fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Miesten toilettilaukku, lahja miehelle

42,00 

(3 tuotearviota)

Miesten toilettilaukku omalla nimikoinnilla.

 • Laatan nimikointi kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. KP)

Esim. ”Onnea Lauri! t. Minna” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Saatat myös pitää...

 • kellokotelo

  Kellokotelo kaiverruksella, lahja miehelle

  49,00 
 • Passikotelo nimellä

  Passikotelo nimellä ja korttikotelo

  32,00 

Kuvaus

Miesten toilettilaukku, lahja miehelle

Miesten toilettilaukku on esimerkiksi käytännöllinen lahjaidea miehelle! Miesten toilettilaukku on kätevä kantaa matkalla mukana tai säilyttää muutoin miesten kosmetiikka siistissä järjestyksessä kylpyhuoneessa. Toilettilaukun reunaan kaiverramme oman nimilaatan, joka voi olla esimerkiksi nimi tai nimikirjaimet. Toilettilaukussa on tyylikkäät, mustat vetoketjuyksityiskohdat sekä käytännöllinen kantolenkki. Toilettilaukun toisella puolella sijaitsee myös kätevä vetoketjullinen tasku. Tämä miesten kosmetiikkalaukku on täydellinen lahjaidea jokaiselle miehelle.

Tuote toimitetaan kuvanmukaisessa mustavalkoisessa lahjapaketissa, joten lahja on heti valmis annettavaksi. Voit halutessasi valita lahjapakettiin myös oman räätälöidyn tekstitarran (+3€), johon voit kirjoittaa esimerkiksi onnentoivotuksen tai muun tervehdyksen lahjansaajalle.

Materiaali: keinonahka

Väri: musta

Pituus: 25 cm, leveys: 12,5 cm, korkeus: 15 cm.

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, jotta kaiverrustekstistä tulee mahdollisimman kuvan kaltainen.

Katso täältä myös toinen suosittu lahjaidea: kirjailtu pyyhe

Q&A
Miten ja kuinka nopeasti saan tilaukseni? 

Tuote etenee toimitukseen 1-5 arkipäivän kuluttua tekemästäsi tilauksesta, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimitustapana Postin pakettiautomaattia. Saat tilauksesi yksilöinnin valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla näet toimituksesi kulun. Saat Postin saapumisilmoituksen tekstiviestillä ilmoittamaasi puhelinnumeroon.

Minkälaiset maksutavat onnistuu verkkokaupassa? 
Voit suorittaa tilauksesi maksun halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Meillä on käytössä maksupalveluntarjoajista Klarna Ab ja Paytrail Oyj:n, jotka molemmat tekevät yhteistyötä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Onnistuuko tilauksen lähettäminen lahjansaajalle suoraa?

Se onnistuu hyvin. Voit valita toimituksen eri osoitteeseen ja ilmoittaa myös vastaanottajan puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus tulee.

Voinko vielä muuttaa tilaukseni tekstiä?

Otathan mahdollisimman pian yhteyttä info@younameit.fi, mikäli haluat tehdä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen. Tuotteet etenevät tyypillisesti nopeasti tuotantoon, mutta mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty valmistaa, niin muutoksien tekeminen onnistuu toki. Seuraamme sähköpostia viikon jokaisena päivänä, joten reagoimme nopeasti.

Näenkö jostain, että missä vaiheessa tilaukseni on?

Tekemäsi tilauksen jälkeen saat sähköpostiii tilausvahvistuksen ja tilauksesi käsittelyssä -tilaan, kunnes tuote etenee toimitukseen. Kun tilauksesi on postissa, sähköpostiisi Postin omanseurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä.

En löydä tilausvahvistusta sähköpostista. Miten toimin?

Jos tilausvahvistusta ei näy sähköpostissa, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskapostin puolelta. Mikäli vahvistusta ei kuitenkaan löydy tai sen on jollain tapaa virheellinen, olethan pikimmiten yhteydessä sähköpostilla info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen.

Minulla olisi lahjan kanssa kiire. Voinko käydä hakemassa tuotteen suoraa teiltä?

Valitettavasti meillä ei ole myymälää tai noutoa, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postilla suoraa tuotantotiloistamme. Mikäli haluat selvitellä, miten nopeasti saamme tuotteen matkaan, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilauksesi statuksen, ja voimme usein saada nopeutettua toimitusta.

 

Suomalainen verkkokauppa -avainlippu on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton puolesta.

Lisätiedot

Tuotetiedot

Taskumatti on tilavuudeltaan 240 ml.

3 arviota tuotteelle Miesten toilettilaukku, lahja miehelle

 1. Nimetön

 2. Nimetön

  Super kaunis pakkaus ja laadukas tuote

 3. Nimetön

  Tosi hyvä!

Lisää arvio