fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

High-end, Miesten kylpytakki nimellä

119,00 

(4 tuotearviota)

Luo itse persoonallinen lahja valitsemalla kylpytakkiin teksti lahjansaajaa ajatellen.

 • Oma kirjailu kuuluu hintaan! 
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Esim. P.H.

Kuvaus

Miesten kylpytakki nimellä

Miesten kylpytakki nimellä tai nimikirjaimilla on tyylikäs lahja miehelle. Tämä ylellinen miesten nimikoitu kylpytakki tuo Spa –tunnelmaa kotiin ja ilahduttaa lahjansaajaa takuuvarmasti! 

Miesten kylpytakki nimellä on esimerkiksi ilahduttava lahja isälle tai syntymäpäivälahja miehelle. Onko mitään rentouttavampaa tapaa aloittaa aamu kuin kietoutua lämpimään kylpytakkiin aamukahvin pariin. Enää ei tarvitse miettiä mistä löytyisi lahja miehelle, jolla on jo kaikkea!

Tätä mallia käytetään ainoastaan hienoimmissa luksusluokan hotelleissa ja kylpylöissä sen rakenteiden ja erikoismateriaaliensa vuoksi. Kylpytakki on siis todella suunniteltu kestämään ja tuntumaan hyvältä. Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda pala luksusta kotiisi ja hankkia tästä esimerkiksi ihana lahja miesystävälle!

Takki on ihoa vasten pehmeää puuvillafroteeta ja ulkopuolella on lyhyeksi leikattua tiheää ja pehmeää mikrokuitua. Tämä antaa takille tyylikkään ja miellyttävän ulkonäön sekä tunnun.

Mikrokuidun ansiosta kylpytakki ei kymmenienkään pesujen jälkeen kovetu tai kulu. Kutistuma on hyvin minimaalinen, eikä siihen tule langanvetoja siten kuin froteetakkeihin.

Väri: tummanharmaa grafiitti

Kirjailun merkintätapa: brodeeraus

Kylpytakin malli on shaalikauluksinen. Kylpytakissa on kaksi taskua ja vyö.

Kokoa valitessa kannattaa valita se koko mitä lahjan saaja normaalistikin käyttää, sillä kylpytakki on mitoitukseltaan melko reilua kokoa. Kutistuma pesussakin on hyvin minimaalinen. ​​Mikäli tarvitset apua koon valinnassa, saat lisätietoa alta löytyvästä koko-oppaasta. Yhden hihan mitta on mitattuna ylhäältä päin. Tarvittaessa hihoja on myös helppo kääriä.

Oikeain koon valinnassa voit pyytää apua meiltä myös chatin kautta.

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, jotta kylpytakki nimellä olisi mahdollisimman vastaava kuin tuotekuvassa. 

Katso täältä myös viskilasi kaiverruksella

Kylpytakin koko-opas

Koot :

S Koko
Pituus = 120 cm
Vyötärön ympärys = 132 cm
Yhden hihan mitta= 74 cm (huom. mitattuna ylhäältä hartiasta)

M koko
Pituus= 120 cm
Vyötärön ympärys= 138 cm
Yhden hihan mitta=78 cm (huom. mitattuna ylhäältä hartiasta)

L koko
Pituus= 125 cm
Vyötärön ympärys = 145 cm
Yhden hihan mitta=82 cm (huom. mitattuna ylhäältä hartiasta)

XL koko
Pituus= 130 cm
Vyötärön ympärys= 152 cm
Yhden hihan mitta=88cm (huom. mitattuna ylhäältä hartiasta)

Kylpytakin pesuohje

Koska kylpytakki on päältä mikrokuitua, se ei kymmenienkään pesujen jälkeen kulu tai kovetu. Kylpytakin kutistuma on hyvin minimaalinen, eikä siihen tule langanvetoja siten kuin froteetakkeihin. ​​

Kylpytakki nimellä kestää konepesun ja rumpukuivauksen. Koska kylpytakki on suunniteltu luksusluokan hotellikäyttöön, se kestää jopa kovimmatkin pesuasteet. Sopivaa pesuohjelmaa valitsessa kannatta kuitenkin valita ohjelma sen mukaan miten likainen kylpytakki on esim. 40 -60 astetta. 

Koska nimi kylpytakkiin tehdään brodeeraamalla, on myös kirjailun pesun kestävää. Brodeeraus on merkintätapana hyvin pysyvä esimerkiksi painamiseen verrattaessa.

Q&A
Kuinka pian saan tekemäni tilauksen ja millä toimitustavalla? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Millä maksutavoilla minun on mahdollista maksaa tilaukseni?

Tilauksen voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksuna, korttimaksuna (Visa/Mastercard) tai mobiilimaksuna MobilePaylla. Voit valita käyttämistämme maksupalveluntarjoajista Klarna Ab:n tai Paytrail Oyj:n, jotka kummatkin toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Entä jos haluaisin lähettää tilauksen suoraa lahjansaajalle?

Tämä on myös mahdollista. Voit valita kassalla tilauksen teon yhteydessä toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Mitä jos haluan muuttaa tekstiä jo tilaamaani tuotteeseen?

Olethan siinä tapauksessa meihin pikimmiten sähköpostitse yhteyksissä osoitteeseen info@younameit.fi, niin selvitämme onko tilauksesi edennyt jo tuotantoon. Tuotteeseen voidaan tehdä vielä muutoksia mikäli sitä ei ole vielä kaiverrettu/kirjailtu.

Pystynkö seuraamaan jostain tilaustani?

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy tämän jälkeen käsittelyssä -tilaan siihen asti kunnes tuote on valmistetunut. Kun tuote on lähetetty meiltä, saat sähköpostiisi postin seurantatunnuksen, jonka avulla pääset seuraamaan toimituksen postissa etenemistä.

En näe sähköpostissa tilausvahvistusta, miten minun tulee toimia?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, tarkistathan myös roskapostikansion. Mikäli et kuitenkaan löydä vahvistusta tai huomaat vahvistukssa jonkin virheen olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikaisesti.

Voinko saada tuotteeseen oman logon?

Kyllä voit! Mikäli haluat kirjailla tai kaiverruttaa meidän tuotteisiimme esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@younameit.fi tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman laadukas ja tasainen. Logon voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai lomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä tilauksesta aina yksi kerrallaan.

Minulla olisi kiire saada kylpytakki nimellä tänään. Voisinko käydä noutamassa tuotteen itse myymälästänne?

Valitettavasti toimimme ainoastaan verkkokaupassa. Lähetämme jokaisen tuotteen tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrus ja brodeeraus tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen. Voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan. Kaikki tuotteet lähetetään Suomesta.

En löytänyt nettisivuiltanne sellaista lahjaideaa kuin haluaisin. Voinko suunnitella itse tuotteen?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

Löydät meidät somesta instagram: @younameit.fi ja Facebook: You Name It 

Seuraa meitä somessa, niin löydät jatkuvasti uusi tarjouksia ja lahjaideoita!

Nettisivut by Dimedia

4 arviota tuotteelle High-end, Miesten kylpytakki nimellä

 1. Nimetön

  Aamutakki on pehmeä ja vaikuttaa todella laadukkaalta. Toimitus saapui myös sovitussa ajassa. Suosittelen!

 2. Emmi Rajala

  Loistava tuote kaikin puolin!

 3. Gun-Viol

  En fin gåva till min svärson. Nopea toimitus!

 4. Pasi

  Nopea toimitus ja kaikki toimi hyvin.

Lisää arvio