fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Häälasit nimillä, lahja hääparille

53,00 

(3 tuotearviota)

Kirjoita vain haluamasi tekstit ja lasit ovat valmiit tilattavaksi.

 • Kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

Esim. ”Onnea hääparille t. Anni & Olli ” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Saatat myös pitää...

 • passikotelot

  Mr ja Mrs -passikotelot nimellä 2kpl

  42,00 
 • häälahja

  Häälahja, Mr ja Mrs -kylpytakit 2 kpl

  195,00 

Kuvaus

Häälasit nimillä, 2 kpl 

Häälasit nimillä ja päivämäärällä kaiverrettuna ovat takuulla ihana henkilökohtainen häälahja hääparille, kihlaparille tai miksei myös ihana yhteinen huomenlahja.  Ohut, laadukas lasi sekä korkea jalka luovat laseihin ylellisyyttä ja juhlavuutta. Sopisiko lahjaksi vierelle kenties pullo kuohuvaa? Omat nimikoidut shampanjalasit ovat myös ihana muisto häistä tai kihlajaisista, joten laseja ovat tilanneet myös monet parit itselleen. 

Näistä häälaseista kelpaa kippistellä ja juhlia myös tulevia vuosipäiviä. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu. Lasit toimivat upeasti myös koriste-esineenä.​​

Lasit ovat saatavilla myös Mr ja Mrs -kaiverruksella häälahjana.

Häälasit toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja hääparille on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. 

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Merkintätapa: Kaiverrus

Shampanjalasien tilavuus: 28 cl​

Lasin korkeus x leveys: 26cm x 7.1cm

Lasin merkki: Leonardo Puccini

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa. Sinulla on takuulla käytössä kaikki suosituimmat maksutavat.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Tottakai! Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tämän jälkeen tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä -tilassa siihen asti, kunnes tuote on valmistunut lähetettäväksi. Kun tilaus on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire saada tuote ennen tiettyä päivää. Voisinko käydä noutamassa tuotteen itse?

Valitettavasti meillä ei ole kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrus ja brodeeraus tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen. Voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

En löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani lahjaideaa. Voinko suunnitella itse tuotteen?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia/kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman logon?

Tottakai! Mikäli haluat kirjailla tai kaiverruttaa meidän tuotteisiimme esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@younameit.fi tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman laadukas ja tasainen. Logon voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai lomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä tilauksesta aina yksi kerrallaan.

Nettisivut by Dimedia

3 arviota tuotteelle Häälasit nimillä, lahja hääparille

 1. Nimetön

  Nopea toimitus. Hienot lasit olivat , vastasivat kuvausta

 2. Sanna

  Lasit olivat upea lisä häissämme ja lasit tulivat nopeasti🥰nyt on mukava muisto hääpäivästä

 3. Nimetön

  Nätit kaiverrukset ja lasit vaikuttavat laadukkailta. Nopea toimitus.

Lisää arvio