fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Häälahja, Mr ja Mrs -kylpytakit 2 kpl

195,00 

(3 tuotearviota)

Nimeä vain kylpytakit nimen mukaan ja tuote on valmis tilattavaksi.

 • Omat nimet kuuluvat tuotteen hintaan!
 • Kylpytakit toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Korhonen)

(esim. Korhonen)

Saatat myös pitää...

 • passikotelot

  Mr ja Mrs -passikotelot nimellä 2kpl

  42,00 
 • häälahja

  Mr ja Mrs -häälasit kaiverruksella, häälahja

  53,00 

Kuvaus

Häälahja

Mikä ihana häälahja! Näissä hääparin mukaan nimikoiduissa kylpytakeissa todella kelpaa fiilistellä häämatkalla tai juhlia hääpäivää. Tässäpä mitä ihanin häälahja tuoreelle avioparille tai ihana huomenlahja puolisolle! Nämä kylpytakit edustavat ehdottomasti kylpytakkien luksusta ja sopivat hyvin niin nuorelle kuin aikuisellekin parille. Nimikoidut kylpytakit ovat mitä persoonallisin ja ihana häälahja tuoreen avioparin kotiin. 

Tuotteen materiaali on erittäin kestävää ja äärimmäisen pehmeää. Kylpytakki tuntuu ihoa vasten mukavalta ja se imee märkää kuten froteinen pyyheliina. Tätä mallia käytetään ainoastaan hienoimmissa luksusluokan kylpylöissä ja hotelleissa – eikä syyttä! Kylpytakin erikoismateriaalien ja rakenteiden vuoksi se täyttää vaativammatkin laatukriteerit. 

Ulkopuoli on hyvin pehmeää, lyhyeksi leikattua mikrokuitua, joka luo ulkopuolelle tyylikkäänä pysyvän ulkonäön. Kylpytakissa ehdoton huippukohta on kultaiset tereet.

Mikrokuidun ansiosta kylpytakki ei kymmenienkään pesujen jälkeen kovetu tai kulu. Kutistuma on hyvin minimaalinen, eikä siihen tule langanvetoja, kuten froteetakkeihin.

High-End -kylpytakki edustaa muhkeampaa ja painavampaa mallistoa. Se painaa 420g/m2 verrattuna normaaliin n. 200-300g/m2.

Tuote on unisex -mallinen, joten se soveltuu sekä miehille, että naisille. Tarkempaa tietoa eri kokovaihtoehdoista saat alta löytyvästä koko-oppaasta.

Materiaalikoostumus: 60% polyesteri (mikrokuitu) ulkopuolella/ 40% puuvilla (frotee) sisäpuolella. Sisäpuoli on hengittävää puuvillaa, jonka johdosta on myös märällä iholla todella imukykyinen.

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Kirjailun merkintätapa: Brodeeraus

 

Hääkylpytakkien koko-opas

Koot :

S Koko
Kylpytakin pituus = 117 cm
Vyötärön ympärys = 113 cm
Yhden hihan mitta= 67 cm

M koko
Kylpytakin pituus= 120 cm
Vyötärön ympärys= 138 cm
Yhden hihan mitta=78 cm

L koko
Kylpytakin pituus= 125 cm
Vyötärön ympärys = 145 cm
Yhden hihan mitta=82 cm

XL koko
Kylpytakin pituus= 130 cm
Vyötärön ympärys= 152 cm
Yhden hihan mitta=88cm

 

 

Kylpytakin pesuohje

Kylpytakin voi pestä kovassakin asteessa, sillä se kestää laitospesun. Kylpytakin pesuohjelmaa valitessa kannattaa kuitenkin huomioida aina kylpytakin likaisuus ja valita sen mukaan esim. 40-60 asteen pesuohjelma. Merkintätapana brodeeraus on hyvin kestävä, joten nimikointi se kestää hyvin konepesun. Mikrokuidun ansiosta kylpytakki säilyttää hyvin pehmeytensä eikä langanvedoista tarvitse huolehtia. Myös koko säilyy hyvin ennallaan pesusta huolimatta.

Häälahja hääparille

Kylpytakit toimitetaan aina valmiissa lahjapaketoinnissa, joten tarvittaessa häälahja on heti valmis annettavaksi!  Kylpytakit sopivat hyvin lahjaksi silloin kun haluaa antaa lahjaksi, jotain sellaista mistä jää muisto pitkäksi aikaa. Kylpytakit sopivat hyvin esimerkiksi mukaan häämatkalle ja ovat ihanan elementti parin yhteiseen kotiin tuoreena avioparina. Hääkylpytakit ovat saatavissa tottakai myös Mr ja Mr tai Mrs ja Mrs -versioina.

Katso myös muut häälahjaideat täältä: Häälahjat

Lue lisää

Lisätiedot

Tuotetiedot

Materiaalikoostumus: 60% polyesteri (mikrokuitu) ulkopuolella/ 40% puuvilla (frotee) sisäpuolella. Sisäpuoli on hengittävää puuvillaa, jonka johdosta on myös märällä iholla todella imukykyinen.

Koot :

S Koko
Pituus = 117 cm
Vyötärön ympärys = 113 cm
Yhden hihan mitta= 67 cm

M koko
Pituus= 120 cm
Vyötärön ympärys= 138 cm
Yhden hihan mitta=78 cm

L koko
Pituus= 125 cm
Vyötärön ympärys = 145 cm
Yhden hihan mitta=82 cm

XL koko
Pituus= 130 cm
Vyötärön ympärys= 152 cm
Yhden hihan mitta=88cm

3 arviota tuotteelle Häälahja, Mr ja Mrs -kylpytakit 2 kpl

 1. Ulla Alho

  Ihan todella upeat.

 2. Eija

  Ostin nämä tyttärelle ja vävylle häälahjaksi. Oli erittäin mieluinen lahja. Takit ovat todella kauniit ja pehmeät. Takkien toimitus oli nopeaa ja asiakaspalvelu erinomaista eli sain myös tarvitsemani lisätiedot todella nopeasti.

 3. Marjo

  Kauniisti paketoitu. Nopea toimitus.

Lisää arvio