fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Karahvi kaiverruksella, huomenlahja miehelle

65,00 

Klassisen mallinen viskikarahvi kaiverruksella on takuulla ajaton ja tyylikäs huomenlahja miehelle. 

 • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Mr)

(esim. Palonen)

(Esim. 20.7.2023)

Esim. “Vaimoltasi<3 " (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Saatat myös pitää...

 • passikotelot

  Mr ja Mrs -passikotelot nimellä 2kpl

  42,00 
 • huomenlahja aviomiehelle

  Taskumatti kaiverruksella, huomenlahja aviomiehelle

  39,00 

Kuvaus

Viskikarahvi kaiverruksella, miehen huomenlahja

Viskikarahvi kaiverruksella on tyylikäs ja ylellinen huomenlahja miehelle! Sopisiko viskikarahvin kylkeen kenties pullo tuoreen aviomiehen lempiviskiä? Tästä ei miehen huomenlahja enää parane.

Saat itse päättää kaiverrettavan tekstin. Taustalle vai laittaa esimerkiksi Mr-tekstin tai vaikkapa sukunimen ensimmäisen kirjaimen. Keskellä oleva teksti voi olla vaikkapa miehen nimi, lempinimi tai sukunimi. Alle saat lisättyä vielä halutessasi kaunolla lisätekstirivin, johon lisätä vaikkapa hääpäivämäärä tai muu merkityksellisen teksti. Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai keksiä aivan omasi!

Vetoisuus: 700 ml

Materiaali: lasi

Merkintätapa: laserkaiverrus

Huom. Teemme kaiverruksesta aina mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin esimerkkikuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös oluttuoppi kaiverruksella

Q&A
Mikä on tuotteen toimitustapa ja toimitusaika?

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Haluaisin tilata lahjan suoraa vastaanottajalle. Miten se onnistuu?

Se onnistuu helposti. Voit tilausta tehdessäsi valita haluamasi toimitusosoitteen.

Mitä maksutapoja voin käyttää verkkokaupassa?
Meillä on käytössä lukuisat eri maksutavat. Voit halutessasi maksaa ostoksesi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajistamme joko Klarna Ab:n tai Paytrail Oyj:n, jotka ovat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Tein tilauksen, mutta haluankin muuttaa tekstiä. Onko mitään enää tehtävissä?

Mikäli haluat tehdä jotain muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikaisesti yhteyttäosoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia hyvin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme ehdottomasti tehdä siihen vielä haluamasi muutokset.

Voiko tilauksen etenemistä seurata?

Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, tästä tiedät tilauksesi siirtyneen meillä käsittelyyn. Kun tuotteen kaiverrus on valmistunut saat jälleen sähköpostin, jossa saat postin seurantatunnuksen. Tuote on lähetetty matkaan ja voit seurantalinkin avulla katsoa toimituksen etenemistä.

En saanut jostain syystä tilausvahvistusta. Mitä nyt?

Mikäli et saanut vahvistusta, kannattaa sinun tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskapostikansio. Mikäli et kuitenkaan löydä vahvistusta tai näet siinä virheen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi  ja selvitämme tilauksen tilanteen.

Katso täältä lahjan kylkeen viskivalikoimaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karahvi kaiverruksella, huomenlahja miehelle”