fbpx

YSTÄVÄNPÄIVÄALE -15% KOODILLA: ALE15

Pehmolelu nimellä, lahja lapselle

47,00 

(2 tuotearviota)

Lapsen omalla nimellä brodeerattu pupu on lapsen todellinen ystävä. Kirjoita haluamasi teksti, oli se sitten lapsen nimi, hellittelynimi, syntymäaika tai muu haluamasi teksti.

  • Oma kirjailu sisältyy pehmolelun hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Varastossa

(esim. Mette)

Kuvaus

Pehmolelu nimellä

Pehmolelu omalla nimellä on ihanan henkilökohtainen ja yksilöity lahja lapselle. Pehmoinen pupu on rauhoittava lisä lapselle päivän aktiviteetteihin ja se on myös loistava unikaveri öisin. Pehmolelu istuu, halaa ja lohduttaa, siitä tulee helposti lapsen paras ystävä suloisella ulkonäöllään. Pehmopupu on valmistettu todella pehmeästä karvasta, mikä tekee siitä ihanan kaverin ja saa sen tuntumaan miellyttävältä. Pehmopupun saa istumaan lapsen vierelle leikkeihin ja siitä saa helposti ihanan kaverin osaksi lapsen päivärutiineja. 

Nimikointi on ihana lisä leluun ja siitä jää parhaimillaa kaunis muisto myös vanhemmalla iällä.

Tuote toimitetaan kauniissa lahjasellofaanissa, joten tarvittaessa lahja on heti valmis annettavaksi.​

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

100 % polyesteriplyysiä
EN71 Euroopan leluturvallisuussäädöksen mukainen lelu.

Sopii käytettäväksi 0-vuotiaasta ylöspäin.

Vain käsinpesu.

Koko 34cm.

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Katso täältä myös uniriepu nimellä

Q&A
Minkälainen toimitusaika tilauksella on? 

Lähetämme tuotteet nimikoinnin valmistuttua aina 1-5 arkipäivän kuluessa tekemästäsi tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia tai halutessasi postin kotiinkuljetusta. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla pääset seuraamaan toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluatkin tehdä jotain muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten meihin yhteyttä osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kirjailla niin voimme hyvin tehdä siihen vielä tarvittavia muutoksia.

Mistä tiedän missä tilaukseni etenee?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi viestinä tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy tämän jälkeen käsittelyssä- tilaan siihen asti, kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata lähetyksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten minun kannattaa toimia?

Jos et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi ensimmäisenä roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai havaitset siinä virheen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

 

			

2 arviota tuotteelle Pehmolelu nimellä, lahja lapselle

  1. Nimetön

  2. Rasmus

Lisää arvio