ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Viskilasi kaiverruksella, whiskey

29,00 

Klassisen mallinen viskilasi on ajaton lahja jokaiselle viskien harrastajalle – tai ihan kenelle vain. Tuote toimitetaan kuvanmukaisella designilla, mutta voit valita kaiverrettavat tekstit itse! Kirjoita vain alle mitä haluat lasiisi kaiverrettavan ja tuote on valmis tilattavaksi. 

(esim. Kuusisto)

(esim. Whiskey)

Kuvaus

Viskilasi kaiverruksella

Mietitkö mitä lahjaksi 50 vuotiaalle isälle tai kolmikyppisiään viettävälle ystävälle? Mikä olisikaan parempi lahja isälle tai lahja miehelle kuin kaiverrettu viskilasi ja sopisiko kylkeen kentis pullo lahjansaajan lempiviskiä?

Kaiverrettu viskilasi toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. Koska voit valita teksin itse, on viskilasi nimellä tyylikäs lahja miehelle, lahja isälle, lahja puolisolle, syntymäpäivälahja miehelle tai vaikka lahja työkaverille. Enää ei tarvitse miettiä mitä tehdä kun on hakusessa lahja miehelle, jolla on jo kaikkea!

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tarjoamme koko tammikuun ajan ilmaisen toimituksen.

Kaiverrettu viskilasi on tilavuudeltaan 25.5 cl ja lasi on konepestävä. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu käytössä. 

Viskilasin merkki: ​Bormioli Rocco Cortina

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös muut persoonalliset lahjaideat miehille!​

Hyviä vinkkejä viskivalintoihin löydät tarvittaessa esimerkiksi täältä

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viskilasi kaiverruksella, whiskey”