ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Puinen tarjoilulauta kaiverruksella, 1 kpl

29,00 

Näyttävä tarjoilulauta omalla tekstillä omaan keittiöön tai lahjaksi.  Tässäpä esimerkiksi loistava tuparilahja. Täytä vain teksti ja lauta on valmis tilattavaksi.

Esim. Vilma & Oliver

Esim. Home

Kuvaus

Tarjoilulauta kaiverruksella

Nimikoitu puinen tarjoilulauta on näyttävä ja ihana lahja keittiöön.  Puinen tarjoilulauta omalla tekstillä on persoonallinen elementti kodin kattaukseen, joka puhuttaa varmasti. Tässäpä siksi mitä hauskin tuparilahja , lahja äidille tai lahja kotikokille! 

Tyylikkäällä kaiverretulla bambuleikkuulaudalla saa aikaan vaikkapa upean tapaskattauksen ja luonnonmateriaali toimii kauniina, maanläheisenä sisustuselementtinä keittiössä. 

Ota mallia valmiista kaiverrusideoista tai ideoi itse miten ilahduttaa lähimmäistäsi tai oman kodin sisustusta. 

Tarjoilulauta toimitetaan kauniissa mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten esimerkiksi tuparilahja on heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tarjoamme koko tammikuun ajan ilmaisen toimituksen.

Laudan koko: 40x19cm.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Kuvan lasit eivät kuulu hintaan.

Katso myös muut sisustuslahjaideat täältä!

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by: Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puinen tarjoilulauta kaiverruksella, 1 kpl”