fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Hääkutsu, Natural Beige

1,50 

Natural Beige-hääkutsu on kaunis hääkutsu luonnollisine väreineen.

  • Henkilökohtainen suunnittelupalvelu suomeksi
  • Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi ohjeet tekstien toimittamisesta
  • Vedos kuuluu hintaan!
  • Toimitusaika noin 2 viikkoa

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Saatat myös pitää...

  • menu-kortti-häihin

    Menu/ohjelmakortti häihin, Natural Beige

    1,00 

Kuvaus

Hääkutsu netistä, Natural Beige

Nyt on helppo tilata hääkutsu netistä omalla henkilökohtaisella suunnittelupalvelulla. Natural Beige-hääkutsu on kaunis ja herkkä. Tämä hääkutsu on täydellinen valinta häihin, joissa väripaletti mukailee luonnon värejä. Hääkutsu on korkealaatuista, 400g paksuista mattakartonkia. Painatus tehdään kaksipuoleisena. Hääkutsujen hintaan kuuluu henkilökohtainen palvelu suomeksi.

TILAUSOHJE: Saat tilauksen jälkeen täytettäväksesi sähköpostilla kutsun tekstikentät ja mikä parasta, saat kutsusta meiltä vedoksen omilla teksteilläsi ennen lopullista painatusta. Kutsuun on helppo tehdä myös erilaisia muutoksia täysin toiveidesi mukaan.

Hinta per kutsu on 1,50 euroa. Hinta sisältää suunnittelutyön sekä valmiit kutsut ja niiden painatuksen. Saat lisäksi valmiin vedoksen hyväksyttäväksesi vielä ennen kuin laitamme kutsut painoon.  Minimitilausmäärä on 50 kutsua ja tilattavissa oleva määrä suurenee 5 kpl määrissä.  Mikäli sinulle on tulossa esimerkiksi 57 vierasta, suosittelemme, että valitset 60 kpl. Näin sinulle jää myös tarvittaessa muutama ylimääräinen kutsu.

Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Infinity-mallin hääkutsu on kooltaan 18.4cm x 13cm, painatus on kaksipuolinen.

Katso täältä myös muut kauniit hääkutsumallit.

Entä tarvitsetko vinkkejä hääkutsun tekstin suunnitteluun? Täältä löydät kuusi erilaista hääkutsutekstiä.

Q&A
Onko tilauksessa vain hääkutsut vai sisältyykö kuoret hintaan?

Kuoret eivät sisälly hintaan. Jotkut hääpareista haluavat tehdä kuoret itse, joten tästä syystä emme sisällytä kuoria hääkutsutilauksiin. Halutessasi voit tilata hääkutsuihimme sopivia kirjekuoria esimerkiksi täältä: Suomikirjekuoret

Millainen toimitusaika on hääkutsuilla?

Hääkutsujen toimitusaika on noin 2 viikkoa siitä kun olet hyväksynyt tekemämme vedoksen. Voimme myös sopia myöhemmästä toimitusajasta, jos haluat vielä pohtia tekstiäsi jonkin aikaa ennen kuin laitamme kutsut painoon.

Kuinka paljon enne häitä kutsut yleensä lähetetään vieraille?

Hääkutsut lähetetään vieraille tyypillisimmin noin 2-4 kk ennen hääpäivää. Ajankohtaa valitessa on hyvä pitää mielessä, että monet suunnittelevat usein tulevia kesälomia jo aikaisin, joten on hyvä antaa vieraille tieto tulevasta hääpäivästä hyvissä ajoin. Tällöin vieraat ehtivät tehdä tarvittavat järjestelyt hääpäivään osallistumista varten. Mikäli järjestät juhlat ulkomailla tai ne osuvat johonkin suosittuun juhlasesonkiin tai muuhun tapahtumaan hääkaupungissa, on kutsut hyvä laittaa ennemmin ajoissa kuin liian myöhään. Jotkut lähettävät ennen varsinaista kutsua myös Save the Date -kutsut. Tarvittaessa saat meiltä myös Save the Date -kutsut tällä samalla tyylillä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hääkutsu, Natural Beige”