fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Olutlasi kaiverruksella, lahja äidille

32,00 

Kirjoita mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, ”inside”-vitsinne tai muu henkilökohtainen viesti.

 • Oma teksti kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Rakkaudella)

(esim. Äidille 2022)

Esim. ”Äidille <3 t. Elli” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Saatat myös pitää...

 • äidille

  Kosmetiikkalaukut nimellä, Äitienpäivälahja

  39,00 
 • äitienpäivälahja-kylpytakki

  High-end, Kylpytakki nimellä, Äitienpäivälahja

  119,00 

Kuvaus

Olutlasi kaiverruksella, lahja äidille

Olutlasi valitsemallasi tekstillä on hauska lahja äidille. Olutlasi kaiverruksella jää myös ihanaksi muistoksi, sillä kaiverrus ei kulu tai haalistu käytössä pois. Mistäpä olut maistuisikaan paremmalle kuin omasta nimikoidusta olutlasista. 

Kun voit kokonaan päättää kaiverrettavan teksin itse, on tämä lahja muokattavissa moneen tilanteeseen. Olutlasi kaiverruksella on vaikkapa ilahduttava äitienpäivälahja, syntymäpäivälahja äidille tai mikä tahansa muu lahja äidille!

Lasi lähetetään tyylikkäässä mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten tämä lahja on heti valmis annettavaksi.

Olutlasi on 50cl tilavuudeltaan ja lasi on konepestävä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotekuvissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä muita persoonallisia shampanjalasi kaiverruksella

Q&A
Minkälainen toimitusaika tuotteilla on ja miten tilaukseni toimitetaan? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Mitä maksutapoja minun on mahdollista valita? 
Tilaus on mahdollista maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksuna, korttimaksuna Visa/Mastercard tai MobilePay mobiilimaksuna. Voit valita käyttämistämme maksupalveluntarjoajista  Paytrail Oyj tai Klarna Ab:n, jotka ovat kumpikin yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Haluaisin lähettää tilaukseni suoraa lahjansaajalle. Onnistuuko se?

Se onnistuu helposti. Valitse vain kassalla haluamasi toimitusosoite.

Tein tilauksen, mutta haluaisin sittenkin vielä muuttaa tekstiä. Onko se vielä mahdollista?

Kaiverrusta tai kirjailua voidaan tarvittaessa vielä muokata, mikäli tuote ei ole ehtinyt etenemään meillä tuotantoon. Olethan siis meihin pikimmiten yhteyksissä info@younameit.fi, niin selvitämme onko muutos vielä mahdollinen. Meidät tavoittaa sähköpostitse viikon jokaisena päivänä.

Näenkö jostain miten tilaukseni etenee?

Tilauksen teon jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tuote on käsittelyssä -tilassa niin kauan kunnes tuotteen yksilöinti on valmistunut. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi postin seurantatunnuksen, josta näet tilauksesi etenemisen postilla.

Tarvitsisin lahjan pikaisesti, sillä juhlat lähestyvät. Voinko itse noutaa tuotteen?

Laita meille sähköpostia info@younameit.fi ja pyrimme nopeuttamaan tilauksesi valmistumista niin pian kuin mahdollista. Ikävä kyllä meillä ei ole asiakasnoutoa tai myymälää, joten tuotteet lähetetään suoraa tuotantotiloistamme.

En löydä tilausvahvistusta tekemästäni tilauksesta. Miten minun tulisi toimia?

Muistathan tarkistaa myös roskapostisi, toisinaan vahvistus voi eksyä myös sinne. Jos vahvistusta ei kuitenkaan löydy sieltäkään tai havaitsit siinä jonkin virheen, olethan yhteyksissä meihin sähköpostilla info@younameit.fi, niin selvitämme tilanteen.

 

Katso täältä ihania leivontavinkkejä äitienpäiväksi.