fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Shamppanjalasit nimillä, huomenlahjat

53,00 

(1 tuotearvio)

Kirjoita vain haluamasi tekstit ja lasit ovat valmiit tilattavaksi.

 • Kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

 

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

esim. ”Ville <3" (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa)

Saatat myös pitää...

 • häälahja

  Häälahja, Mr ja Mrs -kylpytakit 2 kpl

  195,00 

Kuvaus

Häälasit nimillä, 2 kpl, huomenlahjat

Mietitkö mistä löytyisi parhaat huomenlahjat, joista jää takuulla muisto? Shamppanjalasit nimillä ja päivämäärällä ovat takuulla ihana yhteinen huomenlahja. Sopisiko lahjaksi vierelle kenties pullo kuohuvaa? Omat nimikoidut shampanjalasit sopivat jo toki hääpäivään ja näistä kelpaa kippistellä kuohuvaa esimerkiksi hääparin pöydässä. 

Näistä häälaseista kelpaa kippistellä ja juhlia myös tulevia vuosipäiviä. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu. Lasit toimivat upeasti myös koriste-esineenä.​​

Shamppanjalasit toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja hääparille on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. 

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Merkintätapa: Kaiverrus

Lasin korkeus x leveys: 26cm x 7.1cm

Lasin merkki: Leonardo Puccini

Katso täältä koko valikoimamme sivustolla : huomenlahja

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tuotteesi perille 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa. Sinulla on takuulla käytössä kaikki suosituimmat maksutavat.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Tottakai! Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tämän jälkeen tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä -tilassa siihen asti, kunnes tuote on valmistunut lähetettäväksi. Kun tilaus on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire saada tuote ennen tiettyä päivää. Voisinko käydä noutamassa tuotteen itse?

Valitettavasti meillä ei ole kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrus ja brodeeraus tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen. Voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Katsoin kaikki huomenlahjat, mutta en löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani lahjaideaa. Voinko suunnitella itse tuotteen?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia/kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman logon?

Tottakai! Mikäli haluat kirjailla tai kaiverruttaa meidän tuotteisiimme esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@younameit.fi tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman laadukas ja tasainen. Logon voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai lomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä tilauksesta aina yksi kerrallaan.

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Shamppanjalasit nimillä, huomenlahjat

 1. Arttu

  Nopea toimitus, lasit ovat hienot, paketointi voisi olla hieman juhlavampi.

Lisää arvio