ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Viskilasi kaiverruksella, valmistujaislahja

29,00 

Klassisen mallinen viskilasi on ajaton valinta valmistujaislahjaksi miehelle! Kirjoita vain mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, ”inside”-vitsi tai muu henkilökohtainen viesti. Voit ottaa mallia kuvasta tai keksiä kaiverrukset täysin itse! Oma kaiverrus kuuluu tuotteen hintaan! Tuote toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten valmistujaislahja on heti valmis annettavaksi. 

(esim. Heikki Laakso)

(esim. KTM 2021)

(esim. Onnea valmistuneelle!)

Kuvaus

Viskilasi, valmistujaislahja miehelle

Mikä olisikaan parempi valmistujaislahja miehelle kuin viskilasi kaiverruksella ja sopisiko kylkeen kentis pullo lahjansaajan lempiviskiä?

Viskilasi kaiverruksella toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. Koska voit valita teksin itse, on viskilasi nimellä tyylikäs lahja valmistuneelle! Enää ei tarvitse miettiä mitä tehdä kun on hakusessa valmistujaislahja miehelle! Lasi kaiverruksella on myös täydellinen vieminen valmistujaisiin esimerkiksi vaikkapa rahalahjan ohessa ja siitä jää takuulla upea muisto jopa vuosiksi eteenpäin. Lasi toimii myös kauniina koriste-esineenä.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tuote etenee toimitukseen heti, kun kaiverrus on valmistunut tuotannosta.

Kaiverrettu viskilasi on tilavuudeltaan 25.5 cl ja lasi on konepestävä. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu käytössä. 

Viskilasin merkki: ​Bormioli Rocco Cortina

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös muut valmistujaislahjaideat.

Hyviä vinkkejä viskivalintoihin löydät tarvittaessa esimerkiksi täältä

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Seuraamme sähköpostia erittäin aktiivisesti viikon jokaisena päivänä ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen vielä haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viskilasi kaiverruksella, valmistujaislahja”