ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

High-end, Miesten kylpytakki nimellä

99,00 

Miesten kylpytakki nimellä tai nimikirjaimilla on tyylikäs lahja miehelle. Tämä ylellinen miesten nimikoitu kylpytakki tuo Spa –tunnelmaa kotiin ja ilahduttaa lahjansaajaa takuuvarmasti! 

Luo itse persoonallinen lahja miehelle valitsemalla kylpytakkiin teksti lahjansaajaa ajatellen. Voit ottaa mallia valmiista teksteistä tai keksiä tekstin itse. Teksti voi olla nimikirjaimet, sukunimi / etunimi tai ihan mitä itse haluat valita. Teksti kuuluu hintaan. Tuotteen mukana toimitetaan tyylikäs lahjakassi, joten lahja on heti valmis annettavaksi. 

Kuvaus

Miesten kylpytakki nimellä

Miesten kylpytakki nimellä on esimerkiksi ilahduttava lahja isälle tai syntymäpäivälahja miehelle. Onko mitään rentouttavampaa tapaa aloittaa aamu kuin kietoutua lämpimään kylpytakkiin aamukahvin pariin. Enää ei tarvitse miettiä mistä löytyisi lahja miehelle, jolla on jo kaikkea!

Tätä mallia käytetään ainoastaan hienoimmissa luksusluokan hotelleissa joten tuote on todella suunniteltu kestämään ja tuntumaan hyvältä. Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda pala luksusta kotiisi ja hankkia tästä esimerkiksi ihana lahja miesystävälle!

Takki on ihoa vasten pehmeää puuvillafroteeta ja ulkopuolella on lyhyeksi leikattua tiheää ja pehmeää mikrokuitua. Tämä antaa takille tyylikkään ja miellyttävän ulkonäön sekä tunnun. 

Mikrokuidun ansiosta kylpytakki ei kymmenienkään pesujen jälkeen kovetu tai kulu. Kutistuma on hyvin minimaalinen, eikä siihen tule langanvetoja, kuten froteetakkeihin. ​​

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Kylpytakki kirjailulla kestää konepesun ja rumpukuivauksen, pieni kutistuma.

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös miesten nimikoitu kylpypyyhe.

Q&A

Kuinka pian saan tekemäni tilauksen ja millä toimitustavalla? 

Tuotteiden lähetys tapahtuu aina 1-5 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Tuotteet lähetetään tilaajan lähimpään postin pakettiautomaattiin. Valmiin tuotteen toimituksen etenemistä pystyt seuraamaan sähköpostiin saapuvasta postin seurantalinkistä.

Millä maksutavoilla minun on mahdollista maksaa tilaukseni?

Tilauksen voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksuna, korttimaksuna (Visa/Mastercard) tai mobiilimaksuna MobilePaylla. Voit valita käyttämistämme maksupalveluntarjoajista Klarna Ab:n tai Paytrail Oyj:n, jotka kummatkin toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Entä jos haluaisin lähettää tilauksen suoraa lahjansaajalle?

Tämä on myös mahdollista. Voit valita kassalla tilauksen teon yhteydessä toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Mitä jos haluan muuttaa tekstiä jo tilaamaani tuotteeseen?

Olethan siinä tapauksessa meihin pikimmiten sähköpostitse yhteyksissä osoitteeseen [email protected], niin selvitämme onko tilauksesi edennyt jo tuotantoon. Tuotteeseen voidaan tehdä vielä muutoksia mikäli sitä ei ole vielä kaiverrettu/kirjailtu.

Pystynkö seuraamaan jostain tilaustani?

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy tämän jälkeen käsittelyssä -tilaan siihen asti kunnes tuote on valmistetunut. Kun tuote on lähetetty meiltä, saat sähköpostiisi postin seurantatunnuksen, jonka avulla pääset seuraamaan toimituksen postissa etenemistä.

En näe sähköpostissa tilausvahvistusta, miten minun tulee toimia?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, tarkistathan myös roskapostikansion. Mikäli et kuitenkaan löydä vahvistusta tai huomaat vahvistukssa jonkin virheen olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikaisesti.

 

Nettisivut by Dimedia