ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Mitä syntymäpäivälahjaksi miehelle?

Mitä syntymäpäivälahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Oli sitten hakusessa lahja isälle, lahja poikaystävälle tai vaikkapa lahja ystävälle niin yksilöity, ajatuksella suunniteltu lahja ilahduttaa lahjansaajaa takuulla. Kokosimme tähän postaukseen meidän suosituimmat lahjaideat miehille.

Viskilasi kaiverruksella tai olutlasi kaiverruksella on hauska lahjaidea miehelle. Laseihin voit kaiverruttaa vaikka rakkaasi lempinimen tai inside-vitsinne. Syntymäpäivälasi jää ihanaksi muistoksi vielä vuosiksi eteenpäin, sillä kaiverrus ei haalistu tai kulu pois.

Olutlasi kaiverruksella, suunnittele itse teksti!
Viskilasi kaiverruksella, suunnittele itse teksti!

Ihana hemmottelulahja puolestaan on tämä todella pehmeä miesten kylpytakki nimellä tai nimikirjaimilla! Korkealaatuinen kylpytakki on käytännöllinen lahja miehelle ja mikä olisikaan mukavampaa kuin kietoutua saunan jälkeen lämpöiseen kylpytakkiin. Kylpytakki nimellä on loistava syntymäpäivälahja puolisolle tai syntymäpäivälahja isälle.

Miesten kylpytakki nimellä

Entä mitä lahjaksi golfin harrastajalle? Golfiin hurahtaneille tämä tyylikäs golfpyyhe nimikirjaimilla on lahjana takuulla hole-in-one.

Golfpyyhe nimikirjaimilla

Mikä parasta niin jokainen tuote toimitetaan valmiiksi kauniissa lahjapakkauksessa, joten nämä lahjat ovat heti valmiita annettaviksi 🙂

Katso myös muut yksilöitävät lahjaideat miehille täältä!

You Name It – We make it !

Terkuin,

You Name It -tiimi