fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Kellokotelo kaiverruksella, lahja miehelle

49,00 

Tyylikäs kellokotelo omalla kaiverruksella on täydellinen lahjaidea miehelle.

 • Kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuotteen mukana toimitetaan lahjakassi, joten lahja on heti valmis annettavaksi.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. J.K.)

Esim. ”Onnea Lauri! t. Minna” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Saatat myös pitää...

 • miesten-kosmetiikkalaukku

  Miesten toilettilaukku, lahja miehelle

  42,00 
 • miesten kylpytakki nimellä

  High-end, Miesten kylpytakki nimellä

  119,00 

Kuvaus

Kellokotelo kaiverruksella

Kolmen kellon tyylikäs kellokotelo on osuva lahja miehelle, joka harrastaa kelloja. Käytännöllisessä kotelossa kellot pysyvät aina suojassa pölyltä ja naarmuilta. Kellokotelo on jaettu kolmeen osaa, joissa jokaisessa on näppärä irroitettava kellopidike.

Viimeistele tyylikäs kellokotelo vielä tuotteeseen kuuluvalla henkilökohtaisella tekstikaiverruksella. Voit kaiverruttaa kellokoteloon esimerkiksi lahjansaajan nimen, lempinimen tai vaikkapa nimikirjaimet. Luo itse henkilökohtainen lahja puolisolle, isälle tai vaikkapa ystävälle. Kellokotelo omalla kaiverruksella on myös vaikkapa tyylikäs huomenlahja miehelle tai valmistujaislahja vastavalmistuneelle.

Kellokotelo on tyylikäs rasia, joka käy säilytettäväksi lipastoon, makuuhuoneeseen, hyllyn päälle tai mihin vain näkyvälle paikalle. Kellokotelo on sisustuksellinen ja käytännöllinen lahjaidea vaikka lahjan saaja omistaisi vain yhdenkin kellon.  Kellokoteo tulee valmiissa lahjapaketoinnissa, joten voit antaa lahjasi vaivattomasti. Halutessasi voit myös tilata lahjapakettiin yksilöllisen tarran esimerkiksi toivottamaan hyvää syntympäivää.

Kaiverrus on kestävä merkintätapa, eikä se kulu tai haalistu ajankaan kuluessa. Kellokotelo on mustaa keinonahkaa ja kotelossa on käyttännöllinen sulkumekanismi. Kotelossa on tyylikäs valkoinen neulontasauma.

Kellokotelon koko: 8.4 x 11 x 15.5 cm

Merkintätapa: laserkaiverrus

Huom. Teemme kellokotelon kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös toinen suosittu lahjaidea:

viskilasi kaiverruksella

Q&A
Miten pian saan tekemäni tilauksen ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Millä maksutavoilla voin maksaa verkkokaupassa tilaukseni? 
Voit maksaa halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla (mobiilimaksu). Voit halutessasi valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n. Klarnalla voit saada laskullesi jopa 30 päivän maksuajan.
Onnistuuko tuotetteen lähettäminen teiltä suoraan lahjansaajalle?

Tämä onnistuu kyllä. Voit halutessasi valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen ja puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus tulee.

Voinko vielä tilauksen jälkeen muuttaa haluttua tekstiä?

Jos haluat tehdä vielä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen, lähetäthän meille mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia viikon jokaisena päivänä ja mikäli tuotetta ei ole vielä yksilöity tilauksesi mukaan, voimme tehdä siihen hyvin vielä tarvittavat muutokset.

Näenkö jostain tilaukseni etenemisen?

Tilauksen tekmisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes tuote on lähetetty. Kun tilauksesi on postilla, saat omaan sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi pitää silmällä toimituksen kulkua postissa.

En jostain syystä saanut tilausvahvistusta. Miten etenen?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy, kannattaa tarkistaa ensimmäisenä roskaposti. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy lainkaan tai sen on virheellinen, olethan varmuuden vuoksi yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen niin pian kuin mahdollista.

Minulla olisi todella kiire tilauksen toimituksen kanssa. Voinko noutaa tuotteen?

Ikävä kyllä meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, joten lähetämme tuotteet postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tilauksesi lähetettyä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja usein tuotteen lähetys onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

En löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani lahjaideaa. Voinko suunnitella itse tuotteen, joka kaiverretaan valitsemaani tuotteeseen?

Ehdottomasti! Valmistamme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin sähköpostitse info@younameit.fi. Lisää tietoa suunnittelupalvelustamme löytyy täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman logon tai haluamani kuvan?

Tottakai! Mikäli haluat kirjailla tai kaiverruttaa meidän tuotteisiimme esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@younameit.fi tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman laadukas ja tasainen. Logon voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai lomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä tilauksesta aina yksi kerrallaan.

 

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kellokotelo kaiverruksella, lahja miehelle”