fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Olutlasi kaiverruksella, nimikirjain

32,00 

(4 tuotearviota)

Luo itse personaallinen lahja! Valitse vain designin mukainen iso kirjain taustalle ja haluamasi nimi tai teksti keskelle.

 • Omat tekstit kuuluvat tuotteen hintaan!
 • Lasi toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. M)

(esim. Mäntylä)

Esim. ”Onnea Lauri! t. Minna” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Hauska lahja miehelle, Olutlasi kaiverruksella

Olutlasi kaiverretulla nimikirjaimella ja nimellä on tyylikäs, mutta takuulla hauska lahja miehelle! Tässä vaikka hauska syntymäpäivälahja miehelle tai hauska lahja kaverille.  Kaiverrettu olutlasi on myös kiva muisto, sillä kaiverrus ei kulu käytössä tai pesussa.

Voit itse suunnitella kaiverruksen lahjansaajaa ajatellen. Lasiin voi kaivertaa esimerkiksi nimen, lempinimen tai vaikkapa nimikirjaimet tai numeroita. Koska voit täysin itse valita kaiverrettavan tekstin, on tässä hauska lahja miehelle mihin tarkoitukseen tai tilanteeseen vain.

Olutlasi on 50cl tilavuudeltaan ja lasi on konepestävä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös viskilasi kaiverruksella

Q&A
Kauanko tilauksen toimitus kestää ja millä toimitustavalla se tulee?

Tilauksesi toimitetaan heti kaiverruksen tai kirjailun valmistuttua. Lähetämme tuotteet kuitenkin aina 1-5 arkipäivän kuluttua tekemästäsi tilauksesta, joten tilauksesi on perillä 2-6 arkipäivän kuluessa. Tilauksesi lähetetään lähimpään postin pakettiautomaattiin. Saat tuotteen valmistuttua tuotannosta heti sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka kautta pääset seutaamaan toimituksesi kulkua postilla.

Minkälaisia maksutapoja verkkokaupasta löytyy? 
Meillä voit valita maksutavan monipuolisista maksuvaihtoehdoista. Voit maksaa ostoksesi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita käyttämistämme maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab:n tai sitten Paytrail Oyj:n, jotka toimivat molemmat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Asun lahjansaajan kanssa eri paikkakunnalla. Voinko tilata lahjan suoraa hänelle?

Kyllä voit. Kassalla voit itse valita haluamasi toimitusosoitteen helposti tilauksellesi.

Mistä tiedän, missä vaiheessa tilaukseni etenee?

Tilauksen teon jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvituksen. Tilaus on tämän jälkeen käsittelyssä ja tuotteen valmistuttua saat uuden sähköpostin, jossa on kuljetusyhtiön seurantakoodi, jota klikkaamalla pääset seuraamaan paketin matkaa postissa.

Tulin toisiin aatoksiin tilaukseni tekstin suhteen, voisiko sitä vielä muuttaa?

Otathan tässä tapuksessa meihin pikimmiten yhteyttä info@younameit.fi, niin tarkistamme onko tuotteesi kaiverrus tai kirjailu jo tehty. Mikäli tilauksesi ei ole vielä edennyt tuotantoon, niin muutokset ovat vielä mahdollisia.

En näe sähköpostissa tilausvahvistusta, miten minun tulisi toimia?

Ensimmäisenä kannattaa vielä tarkistaa roskapostin puolelta, jos tilausvahvistus olisi eksynyt sinne. Jos vahvistusta ei kuitenkaan löydy tai havaitset siinä virheen, otathan meihin viipymättä yhteyttä info@younameit.fi, niin tarkistamme tilanteen pikaisesti.

 

Nettisivut by Dimedia

4 arviota tuotteelle Olutlasi kaiverruksella, nimikirjain

 1. Anne

  Toimitus oli nopea ja lasi tosi hieno. Suosittelen👏👏

 2. Jenna

  Lasi oli juuri sellainen kuin piti ja toimitus kesti vain pari päivää!

 3. Jenni

  Upeat lasit ja paketti

 4. Hannu

  Nopea toimitus

Lisää arvio