fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

You Name It Suomalaisen Työn Liiton jäsen

You Name It Oy on liittynyt Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi 7.4.2022. Liiton jäsenenä You Name It on sitoutunut vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Me You Name It:llä olemme alusta alkaen rakentaneet yritystoimintaamme sille pohjalle, että olemme omalta osaltamme mukana tukemassa suomalaisia yrityksiä. Olemme valinneet kumppaniverkostoomme niin pienyrittäjiä kuin suurempiakin yrityksiä ympäri Suomea. Tuotantotilamme sijaitsevat Suomessa, mikä tarkoittaa, että tuotteiden kaiverrus ja brodeeraus tapahtuu Suomessa ja tuotteet varastoidaan sekä lähetetään Suomesta käsin. Halusimme siis ehdottomasti lähteä hakemaan Suomalaisen työn Liiton jäsenyyttä ja sitä kautta Suomalainen verkkokauppa -avainlippua. Onhan meillä koko verkkokaupan asiakaspalvelukin Suomessa.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja menestyy. Tätä tehtävää liitto on toteuttanut jo yli sata vuotta.

Suomalaisen työn liiton jäseniä yhdistää halu toimia suomalaisen työn puolesta ja viestiä suomalaisesta osaamisesta ja suomalaisen työn vastuullisuudesta. Liiton jäsenet ovat osa merkittävää arvoyhteisöä, jotka verkostoituvat ja viestivät yhdessä ostopäätösten vaikutuksista, eli siitä, että Suomessa on tulevaisuudessa lisää työtä ja että Suomessa tehtävä työ on kaikille osapuolille merkityksellistä ja vastuullista. “ Näin toteaa Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

On suuri ilo ja kunnia päästä osaksi tätä vastuullista yhteisöä!

Terveisin,

You Name It -tiimi

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi