fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Puinen tarjoilulauta kaiverruksella, 1 kpl

39,00 

(2 tuotearviota)

Tarjoilulautanen omalla tekstillä omaan keittiöön tai lahjaksi. Täytä vain teksti ja lauta on valmis tilattavaksi.

  • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
  • Mukana toimitetaan lahjakassi, joten lahja on heti valmis annettavaksi.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Saara & Oliver)

(esim. 23.7.2022)

Kuvaus

Puinen tarjoilulauta

Nimikoitu puinen tarjoilulauta on näyttävä ja ihana lahja keittiöön.  Puinen tarjoilulauta omalla tekstillä on persoonallinen elementti kodin kattaukseen, joka puhuttaa varmasti. Tässäpä siksi mitä hauskin tuparilahja, joululahja, kihlajaislahja / häälahja, lahja äidille tai lahja kenelle tahansa kotikokille! 

Tyylikkäällä kaiverretulla bambuleikkuulaudalla saa aikaan vaikkapa upean tapaskattauksen ja luonnonmateriaali toimii kauniina, maanläheisenä sisustuselementtinä keittiössä. 

Ota mallia valmiista kaiverrusideoista tai ideoi itse miten ilahduttaa lähimmäistäsi tai oman kodin sisustusta. 

Laudan koko: 33 x 17cm.

Vain käsinpesu. Leikkuulautaa voi kuitenkin käsitellä ja hoitaa öljyllä. Suosittelemme siihen Fusion Mineral Paintin luonnollista hamppuöljyä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös toinen lahja keittiöön

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten tilauksesi on perillä 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Haluaisin saada tuotteen mahdollisimman pian. Voinko käydä noutamassa tuotteen teidän myymälästänne?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan toimimme ainoastaan verkkokauppana. Lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrus ja kirjaulut tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme aina sen hetkisen tilanteen. Usein voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan. Kaikki tuotteet lähetetään Suomesta.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä, jonka kirjoitin tilaukselle?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen miten tilaukseni etenee?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

En löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani lahjaideaa. Voinko suunnitella itse tuotteen, jonka haluaisin?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman logon?

Tottakai! Mikäli haluat kirjailla tai kaiverruttaa meidän tuotteisiimme esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@younameit.fi tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman laadukas ja tasainen. Logon voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai lomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä tilauksesta aina yksi kerrallaan.

 

Nettisivut by: Dimedia

2 arviota tuotteelle Puinen tarjoilulauta kaiverruksella, 1 kpl

  1. Anne Kekkonen-Hietala

  2. Nimetön

    Tuote oli todella hieno, kuvan mukainen ja toimitus oli super nopea, tuli muutaman päivän sisällä tilauksesta!

Lisää arvio