ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Taskumatti kaiverruksella, lahja valmistuneelle

39,00 

Tyylikäs taskumatti kaiverrukseksella on ajaton lahja valmistuneelle! Kirjoita vain mitä haluat taskumattiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, ”inside”-vitsi tai muu henkilökohtainen viesti. Voit ottaa mallia kuvasta tai keksiä kaiverrukset täysin itse! Oma kaiverrus kuuluu tuotteen hintaan! Tuote toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten valmistujaislahja on heti valmis annettavaksi. 

Esim. Olli Palonen

Esim. KMT, 2022

Esim. Onnea ja menestystä! (Voit myös jättää tyhjäksi)

Kuvaus

Taskumatti kaiverruksella, lahja valmistuneelle

Mikä olisikaan hauskempi lahja valmistuneelle kuin taskumatti kaiverruksella. Taskumatti toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Taskumatti on takuulla persoonallinen lahja valmistuneelle! Enää ei tarvitse miettiä mitä tehdä kun on hakusessa valmistujaislahja miehelle! Kaiverrettu taskumatti on myös täydellinen vieminen valmistujaisiin esimerkiksi vaikkapa rahalahjan ohessa ja siitä jää takuulla upea muisto jopa vuosiksi eteenpäin. Taskumatti toimii myös kauniina koriste-esineenä.

Oli sinulla hakusessa sitten valmistujaislahja sukulaiselle, valmistujaislahja poikaystävälle tai vaikkapa valmistujaislahja kaverille, saa tästä taskumatista täydellisen valmistujaislahjan, kun voit itse päättää tekstin.

Taskumatin tilavuus 240 ml. Kaiverrus on kestävä, sillä se ei kulu tai haalistu käytössä, joten se pysyy mukavana muistona jopa vuosia eteenpäin. 

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tuote etenee toimitukseen heti, kun kaiverrus on valmistunut tuotannosta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös toinen valmistujaislahja miehelle

 

Q&A
Miten pitkä on toimitusaika?

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimitustapanapostin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua tuotannosta sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua postissa.

Kuinka voin maksaa tilaukseni verkkokaupassa? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai esimerkiksi mobiilimaksuna MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen jostain?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat kysyä, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajan osoitetiedoilla?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Seuraamme sähköpostia erittäin aktiivisesti viikon jokaisena päivänä ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä tekstiin vielä haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa aina siihen asti, kunnes saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä puhelimeesi.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskapostilaatikko. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on jollain tapaa virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taskumatti kaiverruksella, lahja valmistuneelle”