fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Hääkyltti, Sand

43,00 

Hääkyltti Sand on upea lisä hääkoristeeksi. Kirjoita vain haluamasi tekstit ja kyltti häihin on valmis tilattavaksi.

  • Toimitusaika noin 2 viikkoa
  • Kyltin koko 50 cm x 50 cm
  • Suomalainen verkkokauppa
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(TERVETULOA)

(esim. Annina & Jaakko)

(esim. 15. HEINÄKUUTA 2023)

Saatat myös pitää...

  • hääkutsujen-painatus

    Hääkutsu, Sand

    1,50 

Kuvaus

Hääkyltti, Sand, hääkoristeet

Sand hääkyltti on klassisen kaunis osa hääkoristelua. ​Beigen värinen Sand-hääkyltti sopii kauniisti häihin, joissa väripaletti mukailee luonnonmukaisia sävyjä. Sand-kylttiä voi somistaa esimerkiksi myös köynnöksillä tai valkoisilla kukilla. Beigevalkoiset hääkoristeet luovat kaunista yhteneväisyyttä juhliin.

Hääparin etunimien kirjaimilla ja hääpäivämäärällä varustettu tervetuloa kyltti on kaunis keino toivottaa juhlavieraat tervetulleiksi hääjuhlapaikalle. 

Hääkyltti omilla teksteillä yhä suositumpi hääkoriste, jolla tuoda koristeluun mukaan valittua värimaailmaa ja teemaa. Tervetuloa kyltti on usein myös käytännöllinen osa juhlien koristusta, sillä se viitoittaa juhlavieraat myös oikeaan tilaan.

Materiaaliltaan hääkyltti 2.5mm paksua polypropyleenilevyä. Kyltti on kevyt, joten se täytyy tukea paikoilleen. Kyltti ei kestä sadetta.

Tervetuloa kyltin toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Mitat. n. 50cm x 50cm

Huomioithan, että kirjaimet ovat fontin mukaiset. You Name It varaa oikeudet pienin muutoksiin, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman esimerkkikuvan mukainen.

Katso täältä myös muut upeat hääkyltit.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Kyltin toimitusaika on noin kaksi viikkoa tilauksesta. Kyltti toimitetaan kotiin DHL-toimituksena tai halutessasi pääset toimitusvaiheessa valitsemaan tarvittaessa myös mieleisesi noutopisteen.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää eri osoitteeseen?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia. Voit olla yhteyksissä myös sivuston oikeasta alareunasta löytyvästä chatista, josta tavoitat meidät reaaliaikaisesti.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia