TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Mr ja Mrs -kylpytakit 2 kpl

179,00 

Nimeä vain kylpytakit nimen mukaan ja tuote on valmis tilattavaksi. Omat nimet kuuluvat tuotteen hintaan!

Tuotteen mukana toimitetaan lahjakassi, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Toimitusaika 2-6 arkipäivää. 

(esim. Korhonen)

(esim. Korhonen)

Kuvaus

Häälahja

Mikä ihana lahjaidea! Näissä hääparin mukaan nimikoiduissa kylpytakeissa todella kelpaa fiilistellä häämatkalla tai juhlia hääpäivää. Tässäpä mitä ihanin häälahja tuoreelle avioparille tai ihana huomenlahja puolisolle! Nämä kylpytakit edustavat ehdottomasti kylpytakkien luksusta ja sopivat hyvin niin nuorelle kuin aikuisellekin parille. Nimikoidut kylpytakit ovat mitä persoonallisin ja ihana häälahja tuoreen avioparin kotiin. 

Tuotteen materiaali on erittäin kestävää ja äärimmäisen pehmeää. Kylpytakki tuntuu ihoa vasten mukavalta ja se imee märkää kuten froteinen pyyheliina. Tätä mallia käytetään ainoastaan hienoimmissa luksusluokan hotelleissa, joten kylpytakki on todella suunniteltu kestämään ja tuntumaan hyvältä. 

Ulkopuoli on hyvin pehmeää, lyhyeksi leikattua mikrokuitua, joka luo ulkopuolelle tyylikkäänä pysyvän ulkonäön. Kylpytakissa ehdoton huippukohta on kultaiset tereet.

Mikrokuidun ansiosta kylpytakki ei kymmenienkään pesujen jälkeen kovetu tai kulu. Kutistuma on hyvin minimaalinen, eikä siihen tule langanvetoja, kuten froteetakkeihin.

Materiaalikoostumus: 60% polyesteri (mikrokuitu) ulkopuolella/ 40% puuvilla (frotee) sisäpuolella. Sisäpuoli on hengittävää puuvillaa, jonka johdosta on myös märällä iholla todella imukykyinen.

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Katso täältä myös ​häälasit

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tuotteesi perille 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire saada tilaukseni, sillä juhlat ovat tällä viikolla. Voinko käydä itse noutamassa tuotteen?

Valitettavasti me toimimme vain verkkokauppana eikä meillä siten ole kivijalkamyymälää. Lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrukset ja brodeeraukset tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen. Voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Ostin tuotteita yli 100 eurolla. Miten saan ilmaisen toimituksen?

Kun ostoskorin hinta ylittää 100 euroa, tulee kassalla silloin toimitusmaksulle vaihtoehto ”ilmainen toimitus”. Valitse tuo kohta ja tällöin saat toimituksen veloituksetta.

En löytänyt valmiista tuotekuvista mieleistä tekstimallia. Voinko suunnitella itse tuotteen, jonka haluaisin antaa lahjaksi?

Ehdottomasti! Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia/kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen [email protected] Voit myös lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman logon?

Ehdottomasti! Mikäli haluat kaiverruttaa tai kirjailla meillä oleviin tuotteisiin esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse [email protected] tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman laadukas. Sen voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai lomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä tilauksesta aina yksi kerrallaan.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr ja Mrs -kylpytakit 2 kpl”