fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Viskikarahvi kaiverruksella, tyylikäs lahja miehelle

59,00 

Klassisen mallinen viskikarahvi kaiverruksella on takuulla ajaton ja tyylikäs lahja jokaiselle viskinharrastajalle.

  • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

(esim. K)

(esim. Palonen)

(Esim. 1985 tai voit myös jättää tyhjäksi)

Kuvaus

Viskikarahvi kaiverruksella, tyylikäs lahja miehelle

Viskikarahvi kaiverruksella on tyylikäs ja ylellinen lahjaidea miehelle juhlaan kuin juhlaan! Oli sinulla hakusessa sitten syntymäpäivälahja tai muu muistaminen, niin tästä viskikarahvista saat yksilöityä takuulla ikimuistoisen lahjan miehelle, isälle, veljelle tai vaikkapa työkaverille. Sopisiko viskikarahvin kylkeen kenties pullo lahjasaajan lempiviskiä? Tästä ei viskinystävän lahja enää parane.

Päätä vain taustalle iso kirjain ja keskelle haluamasi teksti. Teksti voi olla vaikkapa lahjansaajan nimi, lempinimi tai sukunimi. Alle saat lisättyä vielä halutessasi kaunolla lisätekstirivin, johon lisätä vaikkapa onnentoivotus tai lahjansaajan syntymävuosi tai ikä. Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai keksiä aivan omasi!

Viskikarahvi  toimitetaan kuvanmukaisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on kätevästi myös heti valmis annettavaksi.

Huom. Teemme kaiverruksesta aina mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin esimerkkikuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös oluttuoppi kaiverruksella

Q&A
Mikä on tuotteen toimitustapa ja toimitusaika?

Tuote toimitetaan sinulle lähimpään postin pakettiautomaattiin. Tuote lähetetään aina 1-5 arkipäivän sisään, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivän kuluessa.

Haluaisin tilata lahjan suoraa vastaanottajalle. Miten se onnistuu?

Se onnistuu helposti. Voit tilausta tehdessäsi valita haluamasi toimitusosoitteen.

Mitä maksutapoja voin käyttää verkkokaupassa?
Meillä on käytössä lukuisat eri maksutavat. Voit halutessasi maksaa ostoksesi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajistamme joko Klarna Ab:n tai Paytrail Oyj:n, jotka ovat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Tein tilauksen, mutta haluankin muuttaa tekstiä. Onko mitään enää tehtävissä?

Mikäli haluat tehdä jotain muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikaisesti yhteyttäosoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia hyvin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme ehdottomasti tehdä siihen vielä haluamasi muutokset.

Voiko tilauksen etenemistä seurata?

Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, tästä tiedät tilauksesi siirtyneen meillä käsittelyyn. Kun tuotteen kaiverrus on valmistunut saat jälleen sähköpostin, jossa saat postin seurantatunnuksen. Tuote on lähetetty matkaan ja voit seurantalinkin avulla katsoa toimituksen etenemistä.

En saanut jostain syystä tilausvahvistusta. Mitä nyt?

Mikäli et saanut vahvistusta, kannattaa sinun tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskapostikansio. Mikäli et kuitenkaan löydä vahvistusta tai näet siinä virheen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi  ja selvitämme tilauksen tilanteen.

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viskikarahvi kaiverruksella, tyylikäs lahja miehelle”