ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Konjakkilasi kaiverruksella

29,00 

Klassisen mallinen konjakkilasi kaiverruksella on ajaton ja tyylikäs lahja miehelle! Kirjoita vain mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, ”inside”-vitsinne tai muu henkilökohtainen viesti.

Esim. Rakkaudella isälle 50v.

Kuvaus

Konjakkilasi kaiverruksella

Mietitkö mitä lahjaksi miehelle? Mikä olisikaan parempi lahja miehelle kuin konjakkilasi kaiverruksella ja sopisiko kylkeen kentis pullo lahjansaajan lempikonjakkia?

Koska lasin kaiverruksen voit itse valita, on se täydellinen lahja miehelle, oli hakusessa sitten 50v. lahja, lahja isälle tai vaikkapa lahja poikaystävälle. Lasi henkilökohtaisella kaiverruksella on täydellinen lahjaidea miehelle, jolla on jo kaikkea!

Konjakkilasi kaiverruksella toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tarjoamme koko tammikuun ajan ilmaisen toimituksen.

Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu käytössä. Perinteinen pallomainen lasi on hyvin ajaton valinta ja tulee varmasti käyttöön vuodesta toiseen. 

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Merkki: Libbey

Tilavuus: 37 cl

Lasi kestää konepesun.

Katso täältä myös muut persoonalliset lahjaideat miehille!​

Hyvät vinkit konjakin etsintään puolestaan löydät esimerkiksi täältä

 

Q&A

Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Konjakkilasi kaiverruksella”