fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Mitä syntymäpäivälahjaksi miehelle?

Mitä syntymäpäivälahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea?

Oli sitten hakusessa lahja isälle, lahja poikaystävälle tai vaikkapa lahja ystävälle niin yksilöity, ajatuksella suunniteltu lahja ilahduttaa lahjansaajaa takuulla. Kokosimme tähän postaukseen meidän suosituimmat lahjaideat miehille.

Viskilasi kaiverruksella tai olutlasi kaiverruksella on hauska lahjaidea miehelle. Laseihin voit kaiverruttaa vaikka rakkaasi lempinimen tai inside-vitsinne. Syntymäpäivälasi jää ihanaksi muistoksi vielä vuosiksi eteenpäin, sillä kaiverrus ei haalistu tai kulu pois. Enää ei tarvitse miettiä mitä syntymäpäivälahjaksi miehelle! Nimikoitu lahja on takuulla henkilökohtainen.

Olutlasi kaiverruksella, suunnittele itse teksti!
Viskilasi kaiverruksella, suunnittele itse teksti!

Ihana hemmottelulahja puolestaan on tämä todella pehmeä miesten kylpytakki nimellä tai nimikirjaimilla! Korkealaatuinen kylpytakki on käytännöllinen lahja miehelle ja mikä olisikaan mukavampaa kuin kietoutua saunan jälkeen lämpöiseen kylpytakkiin. Kylpytakki nimellä on loistava syntymäpäivälahja puolisolle tai syntymäpäivälahja isälle.

Miesten kylpytakki nimellä

Entä mitä lahjaksi golfin harrastajalle? Golfiin hurahtaneille tämä tyylikäs golfpyyhe nimikirjaimilla on lahjana takuulla hole-in-one.

Golfpyyhe nimikirjaimilla

Mikä parasta niin jokainen tuote toimitetaan valmiiksi kauniissa lahjapakkauksessa, joten nämä lahjat ovat heti valmiita annettaviksi 🙂

Käy kurkkaamassa myös yhteistyökumppanimme verkkokauppa: TTkauppa.fi – Puhelinten kuoret.

TT-kaupasta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia tarvikkeita mm. puhelimiin ja tableteihin. Suojakuoria ja –koteloita on saatavilla monissa eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa, joten valikoimasta löytyy taatusti jokaisen tyyliin sopiva tuote.

Etkä vielä löytänyt etsimääsi? Katso myös muut yksilöitävät lahjaideat miehille täältä!

Koko valikoimamme miesten lahjoja koostuu laadukkaista ja meidän huolella valituista tuotteista, joita on aina sekä mukava antaa kuin myös vastaanottaa lahjaksi. Jokainen on valittu siten, että se olisi sellainen jotka me itse haluaisimme omaan kotiimme tai antaa lähimmäisellemme.

Iso osa valikoimassamme olevista tuotteista on valmistettu Euroopassa. Valikoimaa on mietitty siten, että jokaiselle löytyisi jokin mieleinen lahjaidea, jonka voi yksilöidä juuri lahjan vastaanottajan näköiseksi, oli hakusessa sitten lahja isälle, pomolle, syntymäpäivälahja miehelle, lahja työkaverille tai hauska lahja kaverille tai lahja poikaystävälle.

Haluamme auttaa juuri sinua löytämään täydellisen lahjan läheisellesi helposti ja vaivattomasti aina lahjan valinnasta ja tilaamisesta lähtien. Valikoimamme myös kasvaa jatkuvasti uusilla upeilla lahjatuotteilla, joten pidäthän sivustoamme seurannassa aina kun sinulle tulee tarve lahjan etsinnälle.

Kannattaa ottaa meidät seurantaan myös sosiaalisessa mediassa. Siellä näet ajantasaiset tarjoukset, arvonnat ja uutuudet.

Instagramista löydät meidät : @younameit.fi ja Facebookista: You Name It

You Name It – We make it !

Terkuin,

You Name It -tiimi