ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Häälasit nimillä, 2 kpl

52,00 

Upeat parin nimellä ja päivämäärällä varustetut shampanjalasit ovat täydellinen lahja hääparille, kihlaparille tai miksei myös ihana yhteinen huomenlahja. Kirjoita vain haluamasi tekstit ja lasit ovat valmiit tilattavaksi. Kaiverrus kuuluu hintaan! Tuote toimitetaan kuvan mukaisessa mustavalkoisessa lahjapaketissa, joten lahja on heti valmis annettavaksi!

Toimitamme tuotteen ostajalle nyt myös laseihin sopivat lasinaluset kaupan päälle!

 

Varastossa

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

Kuvaus

Häälasit nimillä, 2 kpl 

Häälasit nimillä ja hääpäivämäärällä kaiverrettuna ovat takuulla ihana henkilökohtainen häälahja! Ohut, laadukas lasi sekä korkea jalka luovat laseihin ylellisyyttä ja juhlavuutta. Sopisiko lahjaksi vierelle kenties pullo kuohuvaa? Omat nimikoidut shampanjalasit ovat myös ihana muisto häistä tai kihlajaisista, joten laseja ovat tilanneet myös monet parit itselleen. 

Näistä häälaseista kelpaa kippistellä ja juhlia myös tulevia vuosipäiviä. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu. Lasit toimivat upeasti myös koriste-esineenä.​​

Lasit ovat saatavilla myös Mr ja Mrs -kaiverruksella häälahjana.

Viinilasit toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja hääparille on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. 

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Merkintätapa: Kaiverrus

Lasin korkeus x leveys: 26cm x 7.1cm

Lasin merkki: Leonardo Puccini

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa. Sinulla on takuulla käytössä kaikki suosituimmat maksutavat.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Tottakai! Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tämän jälkeen tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä -tilassa siihen asti, kunnes tuote on valmistunut lähetettäväksi. Kun tilaus on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Häälasit nimillä, 2 kpl”