fbpx

YSTÄVÄNPÄIVÄALE -15% KOODILLA: ALE15

Karahvi ja lasit kaiverruksella, lahja miehelle

99,00 

(1 tuotearvio)

Klassisen mallinen viskikarahvi ja kaksi viskilasia kaiverruksella on takuulla ajaton ja tyylikäs lahjasetti jokaiselle viskinharrastajalle.

  • Omat kaiverrukset kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan mustavalkoisissa lahjapakkauksissa, joten lahja on myös heti valmis annettavaksi.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. M)

(esim. Mäkinen)

(Esim. Since 1990, voit myös jättää tyhjäksi)

Kuvaus

Viskikarahvi ja lasit kaiverruksella, syntymäpäivälahja miehelle

Viskikarahvi ja kaksi viskilasia kaiverruskella on esimerkiksi tyylikäs ja ylellinen syntymäpäivälahja miehelle!  Oli sinulla hakusessa sitten syntymäpäivälahja tai isänpäivälahja, joululahja tai muu muistaminen, niin tästä viskikarahvista saat yksilöityä takuulla ikimuistoisen lahjan. 

Päätä vain taustalle iso kirjain ja keskelle haluamasi teksti. Teksti voi olla vaikkapa lahjansaajan nimi, lempinimi tai sukunimi. Alle saat lisättyä vielä halutessasi kaunolla lisätekstirivin, johon lisätä vaikkapa onnentoivotus tai lahjansaajan syntymävuosi tai ikä. Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai keksiä aivan omasi!

Viskikarahvi  ja lasit toimitetaan kuvanmukaisissa lahjapakkauksissa, joten lahja on kätevästi myös heti valmis annettavaksi.

Vetoisuus: 700 ml

Materiaali: lasi

Merkintätapa: laserkaiverrus

Huom. Teemme kaiverruksesta aina mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin esimerkkikuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös oluttuoppi kaiverruksella

Q&A
Mikä on tuotteen toimitustapa ja toimitusaika?

Tuote toimitetaan sinulle lähimpään postin pakettiautomaattiin. Tuote lähetetään aina 1-5 arkipäivän sisään, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivän kuluessa.

Haluaisin tilata lahjan suoraa vastaanottajalle. Miten se onnistuu?

Se onnistuu helposti. Voit tilausta tehdessäsi valita haluamasi toimitusosoitteen.

Mitä maksutapoja voin käyttää verkkokaupassa?
Meillä on käytössä lukuisat eri maksutavat. Voit halutessasi maksaa ostoksesi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajistamme joko Klarna Ab:n tai Paytrail Oyj:n, jotka ovat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Minulla onkin mielessä toisenlainen syntymäpäivälahja miehelle ja haluankin muuttaa tekstiä. Onko mitään enää tehtävissä?

Mikäli haluat tehdä jotain muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikaisesti yhteyttäosoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia hyvin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme ehdottomasti tehdä siihen vielä haluamasi muutokset.

Voiko tilauksen etenemistä seurata?

Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, tästä tiedät tilauksesi siirtyneen meillä käsittelyyn. Kun tuotteen kaiverrus on valmistunut saat jälleen sähköpostin, jossa saat postin seurantatunnuksen. Tuote on lähetetty matkaan ja voit seurantalinkin avulla katsoa toimituksen etenemistä.

En saanut jostain syystä tilausvahvistusta. Mitä nyt?

Mikäli et saanut vahvistusta, kannattaa sinun tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskapostikansio. Mikäli et kuitenkaan löydä vahvistusta tai näet siinä virheen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi  ja selvitämme tilauksen tilanteen.

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Karahvi ja lasit kaiverruksella, lahja miehelle

  1. Nina

    Hieno, tyylikäs hyvänlaatuinen karahvi ja lasit

Lisää arvio