fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Lahja mummolle, Kuksa lapsen omalla kirjoituksella

39,00 

Kuksa lapsen omalla kirjoituksella on ihana äitienpäivälahja mummolle tai äidille. Lataa vain kuva lapsen kirjoituksesta ja kuksa on valmis tilattavaksi.

  • Kaiverrus kuuluu tuotteen hintaan!
  • Kuksa toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

Huom! Parhaaseen lopputulokseen päästään kun teksti piirretään riittävän näkyvällä kynällä ja otetaan kuva siitä hyvässä valossa.

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Kirjoitus valkoiselle paperille kirjoitettuna.

(max file size 100 Mt)

Esim. Äidille<3 (Jätä vain kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse omaa tarraa)

Kuvaus

Kuksa lapsen kirjoituksella, äitienpäivälahja mummolle

Mikä olisikaan suloisempi äitienpäivälahja mummolle kuin kuksa lapsen omalla kirjoituksella. Ota vain kuva valkoiselle paperille lapsen kirjoittamasta tekstistä tai piirustuksesta ja lataa kuva tilauksen yhteyteen.

Kuksa toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten äitienpäivälahja mummolle on heti valmis annettavaksi! Lahjapaketin voi halutessaan viimeistellä myös omalla tekstitarralla.

Kaiverrettu kuksa on mitä ihanin äitienpäivälahja luomaan tunnelmaa esimerkiksi takkatulen äärelle tai metsäretkelle! Mikä voisikaan olla nautinnollisempaa kuin nauttia luonnon keskellä kuppi kuumaa juomaa äidin tai mummon omasta nimikoidusta kuksasta. Tästä äitienpäivälahjasta jää taatusti ihana muisto vuosiksi eteenpäin.

Kuksa lapsen omalla piirustuksella on mitä parhain lahjaidea retkeilystä ja luonnosta nauttivalle äidille tai mummolle – tai ihan kenelle vain. Kauniista kaksisormisesta kuksasta on helppo nauttia vaikkapa kahvia, teetä tai muuta mieleistä juomista. Kaiverrettu, puinen kuksa on myös upea koriste-esine ja siitä jää takuulla äidille tai mummolle ihana ja lämmin mieli.

Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai keksiä aivan omanlaisen tekstin ilahduttamaan äitienpäivälahjaksi. Kuksa on pitkäikäinen, ekologinen sekä taatusti ajaton retkeilyvaruste mökille, metsälle ja luontoon.

  • Halkaisija: n. 8,5 cm
  • Tilavuus: 1,75 dl
  • Korkeus: 6,50 cm
  • Kaksi sormen reikää, kestävä pinta. Pesu puhtaalla vedellä, ei konepesua.

Kuksan hoito-ohje

Huuhtele kuksa vedellä käytön jälkeen ja laita kuivumaan. Kuksaa ei tulisi pestä pesuaineella, etenkään pesukoneessa. Tätä kuksaa ei tarvitse kahvirasvakäsitellä. Kuksa on helppohoitoinen ja käyttövalmis heti.

Mikäli tahdot käsityönä valmistetun kuksan, löydät myös valikoimissamme olevan pahkakuksan ja visakoivukuksan täältä: kuksat kaiverruksella

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta vastaavan kuin tuotekuvassa. Kirjoita kommentti -kenttään halutessasi lisätietoja tilauksestasi.

Katso täältä myös muut ihanat äitienpäivälahjaideat.

Q&A
Miten nopeasti kuksa lapsen omalla piirustuksella valmistuu ja miten se toimitetaan?

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, mutta aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Saat siten tuotteen perille 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen kaiverruksen valmistuttua ilmoittamaasi sähköpostiin seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua. Mikäli sinulla on kiire saada lahja perille, niin mainitsethan siitä tilauksen kommenttikentässä.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Käytössäsi on useat eri maksutavat! Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostiajatkuvasti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme asian mahdollisimman pikaisesti.

 

Katso täältä ihanat kakkureseptit äitienpäivälahjaksi.

Lisätiedot

Tuotetiedot

Materiaali kumipuuta, kestävä pinta. Kuksa on heti käyttövalmis ilman esikäsittelyjä. Pesu puhtaalla vedellä, tarvittaessa ainoastaan miedolla pesuaineella, ei konepesua. Valmistusmaa: Kiina.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahja mummolle, Kuksa lapsen omalla kirjoituksella”