fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Viskilasi kaiverruksella, whiskey

32,00 

Klassisen mallinen viskilasi on ajaton lahja jokaiselle viskien harrastajalle. 

  • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Kuusisto)

(esim. Whiskey)

Esim. Samille t. äiti ja isä (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Viskilasi kaiverruksella

Mietitkö mitä lahjaksi 50 -vuotiaalle isälle tai kolmikyppisiään viettävälle ystävälle? Mikä olisikaan parempi lahja isälle tai lahja miehelle kuin kaiverrettu viskilasi ja sopisiko kylkeen kentis pullo lahjansaajan lempiviskiä?

Koska voit suunnitella teksin itse, on viskilasi nimellä tyylikäs lahja miehelle, lahja isälle, lahja puolisolle, syntymäpäivälahja miehelle tai vaikka lahja työkaverille. Tästä mainio lahjaidea miehelle, jolla on jo kaikkea!

Kaiverrettu viskilasi on tilavuudeltaan 25.5 cl ja lasi on konepestävä. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu käytössä. 

Viskilasin merkki: ​Bormioli Rocco Cortina

Huom. Teemme kaiverruksesta aina mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin esimerkkikuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös oluttuoppi kaiverruksella

Q&A
Mikä on tuotteen toimitustapa ja toimitusaika?

Tuote toimitetaan sinulle lähimpään postin pakettiautomaattiin. Tuote lähetetään aina 1-5 arkipäivän sisään, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivän kuluessa.

Haluaisin tilata lahjan suoraa vastaanottajalle. Miten se onnistuu?

Se onnistuu helposti. Voit tilausta tehdessäsi valita haluamasi toimitusosoitteen.

Mitä maksutapoja voin käyttää verkkokaupassa?
Meillä on käytössä lukuisat eri maksutavat. Voit halutessasi maksaa ostoksesi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajistamme joko Klarna Ab:n tai Paytrail Oyj:n, jotka ovat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Tein tilauksen, mutta haluankin muuttaa tekstiä. Onko mitään enää tehtävissä?

Mikäli haluat tehdä jotain muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikaisesti yhteyttäosoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia hyvin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme ehdottomasti tehdä siihen vielä haluamasi muutokset.

Voiko tilauksen etenemistä seurata?

Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, tästä tiedät tilauksesi siirtyneen meillä käsittelyyn. Kun tuotteen kaiverrus on valmistunut saat jälleen sähköpostin, jossa saat postin seurantatunnuksen. Tuote on lähetetty matkaan ja voit seurantalinkin avulla katsoa toimituksen etenemistä.

En saanut jostain syystä tilausvahvistusta. Mitä nyt?

Mikäli et saanut vahvistusta, kannattaa sinun tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskapostikansio. Mikäli et kuitenkaan löydä vahvistusta tai näet siinä virheen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi  ja selvitämme tilauksen tilanteen.

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viskilasi kaiverruksella, whiskey”