fbpx

YSTÄVÄNPÄIVÄALE -15% KOODILLA: ALE15

Kuksa kaiverruksella

39,00 

(21 tuotearviota)

Kirjoita vain haluamasi kaiverrus ja kuksa on valmis tilattavaksi.

 • Kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

 

Mikäli haluat kaiverruttaa kuksaan logon, katso valikoimissamme oleva kuksa logolla

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Pihla)

Esim. ”Onnea Minna! t. Laura” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Kuksa kaiverruksella

Mikä olisikaan nautinnollisempaa kuin nauttia retkellä kuppi kuumaa juomaa omasta kuksasta. Kuksa kaiverruksella on mitä parhain lahjaidea retkeilystä ja luonnosta nauttivalle – tai ihan kenelle vain. Kauniista kaksisormisesta kuksasta on helppo nauttia kahvia, teetä tai muuta mieleistä juotavaa. Kaiverrettu, puinen kuksa on myös upea koriste-esine ja siitä jää ihana muisto pitkäksi aikaa.

Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai keksiä aivan omanlaisen tekstin ilahduttamaan lahjansaajaa. Kuksa on pitkäikäinen, ekologinen sekä taatusti ajaton retkeilyvaruste mökille, metsälle tai kalaretkelle.

 • Halkaisija: n. 8,5 cm
 • Tilavuus: 1,75 dl
 • Korkeus: 6,50 cm
 • Kaksi sormen reikää, kestävä pinta. Pesu puhtaalla vedellä, ei konepesua.
 • Kuksa on helppohoitoinen ja käyttövalmis heti.

 

Puulaji on kumipuuta. Mikäli tahdot kotimaisesta puusta valmistetun kuksan, löydät valikoimissamme olevan pahkakuksan ja visakoivukuksan täältä: kuksat kaiverruksella

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta vastaavan kuin tuotekuvassa. Kirjoita kommentti -kenttään halutessasi lisätietoja tilauksestasi.

Haluatko tilata kuksaa isommalle erälle?

Isommille (yli 10 kpl) erille voimme laskea tarjouksen aina erikseen. Voit ottaa yhteyttä meihin alla olevan lomakkeen kautta ja pyytää tarjousta. Vastaamme aina saman päivän aikana. Mikäli kaikkiin kuksiin tulee sama teksti tai logo, näet valmiin hinnaston ja voit tehdä tilauksen täältä.

Eikö tämä ollut etsimäsi? Katso täältä myös termospullo nimellä
Q&A
Mikä on kuksa? 

Kuksa on perinteinen puusta valmistettu juoma-astia, jonka alkuperä sanotaan olevan pohjolassa. Kuksa on erinomainen juoma-astia retkelle tai eräilyyn, koska puu ei johda lämpöä ja näin ollen se pitää juoman kuumana pitkään. Tästä samasta syystä kuppi ei polta huulia vaikka siitä joisi kuumaa juotavaa. Kuksassa on usein myös nahkaremmi, jotta se on kätevä kiinnittää reppuun tai rinkkaan kiinni. Kuksaa pidetään myös hienona koriste-esineenä ja se on ihana tunnelman luoja esimerkiksi takkatulen äärelle, nuotiolle tai mökille. Kuksa voi olla kaksisorminen tai yksisorminen.

Voiko kuksaan saada hymiön, emojin tai sydämen?

Kyllä tämä on mahdollista. Mikäli haluat esimerkiksi sydämen kuksan perään, voit merkitä kaiverrustekstin perään sydämen, emojin tai muun merkin. Mikäli et saa kaiverrus -kenttään haluamaasi merkkiä lisättyä, voit myös kirjoittaa tästä tilauksen kommentti -kenttään, jolloin tiedämme kaivertaa tekstiin haluamasi merkin.

Miten nopeasti kuksa kaiverruksella valmistuu ja miten se toimitetaan?

Lähetämme kuksan aina niin pian kuin mahdollista. Kuksaa emme itse valmista, vaan teemme valmiisiin kuksiin kaiverrukset. Toimitusaika on tavallisimmin 2-6 arkipäivää. Mikäli haluat saada tarkemman arvion, voit laittaa meille viestiä chatin kautta tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi. Annamme parhaan mahdollisen arvion sen hetkisen tilanteen huomioiden. Usein kuksat lähtevät meiltä matkaan seuraavana päivänä, mutta tähän voi vaikuttaa sen hetkinen tilausruuhka. Toimitustavaksi voit valita joko postin pakettiautomaatin tai kotiinkuljetuksen tilauksellesi.

Valitsin kotiinkuljetuksen, mutta en ollut kotona kun posti yritti tavoittaa minua. Miten saan paketin tässä tapauksessa?

Mikäli valitset kotiinkuljetuksen, etkä ole paikalla postin tavoitellessa sinua, siirtyy tuote postiin noudettavaksi. Tarvittaessa voit olla yhteydessä postiin, mikäli tahdot uusia kotiinkuljetuksen.

Miten maksan kuksan?
Käytössäsi on useat eri verkkokaupan maksutavat.  Voit halutessasi maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa. Suuremmissa tilauksissa yrityksille, käytämme yleensä suoraa laskutusta.
Voidaanko tuote lähettää suoraan sille henkilölle kenelle tahdon antaa tämän lahjaksi?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen ja kirjoittaa myös lahjansaajan puhelinnumeron, jolloin postin noutoilmoitus menee suoraan saajalle. Mikäli valitset kotiinkuljetuksen lahjan saajalle, muistathan huomioida, että saaja on kotona kun posti tuo paketin (yleensä 1-3 päivän päästä tilauksesta ja päiväsaikaan).

Voinko vielä muuttaa haluttua kuksan kaiverrustekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia jatkuvasti ja mikäli kuksaa ei ole vielä ehditty kaivertaa, voimme tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tarkistathan tässä kohtaa, että tilauksesi ja haluamasi kaiverrusteksti on oikein. Tilauksesi siirtyy tämän jälkeen käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote etenee postiin, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa. Yleensä seurantunnuksesta näkee myös postin arvion saapumispäivästä (yleensä 1-3 päivän päästä). Kun tilaus on saapunut valitsemaasi postin noutopisteeseen, saat tästä ilmoituksen postilta tekstiviestitse (ilmoitus tulee usein myös sähköpostitse). Mikäli valitsit kotiinkuljetuksen, tulee tilaus kotiisi yleensä päiväsaikaan 1-3 päivän päästä tilauksestasi, riippuen toki sen hetkisestä ruuhkasta ja postista.

En saanut tilausvahvistusta. Meniköhän tilaukseni läpi ollenkaan? 

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös vielä roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme asian mahdollisimman pikaisesti. Joskus tilaus ei välttämättä ole mennyt läpi tai antamasi sähköpostiosoitteeseen on tullut jokin kirjoitusvirhe. Jos taas huomaat virheen tilausvahvistuksessa, voimme vielä korjata tilaustasi, joten otathan tässäkin tapauksessa meihin yhteyttä.

Haluaisin saada kuksan heti. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti toimimme vain verkkokauppana ja jokainen kuksa kaiverruksella lähetetään tuotantotiloistamme.  Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan ja tarvittaessa kiirehtiä tilaustasi.

En löytänyt valmiista tuotekuvista sellaista lahjaa, jonka haluaisin antaa. Voinko suunnitella itse tuotteen?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä Suunnittele itse -lomakkeen kautta. Meidän kanssa voit suunnitella täydellisen lahjan kaiverruksineen lahjan saajalle kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Onko kuksa suomalaisesta puusta valmistettu ? 

Tämä kuksa ei ole suomalainen käsityökuksa. Tämän kuksan ehdoton etu on kuitenkin se, että se on helppohoitoisempi kuin pahka – tai visakoivusta valmistettu kuksa eikä kuksaa  tarvitse esikäsitellä ennen sen käyttöönottoa.

Mikäli etsit suomalaista kuksaa, katso valikoimassamme olevat suomalaiset kuksat:

pahkakuksa kaiverruksella

lapin kuksa kaiverruksella

Tuleeko kuksaan kaiverrus polttopiiroksena vai laserkaiverruksella?

Jokaisen kuksan kaiverrus tehdään meillä laserkaiverruksella. Laserkaiverrus on siitä erittäin hyvä merkintätapa, että sillä pystytään tekemään hyvin tarkkaa ja yksityiskohtaistakin tekstiä, kuvaa tai logoa. Laserkaivertamalla onnistuu tehdä esimerkiksi samaa kuvaa tai logoa sarjana monta samanlaista kappaletta. Kaiverruslaitteena meillä on käytössä alan markkinajohtaja Gravographin hiilidioksidi (CO2) laserkone pullonpyöristyslaitteella, joten saamme erittäin laadukasta ja ammattitaitoista laserkaiverrusjälkeä jokaiseen tuotteeseemme. Polttopiirroksia emme tee laisinkaan tällä hetkellä.

Millaisessa lahjapakkauksessa tuote tulee?

Kuksa lähetetään kuvan mukaisessa valkoisessa paketissa, johon solmitaan päälle lahjanauha. Halutessasi voit myös tilata paketin päälle yksilöidyn tarran haluamallasi henkilökohtaisella tekstillä tai onnentoivotuksella esimerkiksi ”Hyvää syntymäpäivää Isä! t. Janna”. Mikäli haluat kuksan lahjapaketin sijaan sellofaanissa, paketoimme sen halutessasi sellofaaniin. Voit ilmoittaa siitä tilauksen kommentti -kenttään. Tilauksen kommentti -kenttään on myös mahdollista esittää muita toiveita tilaukseen liittyen esimerkiksi toiveistasi tekstin rivityksen tai muun suhteen.

 

 

Nettisivut by Dimedia

Lisätiedot

Tuotetidot

Materiaali kumipuuta, kestävä pinta. Kuksa on heti käyttövalmis ilman esikäsittelyjä. Pesu puhtaalla vedellä, tarvittaessa ainoastaan miedolla pesuaineella, ei konepesua. Valmistusmaa: Kiina.

21 arviota tuotteelle Kuksa kaiverruksella

 1. Anonymous

 2. Mari

  Tilaus tuli erittäin nopeasti ja oli laadukas. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen.

 3. Nimetön

  Tuote oli kuvauksen mukainen ja jokainen kuksa on omanlainen. Kaiverrukset ovat siististi tehdyt. Olen tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun.

 4. Nimetön

  Tuote tuli todella nopeasti ja oli paketoitu kauniisti. Kuksa oli laadukas ja kaunista puuta. Lahjansaaja tykkäsi paljon. Kiitos!😊

 5. Tuulikki

  Toimitus oli todella nopeaa ja tuote näytti hyvältä, lahjan tilaaja ja saaja tyytyväisiä.

 6. Mika

  Nopea toimitus, laadukkaan oloinen tuote.

 7. Jenni

  Tuotteen tilasin sunnuntai iltana ja maanantaina jo valmis lähtemään.
  Todella nopea toimitus.

  Lahjapaketti oli nätti, toki voisi esim olla miehelle ja naiselle eriväriset rusetti vaihtoehdot.

  Lahja oli täydellinen, parempi kun osasin odottaa.

  Testiin ei ole vielä päässyt.

 8. Nimetön

 9. Nimetön

  Nopea toimitus ja kuvan mukainen

 10. Nimetön

  Laadukas hyvän kokoinen kaiverrus ja mukavan laadukas ja hyvän kokoinen kuksa. Todella hyvä hintalaatu suhde.

 11. Nimetön

  Kuksa oli asianmukainen kaiverruksineen ja pakattu hienosti. Tuote menee lahjaksi, joten käytöstä ei ole vielä kokemusta.

 12. Erkki

 13. Toni Kohtamäki

  sellofaanissa nätti pakkaus

 14. Nimetön

 15. Roosa

  Nopea toimitus ja juuri sellainen tuote kun odotinkin!

 16. Nimetön

 17. Nimetön

  Oli upea ja teksti todella kauniisti kaiverrettu!

 18. Jukka

  Tuote tuli nopeasti, ja oli juuri tilatun kaltainen.

 19. Pertti Tuomi

  Kuksat tuli ihan ajallaan ja kaiverrus oli hieno! Kiitos!

 20. Nimetön

  Tosi nopea toimitus ja kaunis kuksa 🙂 tilasin perjantaina ja seuraavana tiistaina oli jo perillä, vaikka oli jouluviikko.

 21. Riitta

Lisää arvio