fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Lahja golfaajalle, Golfpyyhe nimikirjaimilla

45,00 

Tämä yksilöity golfpyyhe on takuulla golflahjana ”hole in one”! Kirjoita vain nimikirjaimet ja golfpyyhe on valmis tilattavaksi.

 • Omat nimikirjaimet kuuluvat tuotteen hintaan!
 • Golfpyyhe toimitetaan tyylikkään lahjakassin kanssa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

 

 

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. RM)

Saatat myös pitää...

 • Nimikoitu-kylpytakki

  High-end, Nimikoitu kylpytakki, lahja miehelle

  119,00 
 • pyyhenimellä

  Pyyhe nimellä, lahja isälle

  45,00 

Kuvaus

Golf lahja

Mitä hankkia golflahjaksi? Tämä kirjailtu golfpyyhe on takuulla tyylikäs lisä jokaiseen golfbagiin! Nimikoidun golfpyyhkeen kanssa kelpaa kierrellä kenttiä ja parantaa omaa tasoitusta. Golfpyyhe on mitä mahtavin golf lahja, sillä se on helppo valinta myös siinä tapauksessa, vaikka ei itse olisikaan lajin ammattilainen. Toisinaan golfvarusteiden hankkiminen toiselle saattaakin tuntua hankalalta. Koska voit päättää kirjailtavat nimikirjaimet itse, on tässä hyvä lahja miehelle, lahja isälle tai vaikka lahja poikaystävälle.

Pyyhe sisältää kiinnikkeen, jonka avulla se voidaan kiinnittää kätevästi golfbagiin.

Pyyhkeen koko: 40 x 55 cm

Materiaali: Mikrokuitu

Väri:Musta

Merkintätapa: Brodeeraus

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Katso täältä myös käsipyyhe nimellä

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten tilauksesi on perillä 2-6 arkipäivän kuluessa. Pyrimme lähettämään tuotteen matkaan aina mahdollisimman nopeasti. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä ! Voit valita tilauksen teon yhteydessä toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Mitä teen?

Jos et saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

En löytänyt valmiista tuotekuvista mieleistä tekstimallia. Voinko suunnitella itse tuotteen?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia/kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman logon?

Ilman muuta! Mikäli haluat kaiverruttaa tai kirjailla meillä oleviin tuotteisiin esimerkiksi urheiluseuran tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@younameit.fi tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman laadukas. Sen voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai lomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä tilauksesta aina yksi kerrallaan.

Nettisivut by Dimedia