ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Golfpyyhe nimikirjaimilla, joululahja golfaajalle

43,00 

Tämä yksilöity golfpyyhe on takuulla golfinharrastajalle joululahjana ”hole in one”! Kirjoita nimikirjaimet tekstiruutuun ja tämä golfpyyhe on valmis tilattavaksi. Omat nimikirjaimet kuuluu tuotteen hintaan! Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.

Vain 1 varastossa

(esim. RM)

Kuvaus

Joululahja golfaajalle

Tämä nimikoitu golfpyyhe on tyylikäs lisä jokaiseen golfbagiin ja mitä mainioin joululahja golfaajalle! Tämän golfpyyhkeen kanssa kelpaa kierrellä golfkenttiä ja parantaa tasoitusta. Golfpyyhe onkin mitä osuvin joululahja golfaajalle. Koska voit päättää kirjailtavat nimikirjaimet itse, on tässä hyvä joululahja miehelle, joululahja isälle tai vaikka joululahja poikaystävälle.

Pyyhe sisältää käytännöllisen klipsukiinnikkeen, jonka avulla se voidaan kiinnittää kätevästi golfbagiin.

Tuote toimitetaan lahjapakkauksessa, joten joululahja golfaajalle on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Pyyhkeen koko: 40 x 55 cm

Materiaali: Mikrokuitu

Merkintätapa: Brodeeraus

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Katso täältä myös golfpyyhe toisella designilla.

Lisää lahjoja miehelle löydät myös täältä

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia