ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Kuksa kaiverruksella

34,00 

Kuksa omalla kaiverruksella on mitä ihanin lahjaidea äidille, puolisolle tai ihan kenelle vain. Kirjoita vain haluamasi kaiverrus ja kuksa on valmis tilattavaksi. Kaiverrus kuuluu tuotteen hintaan! Tuote toimitetaan valmiissa kuvan mukaisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.

esim. Äiti

Kuvaus

Kuksa kaiverruksella

Mikä olisikaan nautinnollisempaa kuin nauttia retkellä kuppi kuumaa juomaa omasta kuksasta.

Kuksa kaiverruksella on mitä parhain lahjaidea retkeilystä ja luonnosta nauttivalle – tai ihan kenelle väin. Kauniista kaksisormisesta kuksasta on helppo nauttia kahvia, teetä tai muuta mieleistä juotavaa. Kaiverrettu, puinen kuksa on myös upea koriste-esine ja siitä jää ihana muisto pitkäksi aikaa.

Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai keksiä aivan omanlaisen tekstin ilahduttamaan lahjansaajaa.

Tuotteet lähtetään aina 1-5 arkipäivän sisään tekemästäsi tilauksesta.

Kaiverrettu kuksa toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten lahja on vaivatta heti valmis annettavaksi.

Katso täältä myös muut upeat lahjaideat naiselle.

Mitat: halkaisija noin 8.5cm

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta vastaavan kuin tuotekuvassa. Kirjoita kommenttikenttään halutessasi lisätietoja tilauksestasi.

 

Q&A
Miten nopeasti kuksa kaiverruksella valmistuu ja miten se toimitetaan?

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, mutta aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen kaiverruksen valmistuttua ilmoittamaasi sähköpostiin seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Käytössäsi on useat eri maksutavat! Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostiajatkuvasti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme asian mahdollisimman pikaisesti.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuksa kaiverruksella”