fbpx

BLACK WEEK -20% KOODILLA: BF20

Termospullo nimellä

39,00 

Black Friday
(5 tuotearviota)

Mattamusta termospullo metallin värisellä tekstikaiverruksella on tyylikäs lahjaidea.

 • Oma teksti kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiiksi lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Esim. Sampo

Best of the best (voit jättää myös tyhjäksi)

Kuvaus

Termospullo nimellä, 0,5 L

Nimikoitu termospullo on mitä loistavin lahjaidea! Termos on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja se on viimeistelty tyylikkäällä mattamustalla pinnalla. Termospullo nimellä on käytännöllinen lahjaidea ja se on kätevä ottaa mukaan vaikkapa töihin, tien päälle, opiskeluihin, kaupungille tai ihan mihin vain! Termospullo säilyttää kahvin ja teen kuumana pitkään.

Termospulloon voi kaivertaa vaikkapa nimen, lempinimen, nimikirjaimet tai miksei vaikkapa oman inside-vitsin! Vain oma mielikuvituksesi on rajana, millä sanoin haluat ilahduttaa lahjansaajaa! Voit halutessasi ottaa mallia myös valmiista teksti-ideoista. Henkilökohtaisen lahjan hankkiminen ei voisi olla enää helpompaa.

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, että tekstikaiverruksesta saadaan mahdollisimman samankaltainen kuin kuvassa.

Leveys: 7,00 cm

Syvyys: 7,00 cm

Korkeus: 24,00 cm

Paino: 0,29 kg

Väri: musta

Materiaali: ruostumaton teräs

Tilavuus: 0,5L

Merkintätapa: Kaiverrus

Katso täältä myös kuksa nimellä

 

Q&A
Miten pitkä toimitusaika tuotteella on?

Tilaamasi tuote lähetetään matkaan aina 1-5 arkipäivän sisään, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Käyttämämme toimitustapa on lähin postin pakettiautomaatti. Saat tuotteen valmistumisen jälkeen sähköpostiisi tilauksesi seurantatunnuksen.

Entä kuinka voin maksaa tilauksen verkkokaupassa? 

Verkkokaupassamme onnituu verkkopankkimaksu, lasku- tai osamaksu, korttimaksu sekä mobiilimaksu MobilePay.  Verkkokaupan maksupalveluntarjoajat ovat Klarna Ab tai Paytrail Oyj, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Onnistuuko tilaukseni nouto teiltä suoraa? Minulla on kiire antaa lahja juhliin mennessä.

Valitettavasti meillä ei toistaiseksi ole noutoa tai kivijalkamyymälää, vaan tilaukset lähetetään aina suoraa tuontantotiloista eteenpäin. Voit halutessasu kuitenkin olla meihin yhteyksissä kiiretapauksissa, sillä usein voimme jouduttaa valmistusta. Olethan yhteyksissä sähköostilla info@younameit.fi, jota seuraamme aktiivisesti.

Olisiko mahdollista toimittaa tuote suoraa lahjansaajalle? 

Kyllä onnistuu! Voit valita tilauksen yhteydessä kassalla haluamasi toimitusosoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa kaiverrusta tai kirjailua, vaikka tein jo tilauksen? 

Mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty valmistaa, niin muutos on edelleen mahdollinen. Otathan vain pikimmiten vain yhteyttä info@younameit.fi. Toisinaan tuotteet kuitenkin etenevät valmistukseen jo saman päivän aikana, joten olethan nopea.

Mistä tiedän miten tilaukseni etenee?

Tilauksesi on käsittelyssä -tilassa siihen asti, kunnes se on lähetetty. Tuotteen valmistuttua tuotannosta saat sähköpostilla postin seurantatunnuksen, jonka avulla näet tilauksesi etenemisen matkalla.

Mitä teen, kun en saanut laisinkaan tilausvahvistusta sähköpostiini?

Jos et saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi, kannattaa katsoa myös roskapostin puolelta, sillä toisinaan tilausvahvistus voi päätyä myös sinne. Mikäli et kuitenkaan löydä viestiä tai siinä on jokin virhe esimerkiksi kaiverrustekstissä tai tuotteessa, niin olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi, palaamme sinulle asiaan aina pikaisesti.

Nettisivut by Dimedia

5 arviota tuotteelle Termospullo nimellä

 1. Markku

  Tuote oli hyvä, mutta väri vaihtoehtoja olisi voinut olla enemmän. Tilaus saapui tosi nopeesti.

 2. Nimetön

 3. Janina

  Toimitus oli todella nopea ja ihana paketointi!

 4. Nimetön

  Termospullo oli asianmukainen kaiverruksineen ja pakattu hienosti. Tuote menee lahjaksi, joten käytöstä ei ole vielä kokemusta.

 5. Nimetön

  Hieno termospullo, ja lahjansaaja ilahtui suuresti.

Lisää arvio