fbpx

YSTÄVÄNPÄIVÄALE -15% KOODILLA: ALE15

Shampanjalasi kaiverruksella

32,00 

(1 tuotearvio)

Shampanjalasi kaiverruksella on ilahduttava ja tyylikäs lahjaidea!

  • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan kuvan mukaisessa valmiissa lahjapaketissa.
  • Toimitusaika noin 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Oona)

(esim. 30v.)

Esim. ”Onnea Minna! t. Laura” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Shampanjalasi kaiverruksella

Shampanjalasi kaiverruksella on takuulla ilahduttava lahjaidea! Nimikoidusta lasista kelpaa kippistellä minkä tahansa juhlan kunniaksi! Kaiverrettu lasi on helppo suunnitella itse lahjansaajalle, sillä voit täysin itse päättää haluamasi tekstin. Voit ottaa mallia valmiista ideoista tai keksiä aivan omanlaisen kaiverrusidean, oli kyseessä sitten lahjansaajan lempinimi, onnentoivotus tai vaikkapa oma inside-vitsinne. Lasiin voi kaivertaa myös vaikkapa sydämen kuvan tekstin lisäksi.

​Korkea ja näyttävä lasi kaiverruksella on myös kaunis koriste-esine. Kaiverrus kestää lasissa, sillä se ei haalistu tai kulu pois.

Nimikoitu lasi toimitetaan kauniissa mustavalkoisessa pakkauksessa, joten lasi kaiverruksella on heti valmis annettavaksi.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. ​

Tilavuus 56 cl, kestää konepesun.

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

Katso täältä myös valkoviinilasi kaiverruksella

 

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tilauksesi perille noin 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Shampanjalasi kaiverruksella

  1. Anne

    Löysin sopivan lahjan todella helposti. Oli ilo antaa henkilökohtainen, saajan nimellä huolellisesti viimeistelty, laadukas ja tyylikkäästi pakattu lahja. Olen niin iloinen siitä ja lisäksi niin tilaaminen kuin toimituskin sujui erinomaisesti ja nopeasti.

Lisää arvio