ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Mr ja Mrs -passikotelot nimellä 2kpl

39,00 

Ihanat nimikoidut passikotelot ovat loistava lahjaidea matkustelevalle pariskunnalle. Valitse vain haluamasi teksti kultaisiin kilpiin ja tuote on valmis tilattavaksi! Nimikointi kuuluu hintaan. Passikotelot toimitetaan kuvan mukaisessa valmiissa lahjapakkauksessa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.

Varastossa

(esim. Mr)

(esim. Heinonen)

(esim. Mrs)

(esim. Heinonen)

Kuvaus

Passikotelot nimellä

Passikotelot nimellä on juuri oikea valinta lahjaksi matkustelusta nauttivalle pariskunnalle! Tästä ihana häälahja, kihlajaislahja tai vaikka huomenlahja. Näiden passien kanssa kelpaa esimerkiksi suunnata kohti unelmien häämatkaa!

Mustat kotelot kultaisilla kilvillä on tyylikäs ja varma valinta. Voit ottaa mallia valmiista ideasta tai keksiä itse tekstin, joka kilpiin kaiverretaan.

Lähetämme tuotteen aina 1-5 arkipäivässä tekemästäsi tilauksesta.

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta mahdollisimman samankaltaisen kuin tuotekuvassa.

Katso täältä muut passikotelot

 

Q&A
Miten nopeasti tuote valmistuu ja miten se toimitetaan?

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, mutta aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen kaiverruksen valmistuttua ilmoittamaasi sähköpostiin seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Millä maksutavoilla voin maksaa tilaukseni? 
Käytössäsi on kaikki suosituimmat maksutavat! Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia jatkuvasti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En löydä tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme asian mahdollisimman pikaisesti.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr ja Mrs -passikotelot nimellä 2kpl”