ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

High-end, Kylpytakki nimellä

99,00 

Naisten kylpytakki nimellä on ihana hemmottelulahja äidille! Kirjoita vain haluamasi kirjailu, niin kylpytakki on valmis tilattavaksi. Tämä kylpytakki on ylellinen lahjaidea jokaiselle äidille. Oma nimi kuuluu tuotteen hintaan! Kylpytakin mukana toimitetaan lahjakassi, joten tuote on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

(esim. Äiti)

Kuvaus

Äitienpäivälahja, kylpytakki nimellä

Enää ei tarvitse miettiä mistä löytyisi sopiva äitienpäivälahja! Naisten kylpytakki nimellä on esimerkiksi loistava äitienpäivälahja tai syntymäpäivälahja äidille. Tämä ylellinen nimikoitu kylpytakki tuo spa –tunnelmaa kotiin ja ilahduttaa äitiäsi takuuvarmasti! Onko mitään rentouttavampaa tapaa aloittaa päivä kuin kietoutua pehmeään kylpytakkiin aamukahvin pariin.

Tämä tuote edustaa ehdottomasti kylpytakkien luksusta. Tuotteen materiaali on hyvin kestävää ja todella pehmeää. Tuote tuntuu ihoa vasten miellyttävän pehmeältä ja se imee märkää yhtä hyvin kuin froteinen pyyheliina. Tämä kylpytakki on suunniteltu suoraa hienoimpiin luksusluokan hotelleihin, joten se on todella suunniteltu kestämään käyttöä. Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda pala hotellitunnelmaa äidillesi ja hankkia todellinen hemmottelulahja oli kyseessä sitten äitienpäivälahja tai muu lahja äidille. 

Kylpytakin ylellinen huippuyksityiskohta on kultaiset tereet, jotka ovat samaa sävyä kirjailun kanssa.

Mikrokuidun ansiosta kylpytakki ei toistuvien pesujen jälkeen kovetu tai ala kulumaan. Myös takin kutistuma on erittäin minimaalinen, eikä siihen ei tule langanvetoja samaan tapaan kuten froteetakkeihin.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Katso täältä myös kylpypyyhe naisille.

Katso täältä muut suosituimmat lahjaideat naisille.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia

Lisätiedot

Tuotetiedot

Materiaalikoostumus: 60% polyesteri (mikrokuitu) ulkopuolella / 40% puuvilla (frotee) sisäpuolella. Sisäpuoli on hengittävää puuvillaa, jonka johdosta on myös märällä iholla todella imukykyinen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “High-end, Kylpytakki nimellä”