fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Kuksa lapsen omalla kirjoituksella, lahja isälle

39,00 

(1 tuotearvio)

Kuksa isälle lapsen omalla kirjoituksella! Lataa vain kuva lapsen kirjoituksesta ja kuksa on valmis tilattavaksi.

  • Kaiverrus kuuluu tuotteen hintaan!
  • Kuksa toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

Huom! Parhaaseen lopputulokseen päästään kun teksti piirretään riittävän näkyvällä kynällä ja otetaan kuva siitä hyvässä valossa.

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Kirjoitus valkoiselle paperille kirjoitettuna.

(max file size 100 Mt)

Kuvaus

Kuksa lapsen kirjoituksella, lahja isälle

Mikä olisikaan suloisempi isänpäivälahja kuin kuksa lapsen omalla kirjoituksella. Ota vain kuva valkoiselle paperille kirjoitetusta tekstistä ja lataa kuva tilauksen yhteyteen.

Kaiverrettu kuksa on mitä täydellisin isänpäivälahja luomaan tunnelmaa esimerkiksi takkatulen äärelle tai metsäretkellä! Mikä voisikaan olla nautinnollisempaa kuin nauttia luontoretkellä kuppi kuumaa juomaa omasta kaiverretusta kuksasta. Tästä täydellinen isänpäivälahjaidea isälle, isänpäivälahjaidea papalle tai isänpäivälahja miehelle.

Kuksa omalla tekstikaiverruksella on mitä parhain lahjaidea retkeilystä ja luonnosta nauttivalle isälle – tai ihan kenelle vain. Upeasta kaksisormisesta kuksasta on helppo nauttia kahvia, teetä tai muuta mieleistä juotavaa. Kaiverrettu, puinen kuksa on myös upea koriste-esine ja siitä jää taatusti isälle ihana ja lämmin muisto pitkäksi aikaa.

Kuksa on pitkäikäinen, ekologinen sekä taatusti ajaton retkeilyvaruste mökille, metsälle tai kalaretkelle.

  • Halkaisija: n. 8,5 cm
  • Tilavuus: 1,75 dl
  • Korkeus: 6,50 cm
  • Kaksi sormen reikää, kestävä pinta. Pesu puhtaalla vedellä, ei konepesua.

Kuksan hoito-ohje

Huuhtele kuksa vedellä käytön jälkeen ja laita kuivumaan. Kuksaa ei tulisi pestä pesuaineella, etenkään pesukoneessa. Tätä kuksaa ei tarvitse kahvirasvakäsitellä. Kuksa on helppohoitoinen ja käyttövalmis heti.

Mikäli tahdot käsityönä valmistetun kuksan, löydät myös valikoimissamme olevan pahkakuksan ja visakoivukuksan täältä: kuksat kaiverruksella

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta vastaavan kuin tuotekuvassa. Kirjoita kommentti -kenttään halutessasi lisätietoja tilauksestasi.

Katso täältä myös termospullo nimellä

Q&A
Miten nopeasti kuksa kaiverruksella valmistuu ja miten se toimitetaan?

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, mutta aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Saat siten tuotteen perille 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen kaiverruksen valmistuttua ilmoittamaasi sähköpostiin seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Käytössäsi on useat eri maksutavat! Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostiajatkuvasti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme asian mahdollisimman pikaisesti.

 

Täältä leivontareseptejä isänpäiväksi.

Lisätiedot

Tuotetiedot

Materiaali kumipuuta, kestävä pinta. Kuksa on heti käyttövalmis ilman esikäsittelyjä. Pesu puhtaalla vedellä, tarvittaessa ainoastaan miedolla pesuaineella, ei konepesua. Valmistusmaa: Kiina.

1 arvio tuotteelle Kuksa lapsen omalla kirjoituksella, lahja isälle

  1. Heidi Pienimäki

    Laadukas kuksa ja todellakin on lapsen omatekemä teksti sellaisenaan saatu kylkeen. Siistiä ja kaunista jälkeä.

Lisää arvio