjailulla

Tämä todella korkealaatuinen ja pehmeä naisten kylpytakki nimellä tai nimikirjaimilla on verkkokauppamme suosituin lahja naiselle! Kylpytakki on suunniteltu luksusluokan hotellien käyttöön, joten tässä on todellinen hemmottelulahja naiselle. Nimen tai nimikirjainten kirjailu kuuluu tuotteen hintaan.

lahja naiselle

Naisten kylpytakki kirjailulla, hinta 99€

Leikkuulauta kaiverruksella

Leikkuulauta kaiveruksella on ilahduttava lahja jokaiselle kotikokille. Tämä näppäränkokoinen leikkuulauta on valmistettu bambusta, joka on materiaalina hellä veitselle. Leikkuulauta toimii myös kauniina sisustuselementtinä keittiössä. Kaiverrus kuuluu hintaan!

lahja naiselle

Leikkuulauta kaiverruksella, hinta 32€

Viinilasi kaiverruksella

Ihana lahja naiselle on myös nämä upea nimikoitu viinilasi kaiverruksella, johon voit sisällyttää vaikkapa lempinimen, inside-vitsin tai muun onnentoivotuksen.

punaviinilasi kaiverruksella
Punaviinilasi kaiverruksella, 29€

Mikä parasta niin jokainen tuote toimitetaan valmiiksi kauniissa lahjapakkauksessa, joten nämä lahjat ovat heti valmiita annettaviksi 🙂

Katso täältä myös muut yksilöitävät lahjat naisille.

Voit katsella mallia teksteihin selaamalla valmiita kuvia verkkokaupasta tai voit keksiä aivan omanlaisen idean, kuinka yllättää parhaiten juurin sinun lähimmäisesi.

Kaiverruksen tai kirjailun voit aina kokonaan itse päättää, jolloin on helppoa löytää joka tilanteeseen sopiva lahja naiselle. Jokaisen tuotteen teksti sijoitellaan käsin, jotta kaiken kokoiset tekstit näyttävät aina takuulla hyvältä tuotteessa. Enää ei tarvitse miettiä mitä syntymäpäivälahjaksi naiselle!

Jos sinulle on jokin muutos mielessä niin voit myös halutessasi kirjoittaa tilauksen kommenttikenttään oman toiveesi liittyen tilaukseen. Jos et löytänyt mielestäsi kaiverrusta/kirjailua, niin otahan meihin yhteyttä info@younameit.fi ja voidaan suunnitella yhdessä haluamasi lahja naiselle. Saat meihin yhteyden viikon jokaisena päivänä ja vastaamme viestiisi vuorokauden kuluessa. Voit hyvin lähestyä meitä pienellä kynnyksellä, niin katsotaan ratkaisu yhdessä toiveisiisi. Meiltä löydät nimikoidut lahjat ihan jokaiselle!

You Name It – We make it !

Terkuin,

You Name It -tiimi

Nettisivut by Dimedia Oy